Μεγάλη συμμετοχή φίλων, αθλητών και μελών στις εκλογές του Α.Σ. Φοίβος Κω στην Μαρίνα | Το νέο ΔΣ

1
4407

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα, από  τις11:00 έως και την 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, εξελίχθηκε η εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου Δ.Σ. του Α.Σ. Φοίβου Κω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Φοίβο πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή, γεγονός που καταδεικνύει την μαζικότητα αλλά και την αποδοχή που έχει πλέον σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της αθλητικής κοινότητας ο ΑΣ Φοίβος Κω, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, ενώ έχει καταγράψει σημαντικά δείγματα γραφής μέσα από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που έχει διοργανώσει σε μπάσκετ και τοξοβολία.

Σε ότι αφορά την σημερινή εκδήλωση στον φιλόξενο χώρο του διοικητηρίου της Μαρίνας, αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Ν. Μιμερίνης προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό της τελευταίας διετίας, ενώ παρουσίασε τους στόχους και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του ο σύλλογος ενώ εν συνεχεία ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. Παρόντες στις αρχαιρεσίες κατά την σημερινή εκδήλωση, ήταν επίσης οι προπονητές του συλλόγου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γονείς των μικρών αθλητών αλλά και με φίλους του αθλητικού συλλόγου που επίσης έδωσαν δυναμικό παρών για να ψηφίσουν.

Τέλος να επισημάνουμε ότι Πρόεδρος πρόκειται να παραμείνει και για την επόμενη διετία ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Α.Σ. Φοίβος Κω Νικος Μιμερίνης.

Πρόεδρος με απόλυτη πλειοψηφία εξελέγη ο Νίκος Μιμερίνης, ο οποίος μαζί με τους Ζαχαρία Ζαχαρίου, Γιώτα Μπαρουχτσή, Γιάννη Γκαντολούδη, Σταύρο Χόνδρο, Νίκο Κατσιούλα, Ελευθερία Πλευράκη, Έλενα Σακελλάριου και Μανώλη Σμαλιό θα αποτελέσουν το νέο 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο. Αναπληρωματικά μέλη ο Αντώνης Κασιώτης, Δημήτρης Γιαμούζης και Δημήτρης Τζέκος.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, την δικηγόρο Πιζάνια Καλλιόπη, την διοίκηση της Μαρίνας για την παραχώρηση της αίθουσας και το ALEX HOUSE για τον εξαιρετικό μπουφέ.

Εκ του Δ.Σ.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο , το ΔΣ και όλους τους προπονητές των τμημάτων για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και το κοινωνικό έργο που παράγουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ