«Χτύπησε κόκκινο» το κέφι στην ετήσια χοροεσπερίδα των τελειόφοιτων του ΓΕΛ Αντιμάχειας

10
9714

Νιάτα και χαμόγελα στην χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Αντιμάχειας!
Άφθονο κέφι και διασκέδαση προσέφεραν στους προσκεκλημένους στην ετήσια χοροεσπερίδα τους, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του ΓΕΛ Αντιμάχειας.
Η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου  στην αίθουσα της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κυρίαρχα στοιχεία τη ζωντάνια, το κέφι και τη διασκέδαση που ξέρουν και χαρίζουν απλόχερα τα νιάτα της περιοχής μας.
Οι μαθητές ετοίμασαν χορογραφίες κι η πίστα  γέμισε από νιάτα και κέφι με τους μαθητές να εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη.
Στην εκδήλωση υπήρχε πλούσια λαχειοφόρος ενώ τα έσοδά της όλης εκδήλωσης  θα διατεθούν για την εκδρομή των μαθητών.

Πηγή: https://www.kostv.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καμμία πρωτοτυπία, καμία νεανικότητα, κανένας αυθορμητισμός. όλα στημένα. όλα προβλέψιμα… και απογοητευτικά. κρίμα τα νιάτα σας.

  2. Όταν εννοείς πρωτοτυπία μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις και ένας τι ενοεις γοα να ξέρουμε την επόμενη φορά να το κάνουμε καλύτερα

  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΙΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ [ΜΑΣΤΟΡΟΣ ] ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΛΗΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΤΙΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΕΜΑΛ ΕΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥ

  4. συγγνώμη αλλά για ποια αντιπαλοτητα μιλατε; εμεις καναμε μια εκδηλωση για την κοπη της πιτας μας, για τα παιδια του συλλουγου(χορευτικο και χορωδια) και για να τιμησουμε τους γονεις . χορος και φαγητο θεωρειται αντιπαλοτητα; μηπως να προσεχετε λιγο τη γλωσσα σας; οποιος η οποια εισαι;;;;; εμας δεν μας ζητησε βοηθεια κ στηριξη κανεις οπως και εμας δεν μας βοηθαει κανεις και τρεχουμε 5 ατομα μονοι μας. οι εποχες που ημασταν μια κοινοτητα κ ο συλλογος εβγαζε λεφτα απο την τσεπη του για να βοηθαει, εχουν περασει. εμεις κανουμε ο,τι μπορουμε χωρις καμια βοηθεια. γι αυτο προσοχη στα λογια σας !!!

    • Γιατί δεν μας λέτε ποιος ακριβώς έχει απομακρύνει τον κόσμο από το σύλλογο γιατί δεν μας λέτε γιατι έχετε μείνει 5 άτομα??
      Όταν δεν κάνετε τίποτα όταν η εκδηλώσεις είναι μετρημένες όταν φοβαστε να χαλάσετε πέντε ευρώ και τα βλέπετε όλα πως θα βγάλει λεφτά ο σύλλογος (ενώ δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός συλλόγου)πως θα έρθει ο κόσμος κοντά

      • βεβαίως να σας πω. κανείς! κανείς δεν απομάκρυνε κανέναν, κανείς δεν είπε μη βοηθήσετε, κανείς δεν είπε δεν θέλουμε εθελοντές.. όταν αναλάβαμε,κάναμε μια συνάντηση με πολλά άτομα της αντιμαχεια κυρίως που όλοι ήταν πρόθυμοι να βοηθούν κ να στηρίζουν το σύλλογο. αντ’αυτου εμείς δεν είδαμε ποτέ κανέναν σε καμία εκδήλωση. το μόνο π βλέπουμε,είναι κακίες κ αιχμηρά σχόλια προς εμάς ενώ παλεύουμε μόνοι μας για το χωριό. μήπως λοιπόν να σκεφτείτε εσείς που γράφετε συνέχεια αυτά τα κακοπροαιρετα σχόλια, τι κάνετε λάθος κ δν είστε δίπλα στο σύλλογο κ για ποιο λόγο μιλάτε άσχημα συνέχεια για αυτόν;;;

  5. Όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι .. μπράβο στα παιδιά και σε όσους βοήθησαν ! Αξέχαστες στιγμές !

  6. Προς «ένα»!
    Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος άνθρωπος για να γράφεις αυτά τα σχόλια για τα παιδιά ! Τα νιάτα είναι νιάτα ! Όπως και να σταθούν τα παιδιά ,όπως και να χορέψουν ,πλημμυρίζουν λάμψη ,ομορφιά και νιότη ! Κρίμα σε σένα που στάσεις χολή . Σίγουρα θα έχεις απωθημένα και δες να το κοιτάξεις !!!!

  7. Ευχαριστούμε για την άψογη κάλυψη της βραδιάς και για τις φωτογραφίες που ανεβάσατε στο site σας ! Επίσης ευχαριστούμε για τα σχόλια σας τα οποία είναι καλοπροαίρετα!
    Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα ήθελα να ευχαριστώ όλους τους χορηγούς και δωροθέτες μας όπως επίσης και την κάθε επιχείρηση από άκρη σε άκρη του νησιού μας που συνέβαλαν με τα δώρα τους στην λαχειοφόρο μας ! Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε την προσπάθεια των παιδιών μας !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ