Εμβόλιο AstraZeneca: Η Φ. Μαράζογλου περιγράφει τα όσα βίωσε – «Έμεινα 8 ώρες περίπου φυτό, δεν θυμάμαι τίποτα»

4
6400

Άλιμος: Η δυσάρεστη εμπειρία της Φώφης Μαράζογλου με το εμβόλιο της AstraZeneca

Η Φώφη Μαράζογλου, γνωστή ιδιοκτήτρια σχολής χορού που λειτουργεί εδώ και χρόνια στον Άλιμο, περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία της αμέσως μετά το εμβόλιο της AstraZeneca:

“Φίλοι μου αγαπημένοι εγώ έκανα το εμβόλιο της άστρα ζενεκα, μου έφερε πυρετό, πόνους παντού, ειδικά στις αρθρώσεις, πονοκέφαλο, ναυτία θρομβωση στο αριστερό μπούτι πάνω από το γόνατο, πήρα αμέσως ασπιρίνη, και χθες που έκανα triplex κάτω άκρων μου βρήκαν δύο κιρσους στην αριστερή γάμπα. Μετά από μια ώρα που πήρα την ασπιρίνη λιποθύμησα, έμεινα 8 ώρες περίπου φυτό, δεν θυμάμαι τίποτα. Όταν πήρα τον ΕΟΔΥ, περίμενα μισή ώρα και παραπάνω να μιλήσω με γιατρό, ούτε το όνομά μου ζήτησαν ούτε κατά γράψανε το περιστατικό. Μου είπε κακώς πήρατε την ασπιρίνη, έκανε αντίδραση με το εμβόλιο σας έκανε επιληψία. Αυτά προς το παρόν, κάνω συνέχεια εξετάσεις και την τρίτη κάνω μαγνητική εγκεφάλου. Μακάρι να μην είναι εγκεφαλικό. Εγώ δεύτερη δόση δεν θα κάνω. Συγνώμη που δεν απαντώ ξεχωριστά, τρέχω κάθε μέρα σε γιατρούς. Είμαι πολύ ταλαιπωρημενη¨.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΝΕ!!!!!! Πρέπει οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν αυτό το πόλεμο. Τρομάζουν τον κόσμο χωρίς λόγο. Βλακείες!!!!!! Μια χαρά είναι η γυναίκα, στο μυαλό της όλα!!! Τόσα εκατομμύρια δώσανε στην Αγγλία και ούτε ΕΝΑ περιστατικό!!!!!!!!! Πολιτικός πόλεμος είναι όλα αλλά δεν έχετε τα αρχ#_&@ να τα γράψετε αυτά!

    • Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Bρετανικής κυβέρνησης (UK.GOV), σε διάστημα τριών μόλις μηνών (από 9/12/2020 έως 7/3/2021), τα εμβόλια της Pfizer προκάλεσαν 237 θανάτους και 100.809 βλάβες υγείας. Ανάμεσα στις βλάβες υγείας αναφέρω ενδεικτικά 184 παραλύσεις προσώπου, 22 ολικές παραλύσεις και 23 αποβολές εμ­βρύων από έγκυες γυναίκες. Στο ίδιο χρονικό διάστημα τα εμβόλια της AstraZeneca προκάλεσαν 289 θανάτους και 228.337 βλάβες υγείας – ανάμεσά τους 86 παραλύσεις προσώπου και 63 ολικές παραλύσεις. Στις Η.Π.Α. (σύμφωνα με τον CDC), σε τρίμηνο επίσης διάστημα (από 14/12/2020 έως 15/3/2021), τα εμβόλια της Pfizer και της Mod­erna προκάλεσαν 1913 θανάτους και δεκάδες χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες. Οι συγκεκριμένοι θάνατοι (όπως και οι παρενέργειες) είναι μόνο αυτοί που «αποδέχτηκαν» οι κυβερνήσεις των χωρών από τις οποίες είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία… Σκέψου πόσες χιλιάδες ακόμη έχουν αποσιωπηθεί… Ενώ κάθε ημέρα ακούμε θανάτους ΜΕ και όχι ΑΠΟ Covid-19… Δεν θα έρεπε να μαθαίνουμε και τους θανάτους ΜΕ εμβόλιο; Γιατί ΑΠΟ… Είναι ελάχιστοι αυτοί που παραδέχονται…!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ