Ξεκινάμε σιγά σιγά: Σούπερ μάρκετ-Μέτρα για τον κορωνοϊό: Επανέρχεται ο περιορισμός πελατών

14
1335

Το μέτρο αναμένεται να τεθεί εκ νέου σε ισχύ από αύριο και αφορά συνολικά τα καταστήματα τροφίμων- Από τις 25 Οκτωβρίου επιτρεπόταν η είσοδος ενός πελάτη ανά 2 τετραγωνικά

Επανέρχετα  το μέτρο περιορισμού των πελατών που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στα σούπερ μάρκετ. Έτσι, αναμένεται να ισχύσει εκ νέου, από αύριο, το μέτρο του ενός πελάτη ανά 9 τετραγωνικά, σε μια προσπάθεια να αποφεύγεται ο συνωστισμός εντός των καταστημάτων. Σημειώνεται ότι από τις 25 Οκτωβρίου ισχύει ο κανόνας του 1 ατόμου ανά 2 τετραγωνικά μέτρα.

Το περιοριστικό μέτρο αφορά συνολικά τα καταστήματα τροφίμων, ενώ η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες. Η ιδέα να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι πελάτες στα σούπερ μάρκετ με την επίδειξη αρνητικού covid test εγκαταλείπεται, μετά τις αντιδράσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλήθεια πότε θα μάθουμε πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί για τον Covid με τους 16000 (μέχρι σήμερα θανάτους) σε σχέση με τους 32000 θανάτους που έχουμε από καρκίνο κάθε χρόνο. (οι 16000 του Covid έχουν γίνει σε 1,5 χρόνο). Και σε παγκόσμιο επίπεδο ανάλογα τα νούμερα, 9,6 εκατομμύρια πεθαίνουν από καρκίνο κάθε χρόνο και από Covid σε 1,5 χρόνο έχουν πεθάνει 5 εκατομμύρια.

    • Θα το μάθουμε όταν οι εμβολιασμένοι καταλάβουν ότι η πολύ τηλεόραση φέρνει την αποβλάκωση και τους κάνει πολύ καλά και πειθαρχημένα ρομποτάκια.

    • Όλα αυτά τα έγραψες για μα μην κανείς το εμβόλιο;Ποσό βλημα είσαι;Ποτέ μην το κανείς.Δεν χρειάζονται φιλοσοφίες.Φοβάσαι δεν το κανείς τόσο απλά.Παρακάλα να βρεθούν άλλοι να κάνουν ,ίσως τη γλυτώσεις και εσυ.

    • Πριν «φύγετε» να μας το πείτε να στείλουμε χαιρετισμούς στους ομοϊδεάτες σας που σας πρόλαβαν.

    • Τα λεφτά και οι ανθρωποώρες που πέσανε πάνω στην επιτάχυνση των μελετών για τα εμβόλια και συγκεκριμένα τα mRNA φέρνουν ήδη αποτελέσματα και σε άλλες ασθένειες μια από τις οποίες είναι και ο καρκίνος. Αν δεν εμπιστεύεσε τα κύρια ΜΜΕ μπορείς να ψάξεις και τις ίδιες τις επιστημονικές μελέτες.

      • Πολύ σωστά. Εμείς που τα ερευνούμε τα γνωρίζουμε. Οι άλλοι νομίζουν ότι μας βάζουν τσιπάκι στο σώμα. Τι τσιπάκι είναι αυτό; Που θέλει και 2 φορές; Τα mRNA σε λίγα χρόνια θα έχουν νικήσει πολλές ασθένειες. Η ιατρική θα κάνει τεράστια άλματα.

    • Καλά έκανε και δεν εμβολιαστηκε και δεν ήθελε να διασωληνωθη. Το ότι πέθανε ήταν θέλημα …θεού!!! Τέτοια μυαλά θέλουν ΟΣΚΑΡ ΜΑΚΑΚΙΑΣ.

    • ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟΥΣ 36.000 ΕΩς ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΚΡΙΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΡΜΟΥΝ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ. Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ.

  2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ …..ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. Ο ΔΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ…… ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥ (ΥΠΟΔΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΕΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΣΗ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕ ΝΑ ΒΡΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ……………..

    • Καλά έκανε. Έτσι πρέπει να φέρονται όλοι. Ξέρεις πόσες μάσκες κάτω από τη μύτη κυκλοφορούν;

  3. Καλα εκανε η υπαλληλος. Απλα σου ειπε οτι απο τη μυτη βγαινει ο κορονοιος δε βγαινει απο τα αυτια!!! Εκτος αν στους ηλιθιους βγαινει απο …αλλου!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ