Τα έντονα αποσιωπημένα έγγραφα της Pfizer δείχνουν ότι η COVID ξεκίνησε μια πενταετή ατζέντα παγκόσμιου αποπλυθησμού που θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2025

1
3510

Μια τρομακτική πρόβλεψη για το τι θα συμβεί σύντομα στον κόσμο με τη μορφή γενοκτονίας υποστηρίζεται από τα διαβόητα έγγραφα της Pfizer, τα οποία περιγράφουν το πενταετές σχέδιο που ξεκινά το 2020 για τη μαζική ερήμωση του κόσμου μέχρι το 2025.
Στα εμπιστευτικά έγγραφα που υπέβαλε η Pfizer στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), αναφέρεται η πρόβλεψη της Deagel, μιας παγκόσμιας εταιρείας πληροφοριών και συμβούλων. Επισημαίνει το 2025 ως το έτος κατά το οποίο θα γίνει εμφανής η μαζική γενοκτονία από τον “εμβολιασμό” με τον κορονοϊό Wuhan (COVID-19).

Ένας δευτερεύων κλάδος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, η εταιρεία Deagel είναι κάπως μυστικοπαθής, καθώς λειτουργεί πίσω από το πέπλο για να συλλέγει δεδομένα και άλλες πληροφορίες για σκοπούς λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου σε όλο το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Η Deagel συνεργάζεται με ονόματα όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και η Παγκόσμια Τράπεζα. Συνέβαλε επίσης στην έκθεση της Stratfor για τη Βόρεια Κορέα.

Εξαιτίας αυτού, η Deagel φαίνεται να διαθέτει νομιμοποίηση ως παίκτης στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Φαίνεται απίθανο, με άλλα λόγια, η Deagel να είναι ένα μέσο παραπληροφόρησης που διαδίδει φόβο χωρίς βάση.

“Αυτό σημαίνει ότι οι πληθυσμιακές προβλέψεις του για το 2025, καθώς και οι προβλέψεις της βιομηχανικής παραγωγής του σε επίπεδο έθνους, δεν είναι απλή φαντασία, αλλά αντίθετα βασίζονται σε στρατηγικές παραδοχές που μοιράζονται και κατανοούνται καλά από άλλους παράγοντες της κοινότητας των πληροφοριών”, αναφέρει το The Exposé.

Πώς έφτασε εδώ ο κόσμος;
Κάποια στιγμή το 2020, η Deagel αφαίρεσε την πρόβλεψη για το 2025 από την ιστοσελίδα της. Το Wayback Machine και το Internet Archive εξακολουθούν να την εμφανίζουν, ωστόσο.

Θα παρατηρήσετε από την αρχειοθετημένη έκθεση ότι η Deagel αναμένει ότι ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου (UK) θα μειωθεί κατά 77,1% το 2025. Πρόκειται για πολλούς ανθρώπους που αναμένεται να πεθάνουν μέσα σε μόλις δύο σύντομα χρόνια. Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Deagel αναμένει ότι ο αριθμός του πληθυσμού θα μειωθεί κατά 68,5 τοις εκατό μέχρι το 2025.

Όσο για τη Γερμανία, ο πληθυσμός της αναμένεται να μειωθεί κατά 65,1 τοις εκατό μέχρι το τέλος του 2025, μαζί με τη μείωση του πληθυσμού κατά 34,6 τοις εκατό που αναμένεται στην Αυστραλία μέχρι το 2025. Υπάρχει ένας πλήρης κατάλογος με όλες τις μειώσεις του πληθυσμού που προβλέπονται για το 2025 σε όλο τον κόσμο.

“Δυστυχώς, τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer σε συνδυασμό με τους συγκλονιστικούς θανάτους μεταξύ των παιδιών υποδηλώνουν ότι οι αριθμοί αποπληθυσμού του Deagel δεν ήταν απλώς μια εκτίμηση, αλλά ένας στόχος”, αναφέρει το The Exposé.

Αυτός είναι πολύ πιθανόν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο FDA, λειτουργώντας για λογαριασμό της Pfizer ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικανών φορολογουμένων που χρηματοδοτούν την ύπαρξή του, σχεδίασε να καθυστερήσει την έκδοση των εγγράφων της Pfizer για 75 ολόκληρα χρόνια – επειδή μέχρι τότε, κανείς που ζούσε τότε δεν θα θυμόταν καν το COVID, πόσο μάλλον το γεγονός της γενοκτονίας του 2025 που διαμορφώνεται να ακολουθήσει.

Τα έγγραφα της Pfizer βρίσκονται έκτοτε σε ένα χρονοδιάγραμμα καθυστερημένης δημοσίευσης, χάρη σε μια εντολή του Ιανουαρίου 2022 από τον ομοσπονδιακό δικαστή Mark Pittman, ο οποίος τότε διέταξε την FDA να δημοσιεύει 55.000 σελίδες των εγγράφων ανά μήνα.

Από τώρα, όλα τα έγγραφα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο PHMPT.

“Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ γιατί ανεχόμαστε τα πολιτικά μας συστήματα να καταλαμβάνονται και να κατευθύνονται από εκείνους που έχουν τον μεγαλύτερο πλούτο;” έγραψε ένας ανήσυχος σχολιαστής για το πώς ο κόσμος έφτασε σε αυτό το σημείο.

“Είναι τόσο φανερό από πού προήλθε αυτό, τόσο τα προερχόμενα συγκεχυμένα και ψυχωτικά νευρωτικά μυαλά όσο και η οργάνωση που τα έκανε όλα αυτά δυνατά. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτή η παραφροσύνη. Είναι ο καθένας από εμάς. Κάθε ένας από εμάς που βλέπει ένα τέτοιο σύστημα απόλυτης αταξίας και προσαρμόζει τη ζωή του στο σύστημα “τάξης” του”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πότε αυτό θα ερχόταν το 1000 μ.Χ., πότε το 2000 μ.Χ., πότε το 2012, το 2020, 2025 μ.Χ. και συνεχώς θα…. αναβάλλεται…
    Αν δούμε την Ματίνα Παγώνη, τον Βασιλακόπουλο, τον Μητσοτάκη, κι άλλους…. τρομοκράτες των ψυχών και του νου μας, να ….φεύγουν…. «ξαφνικά», ίσως να προβληματιστούμε. Μέχρι τότε, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ