Ανώγεια: Συγκλονιστικός ο αποχαιρετισμός της κόρης του 60χρονου Λ. Καλομοίρη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
452

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα έγινε σήμερα στα Ανώγεια η κηδεία του 60χρονου, που έχασε τη ζωή του στο διπλό φονικό που συγκλόνισε την περιοχή. Μέσα στον μεγάλο της πόνο, πάντως, η κόρη του 60χρονου ζήτησε από την τοπική κοινωνία να μείνει ενωμένη και να αποχαιρετίσει, εκτός από τον πατέρα της, και τον δεύτερο νεκρό.

Με μοιρολόγια κηδεύτηκε σήμερα ο 60χρόνος που έχασε τη ζωή του στο διπλό φονικού στα Ανώγεια το οποίο έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο.

Την Κυριακή είχε τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και για τον 30χρόνο κτηνοτρόφο ο οποίος επίσης έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια της κόρης του άτυχου 60χρόνου στη κηδεία, η οποία ζήτησε να πρυτανεύσει από όλους η ομόνοια.

Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλον νεκρό. Να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι.

Ο πατέρας του άτυχου 30χρόνου άνδρα μιλώντας στους δημοσιογράφους δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως ο 29χρόνος δράστης, σκότωσε τόσο τον γιό του όσο και τον 60χρόνο πατέρα του.

Ο πατέρας του θύματος τονίζει χαρακτηριστικά πως στα χέρια του γιο του δεν βρέθηκε πυρίτιδα.

Εντελώς διαφορετική εκδοχή δίνει η πλευρά του 29χρόνου ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τον 30χρόνο πάνω από τον πατέρα του με το όπλο στο χέρι.

Ο 29χρόνος, υπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου από την πίσω πόρτα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνη σωματική βλάβη για τον τραυματισμό συγχωριανού του που περνούσε τυχαία από το σημείο.Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι των Ανωγείων στέκονται στο πλευρό και των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση θα είναι έτοιμη την προσεχή Παρασκευή ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Ο 29χρόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Πηγή: megatv.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ