Μητσοτάκης στην Ικαρία: Γλέντι… τρικούβερτο σε σπίτι δίπλα στη θαλασσίτσα (βίντεο)

34
2614

Το γλέντι έγινε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη και, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, στο βίντεο που δημοσιεύει αποκλειστικά το NEWS 24/7, οι αποστάσεις και ο σεβασμός στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχει πάει περίπατο.

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να… συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη, για την υποδοχή του πρωθυπουργού.
Αποκλειστικό βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γλέντι, με πάνω από 50 άτομα στην Ικαρία

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, προκάλεσε από την αρχή αντιδράσεις, καθώς έγινε την ημέρα που επιβλήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρωτοφανές μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα. Παράλληλα, δεκάδες άτομα συνόδευαν τον κ. Μητσοτάκη στην περιοδεία του σε ένα νησί που είναι μέχρι στιγμής υγειονομικά ασφαλές.

Οι εικόνες συνωστισμού στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελούν πρόκληση προς τους πολίτες που καλούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους και να επιδείξουν ατομική ευθύνη, την ώρα που η  ίδια η κυβέρνηση δεν σέβεται τους κανόνες που θεσπίζει.

Πηγή: news247.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τρικουβερτο που το ειδεσ Συριζαιε.Εγω βλεπω σε εξωτερικο χωρο να καθοντε 6 ατομα στο τραπεζι.Φανταζομαι εισαι εσυ που καλυπτες το Πολακη ετσι;

    • Είναι γνωστό σε όλους ότι όπου προκειται να μεταβή ένα γενικά υψηλά ιστάμενο πρόσωπο γίνεται εξωνυχιστικο test. Οπότε όλοι οι παρατρεχαμενοι έχουν περάσει. ΟΛΟΙ. Ενώ εμείς αν θέλουμε να τραπεζωθουμε με άλλα άτομα, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έχει κάνει Test. Αντε 1 στους 100. Αυτή είναι η διαφορά. Και που θα έτρωγε ο οιοσδήποτε πρωθυπουργος αν πήγαινε κάπου? Στα όρθια και μόνος? No way. Άρα??? ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

    • Φανταζομαι νδακο εισαι αυτος που κατηγορουσε τον Πολακη τοτε. Τοτε δεν ειχε 6000 νεκρους ομως ουτε μαντρωμα στις 6 ειχε. Ασε που εδω μιλαμε για πρωθυπουργο. Και ειναι η 3η φορα του Κουλη. Μια Πρωτοψαλτη, μια ανεμελη ποδηλαταδα στην Παρνηθα και τωρα ανεμελη μασα με τον θιασο. Ουυυ να χαθειτε κοπροσκυλα!

  2. Η μοναδική παρανομία στο βίντεο ίσως είναι το διαμέρισμα στη σκεπή του σπιτιού του Στεφανάδη.Αύριο το πρωϊ να γίνει έφοδος της πολεοδομίας για το αν υπάρχει άδεια…Δεν βλέπω κάτι άλλο.

  3. Έτσι μπράβο!! Να σας ξευτιλιζουν μπροστά στα μάτια σας και εσείς να υποτασσεστε και να τους ξαναψηφίζετε.. Ίσως κάποιοι αντιδραστικοι για τιμωρία να ξανά ψηφίσουν την αντιπολίτευση πάλι και αυτοί με την σειρά τους να σας ξευτιλιζουν επίσης..

    • Δλδ μπαρμπα ΜΕΝΙΟ Τι να ψήφισης? ΠΑΣΟΚ? Αυτοί οι ελαχιστοι δεν ξαναβγαίνουν με τον Θεό μπάρμπα. Αυτοί οι ελαχιστοι θα είναι γλάστρες απλά να παίρνουν τα 8 χιλιαρικακια και να κ…βαράνε.

  4. Ο λαός δεν ξεχνα τι σημαίνει δεξιά. Αυτή είναι η δεξιά παιδιά. Το κράτος τους ανήκει. Ειναι σαν το αμπελοχωραφο του παππου τους. Για αυτό κάνουν ότι θέλουν και μας δουλεύουν στα.μουτρα μας. Αυτή ήταν πάντα. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

    • Φιλε μου το κακο για σενα ειναι οτι θυμαται τι σημαινει αρριστερα.Ειχε την ατυχια να την δοκιμασει και προκοψε.Μακρια απο ανθρωπους μιας αλλης εποχης.Θα γινουμε κρατος θελετε η δεν θελετε και οσα εμποδια και να βαλετε.Ειστε μια κακη αναμνηση.

  5. Προς Νδουλαρους..
    Να βγει σήμερα ο ΠΘ και να επιτρέψει την συγκέντρωση είκοσι ατόμων σε βεράντες… τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας!!!
    Να επιτρέπεται και σε μένα να το κάνω αυτό!!!!!
    Και οι Συριζαίοι τσιμουδιά!… Να κάνουν την ίδια κριτική που έκαναν στον Πολάκη και στην πορεία του Πολυτεχνείου…
    Τελικά ποσό ενοχλητικό είναι να σε θεωρουν ηλιθιο!!!!

    • Αν θεψρεις τι δουλεια ,γιατι για δουλεια πηγε εκει του πρωθυπουργου ,το ιδιο με εσενα,καλα κρασια.Μας επισες.

  6. Θα σας πω μια είδηση που θα σας σοκάρει: Ο Κούλης δεν έχει καταλάβει απολύτως τιποτα

  7. Για γίδια σας έχει ο Μητσοτάκης και έχει δίκιο. Γίδια είστε. Ξαναψηφιστε τον

  8. Ρωτήσατε αν γνωρίζουμε την διαφορά μεταξύ Ηλίθιου & Πανηλιθιου. Και βέβαια το γνωρίζουμε. Το ένα γράφεται …Ψιτ. &. το άλλο …Αχ Βαχ νησαΦι μου…

  9. Τα εστιατορια γιατι ειναι κλειστα αν επιτρεπεται να τρωνε 6 ατομα στο τραπεζι. Ασε τα σαπια με τον Πολακη να τα πεις σε κανα προβατο. Ενα μυ..δι την αλλη φορα θα παρεις απο μενα Κουλη οχι ψηφο.

    • Αλοιμονο.Αυτο ελειπε να με ψηφισεις.Θα τον ακυρωνα το ψηφο σου δεν χρειαζομαι ζωα ψηφοφορους σαν εσενα.Εσυ μονο για Αλεξη να ψηφισεις εισαι τιποτα παραπανω.

  10. Ειναι αστειο, αλλα ο Βελοπουλος εβγαλε την πιο σωστη ανακοινωση για το θεμα της Ικαρίας

    «Όταν ο νομοθέτης δεν εφαρμόζει τον νόμο που ο ίδιος θέσπισε, η οργή ενός λαού που εδώ και δώδεκα μήνες υπό καθεστώς νομοθετημένης στέρησης δημοκρατικών ελευθεριών, είναι απόλυτα δικαιολογημένη»

    • Εσυ που εισαι εξυπνος Βελοπουλικος εχεις καταλαβει τι ακριβως πιστευει ο τυπος;Εχουμε πανδημια η ειναι απλα ψεμματα;Πρεπει να κανουμε εμβολειο η φτανει να βαλουμε τις κρεμουλες που πουλαει;

  11. Αν ακομα και σημερα με εικονες καποιοι κανουν αντιπολητευση δεν υπαρχει μελλον.Ναι σαν εικωνα δεν ειναι καλη μεσω πανδημιας,αλλα το να κανει ο πρωθυπουργος τη δουλεια του και να επισκευτει νησια που δεν εχει πατησει πρωθυπουργος 70 χρονια να γυρισει τα εμβολιστικα κεντρα που τελικα υπαρχουν παντου,ασχετα με το τι λεει ο Αλεξης ,καποια στιγμη κανοντας διαλημα για φαγητο σε εξωτερικο χωρο με 25 ατομα εμβολιασμενος και αυτος και η πλειοψηφια των υπολοιπως,δεν ειναι εγκλημα.Ναι κακη εικονα αλλα δεν πιστευω οτι θα εχουμε διασπορα απο αυτο.αντιθετα με τις πορειες που μαζευοντε προβατακια να κουνανε κοκκινες σημαιουλες.Καμια προταση επιτελους θα κανει η αντιπωλητευση αντι να περιμενει τι θα πραξει η κυβερνηση για να πει κατι αντιθετο;Ξεφτηλα ενα χρονο τωρα η προταση της ειναι παντου και παντα να παρουμε……καθαριστριες.

  12. Ο Μητσοτακης και η ΝΔ εχουν κρατησει την Ελλαδα ορθια και την εχουν κανει παραδειγμα για αλλες χωρες.Η αριστερη μουχλα και οι γραφικοι του ΚΚΕ ας ασχολουντε με θεματα για τα πρωιναδικα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ