ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλήθος κόσμου στην ανοιχτή ομιλία Μ. Κόνσολα στον Ορφέα | «Οι Δεσμεύσεις μας για την Κω & τα νησιά μας» Όλες οι ερωτήσεις πολιτών & οι απαντήσεις

54
2227
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης -Κατερίνα Χατζημανώλη-Χαρίκλεια Χριστοφή

Πλήθος κόσμου στην ανοιχτή ομιλία Μ. Κόνσολα στον Ορφέα | «Οι Δεσμεύσεις μας για την Κω & τα νησιά μας»Όλες οι ερωτήσεις πολιτών & οι απαντήσεις
«Απόψε είμαι εδώ όχι μόνο να για να σας μιλήσω, αλλά και για να σας ακούσω» τόνισε ο Μάνος Κόσνολας ξεκινώντας την ομιλία του στον κατάμεστο (πάνω και κάτω, αλλά και με πολλούς όρθιους) Ορφέα.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Α. Κρητικός, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από τον Αν. Επικ. Γ. Φραγκούλη και στελέχη της παράταξής της, στελέχη της παράταξης Ισχυρή Κως, οι αντιδήμαρχοι Θ. Μουζουράκης και Ε. Παπαχρήστου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Κω Β. Χαδούλης και Καρδάμαινας Ν. Πόγιας, Δημοτικοί, Περιφερειακοί και Τοπικοί σύμβουλοι και πολλοί υποψήφιοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί φίλοι και φίλες της ΝΔ και προσωπικά του Μάνου Κόνσολα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του παρατηρητηρίου «Vouliwatch» για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα, η δραστηριότητά του Μ. Κόνσολα καταγράφεται στους πρώτους 10 βουλευτές του Κοινοβουλίου και αυτό όπως τόνισε χάρη στην καθημερινή επικοινωνία του με όλους τους πολίτες (ανεξαρτήτως κόμματος). «Άλλωστε, όπως γνωρίζετε, δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι. Δεν έχω πίσω μου κανέναν.Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.Στηρίχθηκα και στηρίζομαι πάντα στον απλό πολίτη.Σε όλους εσάς που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή, με αναδείξατε πρώτο βουλευτή όχι μόνο στο Νομό Δωδεκανήσου αλλά στην καρδιά σας.Αυτό κρατώ, αυτό δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.Το λέω και το πιστεύω, πολιτική χωρίς συναίσθημα δεν υπάρχει.Στη σχέση με τον πολίτη πρέπει να κυριαρχεί η ειλικρίνεια.Πρέπει, όμως, να υπάρχει και η αγάπη, το ανθρώπινο στοιχείο.Απόψε, εδώ, βλέπω ανθρώπους με τους οποίους έχω χτίσει μια σχέση ζωής, ανθρώπους που τους αισθάνομαι μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου.Όσο προχωρώ στην πολιτική μου διαδρομή, κοιτάζω πάντα πίσω μου για να θυμάμαι ποιοι με στήριξαν όταν ξεκινούσα.Ποιοι με στηρίζουν καθημερινά με τον καλό τους λόγο, τη φιλία, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη τους.Βλέπω πάντα τα δικά σας πρόσωπα.Η σημερινή σας παρουσία εδώ, αποδεικνύει ότι έχουμε χτίσει μια πολύ δυνατή και αδιατάρακτη σχέση.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που αφήσατε τις δουλειές σας, ό, τι είχατε να κάνετε βράδυ Παρασκευής και ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου».
Στην συνέχεια έκανε αναφορά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα: «Φίλες και Φίλοι,Η χώρα ποτέ άλλοτε δεν βρισκόταν σε αυτή τη δεινή θέση.Μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζαμε μια οικονομική και δημοσιονομική κρίση. Εδώ και 4 χρόνια, η κρίση αυτή έχει γίνει πολυεπίπεδη.Μετατράπηκε σε πολιτική κρίση, σε κρίση θεσμών και εσχάτως παίρνει τα χαρακτηριστικά μιας κρίσης στα εθνικά μας ζητήματα.Γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος της μετριοπάθειας, δεν μου αρέσουν οι κραυγές.Απεχθάνομαι το λαϊκισμό.Θα μιλήσω, λοιπόν, με επιχειρήματα και πολιτικές θέσεις.Η χώρα έχει την ατυχία, σε αυτή τη συγκυρία να έχει μια κυβέρνηση που λειτουργεί με καθεστωτική νοοτροπία.Μια κυβέρνηση που θέλει να ελέγξει θεσμούς όπως η Δικαιοσύνη.Μια κυβέρνηση που διχάζει τους Έλληνες πολίτες σε κάθε ευκαιρία.Μια κυβέρνηση που έχει χάσει προ πολλού τη δημοκρατική νομιμοποίηση, αλλά προτίμησε να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.Αντίθετα, επέλεξε να δημιουργήσει μια νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία με Βουλευτές που έχουν αλλάξει τρία και τέσσερα κόμματα και με μεθόδους συναλλαγής.Αυτή η κυβέρνηση, αυτή η κατασκευασμένη και πλασματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία λαμβάνει αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα και συνδέονται με επικίνδυνες και ανιστόρητες υποχωρήσεις.Πολλοί ιδεολογικοποιούν τις διαφορές μας με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.Σαφέστατα υπάρχουν και τέτοιες διαφορές, αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει σε τίποτα.Είναι ικανός να πει και να κάνει τα εντελώς αντίθετα πράγματα.Το απέδειξε και το αποδεικνύει καθημερινά.Όπως αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι για τα εθνικά μας ζητήματα.Ένας Πρωθυπουργός που θεωρεί ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, είναι ένας επικίνδυνος Πρωθυπουργός.Ένας Πρωθυπουργός που εργαλειοποιεί ζητήματα, όπως το θέμα των Σκοπίων, ελπίζοντας να αποσπάσει ανταλλάγματα από τον διεθνή παράγοντα, είναι ένας εθνικά ανεύθυνος Πρωθυπουργός.Ένας Πρωθυπουργός που υπερφορολογεί τους Έλληνες πολίτες για να συντηρήσει την εκλογική του πελατεία, είναι ένας Πρωθυπουργός που δεν έχει συναίσθηση των ευθυνών του.Μπορεί να διαμορφώνει κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες με γυρολόγους της πολιτικής, αλλά δεν πρόκειται να αποφύγει την κρίση των πολιτών.Αυτήν φοβάται πιο πολύ, φοβάται όλους εσάς. Τους Έλληνες πολίτες που τους είπε ψέματα.Τους Έλληνες πολίτες που τους έθιξε το εθνικό φιλότιμο, το εθνικό συναίσθημα.Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών διαφωνεί με τις επιλογές του στα εθνικά θέματα, ο κ. Τσίπρας τους χαρακτηρίζει όλους φασίστες και ακροδεξιούς.Γιατί δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη, γιατί αυτοί οι οποίοι κυβερνούν σήμερα, δεν έχουν καμία σχέση με την ηθική και τις αξίες της Αριστεράς του Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου, ανθρώπων με τους οποίους εμείς διαφωνούμε πολιτικά αλλά τους σεβόμαστε.Την κρίση των πολιτών, ο κ. Τσίπρας δεν θα την αποφύγει.Έρχεται».
Ο Μάνος Κόσνολας τόνισε ότι: Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, των πολιτών της Δωδεκανήσου απαιτεί πολιτική αλλαγή.Ο εκφραστής και κορμός της λαϊκής απαίτησης για πολιτική αλλαγή είναι η Νέα Δημοκρατία.Η ΝΔ δεν έρχεται για να αποτελέσει απλά την επόμενη κυβέρνηση.Αυτό που θέλουμε όλοι και αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε είναι να είναι μια καλή κυβέρνηση.Μια κυβέρνηση που:
– θα βάλει τη χώρα στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης,
– θα μειώσει τους φόρους,
– θα προχωρήσει σε βαθιές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις,
– μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί την ασφάλεια του πολίτη και την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Είμαστε μια παράταξη με βαθιά ιστορική και εθνική συνείδηση, μια παράταξη που έχει ταυτιστεί με μεγάλες στρατηγικές επιλογές για τη χώρα, επιλογές που δικαιώθηκαν από την ιστορία αλλά και την ίδια τη ζωή.Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την Ευρώπη πριν από τρία χρόνια, μέχρι τότε την ελεεινολογούσε. Εμείς, όμως, είμαστε η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.Ο κ. Τσίπρας κάνει ανεπίτρεπτες εθνικές υποχωρήσεις, όσα έκανε και όσα υπέγραψε με το θέμα των Σκοπίων και τη Συμφωνία των Πρεσπών συνιστούν την ανατροπή μιας εθνικής πολιτικής 70 χρόνων.Μιας πολιτικής που στήριξαν και ακολούθησαν με συνέπεια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής.Ποια ήταν αυτή η πολιτική;Ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα. Αυτά που έδωσε ο κ. Τσίπρας».
Ο κ. Τσίπρας -συνέχισε ο κ. Κόνσολας-προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες πολίτες ότι μας έβγαλε από το μνημόνιο, ότι η χώρα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Όταν οι μισοί Έλληνες πολίτες χρωστάνε στην Εφορία.Όταν τα χρέη προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνούν τα 135 δις ευρώ και με τις προσαυξήσεις τα 200 δις ευρώ.Όταν ο παραλογισμός της υπερφορολόγησης έχει γονατίσει την πραγματική οικονομία και τις επιχειρήσεις.Όταν – με τη δική τους υπογραφή – έχουν δεσμεύσει όλη τη δημόσια περιουσία στους δανειστές στο Υπερταμείο για 99 χρόνια.Όταν με τη δική τους υπογραφή έχουν δεσμεύσει τη χώρα σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το 2022 και 2,2% έως το 2060.Ο παραλογισμός αυτός της υπερφορολόγησης πρέπει να τελειώσει εδώ.Και θα τελειώσει.Η Νέα Δημοκρατία στον πυρήνα του κυβερνητικού της προγράμματος έχει τη μείωση των φόρων.
– Με μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από το 29% στο 20%.
– Με μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% για όλους.
– Με μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και με την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
– Με εισαγωγή κατώτατου φορολογικού συντελεστή 9% για τα εισοδήματος έως 10.000 ευρώ από 22% που είναι σήμερα.
Χωρίς μείωση των φόρων δεν μπορεί να αναπνεύσει η πραγματική οικονομία, δεν μπορούν να έρθουν επενδύσεις, να ανοίξουν νέες δουλειές.Όπως γνωρίζετε, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει την πολιτική ευθύνη στον Τομέα Τουρισμού.Ως Τομεάρχης Τουρισμού – μαζί με όλη την ομάδα μας στον Τομέα – διαμορφώσαμε μια ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση, που αφορά και στην Κω, αφού εδώ σε αυτό το νησί, χτυπάει η καρδιά του τουρισμού.Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει:
1ον: Άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από το 24% που είναι σήμερα.
Στόχος μας είναι ο ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο να πάει στο 11%.
Γιατί πρέπει να γίνει αυτό; Γιατί πολύ απλά, έχουμε ΦΠΑ στη διαμονή στο 13%, ενώ Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία έχουν 10%, η Κύπρος 9% και η Πορτογαλία 6%.
Έχουμε ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ενώ η Πορτογαλία έχει 13%, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία 10% και η Κύπρος 9%.
Θα μειώσουμε το ΦΠΑ για να είμαστε ανταγωνιστικοί.
2ον: Κατάργηση του φόρου διαμονής, ένας ακόμα από τους 29 νέους φόρους που επέβαλε η κυβέρνηση Τσίπρα.

3ον: Νέο χωροταξικό για τον τουρισμό, ένα απαραίτητο εργαλείο για να έρθουν επενδύσεις μεγάλης κλίμακας.
4ον: Μέτρα ενίσχυσης της κρουαζιέρας, με άρση όλων των αντικινήτρων και την παραχώρηση λιμενικών εγκαταστάσεων σε εταιρείες κρουαζιέρας για να αναπτύξουν υποδομές και υπηρεσίες.
5ον: Θεσμικό πλαίσιο για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας.
Ανέπτυξα όλη την προγραμματική μας πρόταση στο Συνέδριο που έγινε το φθινόπωρο, εδώ στην Κω.Είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε συνάρτηση με το νέο χωροταξικό για τον τουρισμό που θα δημιουργήσει το πλαίσιο για τις επενδύσεις, να αξιοποιηθούν τα Θερμά, εδώ, στην Κω.
Φίλες και Φίλοι,
Η Κως, δεν ξεχνώ, είναι ένα νησί που με αγκάλιασε και με στήριξε.
Είναι ένα νησί που πέρασε δύο μεγάλες περιπέτειες, τις συνέπειες των οποίων δεν έχει αμβλύνει έως σήμερα.
Αναφέρομαι στο μεταναστευτικό και στο σεισμό.
Γνωρίζετε όλοι τις ξεκάθαρες θέσεις μου στο μεταναστευτικό.
Από την αρχή τάχθηκα εναντίον της δημιουργίας hot spot στην Κω.
Δεν μπορούν να δημιουργούνται τέτοιες δομές σε ένα νησί που δεν αποτελεί μόνο τουριστικό προορισμό, αλλά βρίσκεται και σε ένα ευαίσθητο εθνικό χώρο.
Η κυβέρνηση εργαλειοποίησε το μεταναστευτικό, στοχοποίησε την Κω, τη μετέτρεψε σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων, όπως και άλλα τέσσερα (4) νησιά.
Δεν κάνει επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, εγκλωβίζει την Κω, αλλά και τη χώρα σε ένα φαύλο κύκλο.
Η δική μας θέση είναι η επιτάχυνση των επαναπροωθήσεων και ο πλήρης και απόλυτος διαχωρισμός προσφύγων και παράνομων μεταναστών.
Πρόσφυγας είναι αυτός που έρχεται από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, που, πλέον, αυτές οι περιοχές είναι ελάχιστες.
Δεν είναι πρόσφυγας αυτός που έρχεται από το Πακιστάν ή από τις χώρες της Βορείου Αφρικής.
Ακολούθησαν ερωτήσεις για όλα τα ζητήματα (φορολογικά, αναπληρωτών εκπαιδευτικών, άρθρου 16, λειτουργίας κράτους-μείωσης γραφειοκρατίας, δήμων αποκέντρωση πόρων-αρμοδιοτήτων, και όλων των ανοιχτών θεμάτων της Κω: δικαστικό μέγαρο, νέες φυλακές, νέο νοσοκομείο-αναβάθμιση υπάρχοντος-ΚΥ Αντιμάχειας, πανεπιστημιακή σχολή (για την οποία ο Μ. Κόνσολας τόνισε ότι είναι στις προθέσεις του Παν/μίου Αιγαίου η ίδρυση τμήματος και στην Κω)

54 ΣΧΟΛΙΑ

  • Σε γκάλοπ που έγινε αμέσως μετά την καταδίκη Γεωργιάδη, αυξάνει απο το 14 στο 20% η απόσταση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας από το Σύριζα.

  • ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ, ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. Μια πλατιά συμμαχία καλών ανθρώπων υπό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διεκδικέι την διακυβέρνηση της χώρας.

  • Αν εμπλέκεται η ΝΔ στην υπόθεση Γεωργιάδη; Προφανώς, δε θα πω για τους μάρτυρες υπεράσπισης η για τις δηλώσεις συγκάλυψης. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΈΒΗ ΤΊΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

  • Βρε ανίκανοι της ΝΔ που μου θέλετε και Κυβέρνηση, δεν μπορείτε να βρείτε ένα υποψήφιο Δήμαρχο της προκοπής και τσόντα σε φρόκαλα;;;;;;;

   Πάλι οι μισοί θα γίνετε παλτό στο Κυρίτση που λόγω χαρακτήρα ανήκει στη δεξιά κάργα παράταξη των ακροδεξιών;;;; Κατάντια οι άλλοι μισοί να κατεβαίνετε ΔΕΚΑΝΙΚΙ του υποψηφίου του ΣφΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον κοψιμιό ΘΕΟΔΟΣΗ αγκαλιά με τους « Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ»…

  • ΝΔ, κόμμα δεξιών χαλουβάδων, του χωροφύλακα, της Siemens του ΚΟΥΛΗ, των ΑΝΩΜΑΛΩΝ πρωθυπουργών-στελεχών, τις μίζας και της αρπαχτής...

   Και τοπικά με πολλά φιλόδοξα φρόκαλα… Ένας λουλούκος ο ΚΟΥΛΗΣ που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα με δωρεάν ΜΙΖΑ το τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens… Φρούτα της δεξιάς παράταξης που θα συνεργαστεί και με τον διάβολο ακόμα και με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Χρυσής Πορδής για να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

  • Το κόμμα της ΗΘΙΚΗΣ. Κάποιο Νίκο Γεωργιάδη τον ξέρετε; Σκευωρία;;;; Σα δε ντρέπεστε. Και στη παιδεραστία ΟΜΕΡΤΑ.

  • Θα μου πει κανένας γιατί η ΝΔ κράτησε αυτή τη στάση στην υπόθεση Γεωργιάδη; Δε μπορώ να το χωνέψω.

  • ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ, ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. Μια πλατιά συμμαχία καλών ανθρώπων υπό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διεκδικέι την διακυβέρνηση της χώρας.

  • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ τον Οκτώβρη;;;; ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΣΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ.

   Γιατί φαγώθηκαν όλοι για τον Κυρίτση την στιγμή που αξιόλογα στελέχη υπάρχουν σαν τον Παναγιώτη, τον Κώστα, την Νινέτα, την Ντίνα, τον Δημήτρη, τον Στέργο και στο τέλος ακόμα και τον ΤΕΛΗ που μπορούν εάν όχι να εκλεγούν να μαζέψουν μερικούς σταυρούς στο κόμμα;

 1. να τον κλαίνε οι ρέγγες ήταν ο απερχόμενος. Μέχρι κι ο Κόνσολας πιο πολλούς μάζεψε και ας μη ψηφίζουν ΝΔ

 2. Βρε ανίκανοι της Νουδούλας δεν βρήκατε έναν ικανό υποψήφιο βουλευτή από την Κω να στηρίξετε;;;

  Μόνο στην δημοτική παράταξη του ΣφΥΡΙΖΑ βρήκαν το θάρρος να χωθούν οι δικηγόροι, ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ ΤΕΟ;;;

 3. Κόνσολα μη βιάζεσαι. Μέχρι τον Οκτώβρη έχει πολύ καιρό. Θέλω να ακούσω μια δήλωσή σου για το κόμμα των παιδεραστών (βλέπε Γεωργιάδη) όπως καταντήσατε τη ΝΔ

 4. Μαζέψτε βρε δεξιοί ιδεολόγοι της πλάκας τα μεγαλοστελέχη σας που τα βρήκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ...

  Κατάντια, τσαντοκουβαλητές του Καΐσερλη – Καματερού οι κάργα δεξιοί δικηγόροι… Φτάνει το απύθμενο μίσος τους για τον Κυρίτση να τους κάνει συνεργάτες της φασιστοαριστερής παράταξης του Σ@ΥΡΑ και του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ;;;

 5. η χρυση αυγη ερχεται να τιμωρησει τους νεοναζι δοσιλογους του συριζα νδ ανελ κλπ

  ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

  • Σε γκάλοπ που έγινε αμέσως μετά την καταδίκη Γεωργιάδη, αυξάνει απο το 14 στο 20% η απόσταση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας από το Σύριζα.

 6. Μπραβο στο Παυλιδακι καλά τα κατάφερε…!!!μετα από εκείνον το χάος…Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά λ….. .ας τολμήσει …

 7. Ενω τα στελεχη που στηριζουν τον Κυρίτση θελεις να πεις ειναι καλα και να μην μαζεφτουν. Το χαλασες.

 8. Ο απερχόμενος έφυγε σαν την βρεμένη πούλα. Δεν του έδινε κανένας σημασία Όλη σχεδόν η αίθουσα ήταν με τον Νικηταρά.

 9. Που πάνε στις ομιλίες .κανεις Δεν θέλει κλακαδορους στο κόμμα του. Όλοι εσείς που γυρνάτε από την ομιλία την τότε της προεδρου του ΠΑΣΟΚ , στις κοπές της πίτας της νουδου και στις ομιλίες υποψηφίων της νουδου και αν ξυπνήσετε στραβά ρίχνετε και ένα ΣΥΡΙΖΑ , να σας πω πως δεν μαζεύετε έτσι παλατάκια για τις δουλειές σας. Πολύ απλά δεν σας παίρνει κανεις στα σοβαρά

 10. Σαν πολλυ μελαγχολικο σε βρησκω απο τις φωτογραφιες Γεωργιε .Γιατι ?
  Τι σε απασχολει,συνεβει κατι?

   • ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ, ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. Μια πλατιά συμμαχία καλών ανθρώπων υπό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διεκδικέι την διακυβέρνηση της χώρας.

  • Εντάξει τωρα να πηγαινουν στην ΝΔκαι να χειροκροτουν οι Πασοκτζηδες και οι Συιζαιοι δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και τσιπα

 11. Ας τολμησουν και οι αλλοι βολευτες να καμουν το ιδιο να δουμε ποσες ντοματες θα μαζεψουν…………..

 12. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ Νο1 ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΡΗΤΙΚΕ. ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

 13. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΛΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΣΥ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

 14. Οχι οτι εχει και πολυ σημασια μια μπουρδα παραπανω …!!!!!!! Αλλα κ. Κονσολα τι σημαινει το αμιμητο…»ο Συριζα εργαλειοποιησε το μεταναστευτικο » !!! ;;;;;;Τι θα πει «εργαλειοποιησε» ;; Σιγουρα ΟΛΟΙ οι παροντες το καταλαβαν ,ναι αλλα εμεις οι βλακες ;;; Και βλεπω επισης οτι κανενα δεν απασχολει το γεγονος οτι ο π. βουλευτης και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Μητσοτακη , Νικος Γεωργιαδης ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ σε ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ στην ΜΟΛΔΑΒΙΑ…28 μηνες φυλακη και 20.000 ευρω απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ….Φαντασου να ητανε Ενας ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!!!! Τα καναλια θα ειχαν 24 ωρη συνδεση εξω απο του Μαξιμου…Με τις μανες των παιδιων, τους πατεραδες, τα αδελφια, τους θειους, τις γιαγιαδες, τους συμμαθητες των παιδιων, πεντε παπαδες και 8 δικηγορους,στυλ Κουγια, και τον μπακαλη της γειτονιας, Ενω ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ …ΜΟΚΟ !!!!! Σαν να μην εγινε ΤΙΠΟΤΑ. Σκετη ΜΑΦΙΑ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ …ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ !!!!!

 15. Να ντρέπεστε καταντήσατε τη Ν.Δ το κόμμα που ψήφισα κόμμα που υποστηρίζει παιδεραστές. Ντροπή Ντροπή Ντροπή. Δε μπορώ να το αντέξω αυτό.

 16. Θα,θα,θα,θαθα,θαθαθαθαθαθαθαθαααα και τέλος θα..Γιατί όλα αυτά δεν τα κάνατε όσο ήσασταν στην εξουσία;;;; Το 2014 ο Σαμαράς ψήφισε 29% για όλες τις επιχειρήσεις. Δικός σας νόμος ήταν. Απλά οι επόμενοι επανέφεραν την κλίμακα δηλ, μέχρι 20.000€ 22% κ.τ.λ. Τι ακριβώς δεν καταφέρατε να φτιάξετε τα προηγούμενα 40 χρόνια. Αλλά ξέχασα από της πολλές μίζες και τα φαγοπότια ξεχνούσατε να κυβερνήσετε. Άντε από δω…..

 17. Βλεπω τις φωτο κ με λυπει οτι ερχονται τωρα τα πασοκακια να διαμελισουν παλι το κομμα. Σαν τα ορνια. Ποτε η νδ θα βγαλει δημαρχο κω? Εχω βαρεθει καθε 5 χρονια να με γλιτσιαζουν τα πασουακια…

 18. ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ.ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 1,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΙΔΕ ΤΖΑΜΙΟΥ!

  Σίγουρα, λεφτά υπάρχουν. Και να μην υπήρχαν, με τέτοια φοροεπιδρομή που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι πλέον δυνατόν να μην υπάρχουν. Που καταλήγει το αίμα και ο ιδρώτας των Ελλήνων φορολογουμένων; Στην κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα (θα εγκαινιαστεί και θα λειτουργήσει μέσα στον Μάρτιο…), αλλά και σε αναστήλωση τζαμιών, ως… μνημείων της οθωμανικής κατοχής της χώρας!

  Ξεκίνησαν αυτές τις μέρες, λοιπόν, οι εργασίες αναστήλωσης του Βαλιδέ τζαμιού από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου. Το εν λόγω τζαμί βρίσκεται στην περιοχή της Επάνω Σκάλας και οι εργασίες είναι χρηματοδοτούμενες με 1,2 εκατομμύρια ευρώ από το ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά του Αιγαίου, κι όταν ολοκληρωθεί, θα λειτουργήσει ως μουσείο επιγραφών της οθωμανικής περιόδου. Ή μήπως ως λατρευτικός χώρος για τα χιλιάδες «προσφυγάκια» που έχουν εισβάλλει στο νησί;
  Κάτω η κυβέρνηση των τουρκοπροσκυνημένων προδοτών!

 19. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!!

 20. Εισαστε πλεον επικινδυνα …αφηνιασμενοι για φαγοποτι. Δεν εξηγειται αλλιως οτι Καλυπτεται «ανθρωπους»σαν τον Συμβουλο του Μητσοτακη τον Καταδικασμενο Παιδεραστη Νικο Γεωργιαδη !!Σημερα σε μια εφημεριδα οπως η «Καθημερινη» ειχε ενα αρθρο που δικαιολογουσε την παιδεραστια ,επι πληρωμη (!!!!!) ως «ερωτικη ελξη»!!!!! αναμεσα σε δυο ΝΕΟΥΣ ανθρωπους !!!!!!!Τετοια καταντια ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνη για την πατριδα μας. Δεν προκειται για Κλασσικη Αρχαιοελληνικη ομοφυλικη σχεση αναμεσα σε δυο αρχαιους ελληνοπαιδες οπως..γραφει η Καθημερινη!!!!!Ρε τι λετε ;;; Εχετε αγριεψει ΤΕΛΕΙΩΣ !!! Ρε εχετε τρελλαθει. Ρε φτωχα παιδακια της Μολδαβιας ΠΛΗΡΩΝΕ ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!! Ρε δεν εχετε ουτε Ιερο ουτε Οσιο μπροστα στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ σας στο ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΧΥΔΑΙΑ ΤΕΡΑΤΑ αυτο ειστε…!!!Ακου «ερωτικη ελξη» αναμεσα σε δυο νεους!!!Εμ βεβαια αφου ο ΣΚΑΙ λεει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , τι περιμενεις ::::::

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.