«Έφυγε» από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσά μας Πόπη Παπαχρήστου

9
44137

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η αγαπητή συμπολίτισσά μας Πόπη Παπαχρήστου, το γένος Χατζηθεμιστοκλή.

Μια εξαιρετική κυρία, υπόδειγμα ήθους, ευγένειας, καλοσύνης, γλυκύτητας, ανθρωπιάς, διακριτικότητας, δοτικότητας και αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Κόρη του αείμνηστου Ιατρού Κώστα Χατζηθεμιστοκλή και σύζυγος του επίσης αγαπητού Ιατρού Μύρωνα Παπαχρήστου, μητέρα δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών για γιαγιά.

Το τελευταίο διάστημα είχε ενεργό παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb) με αναρτήσεις που ξεχώριζαν για την ευαισθησία και ευγένεια ψυχής.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητή κυρία Πόπη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό κ. Μύρο, τα παιδιά, τα εγγόνια και σε όλους τους συγγενείς.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 05/08/2023 και ώρα 1μμ στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού από τις 12μμ-ο ενταφιασμός θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Κω).

Συγκινούν οι σχετικές αναρτήσεις στο fb από τους δικούς της ανθρώπους:

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλη απώλεια. Μια εξαιρετική κυρία γεμάτη καλοσύνη και ανθρωπιά. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στον αγαπημένο της σύζυγο γιατρό Μύρωνα και στις δύο υπέροχες κόρες της και στα εγγόνια της.

  2. Εκφράζουμε την βαθειά μας λύπη κ συγκίνηση για την απώλεια της εκλεκτής κ διακριτικής ΚΥΡΙΑΣ Πόπης Παπαχρήστου
    Τα θερμότατα συλλυπητήρια μας δημοσίως σε όλα τα μέλη της της ευρείας οικογένειας
    η οικογένεια Νικολαου Σταμ. Μανούση

  3. πραγματικά μεγάλη θλίψη…υπέροχος άνθρωπος!!!
    συλλυπητήρια θερμά κ Μυρο…
    ας είναι ελαφρύ το χώμα ..

  4. Νονά καλό Παράδεισο. Τώρα θα έχεις συντροφιά τον Στέλιο και την Ελένη.
    Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά και στον Νονο Μύρων

  5. Αγαπημένη Πόπη θα μας λείψεις πολύ. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου. Αναπαύσου εν ειρήνη.

  6. Γιατρέ μου τα θερμά μου συλλυπητήρια! Καλό παράδεισο να έχει η σύζυγος σου και δύναμη και κουράγιο να σου δίνει ο Θεός!

  7. ΑΧ!! Πόση θλίψη! Αγαπημένη μας Πόπη, μας έφυγες κι εσύ, τόσο γρήγορα κι απρόσμενα. Πήρες και άφησες τόση αγάπη, τόση ωραιότητα ψυχής, τόση καλοσύνη. Οι αγαπημένοι άνθρωποι της οικογένειας σου και όλοι οι συνάνθρωποι σου θα σ` έχουμε πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας. Πάντως την αναδρομική έκθεση με τα καραβάκια του πατέρα σου, του αείμνηστου γιατρού μας Κώστα Χατζηθεμιστοκλή, που προγραμματίζαμε, θα την κάνουμε, αφιερωμένη και σε σένα! Τα ολόψυχα συλλυπητήρια μου στον καλό μου Μύρο, τα παιδιά και όλους τους συγγενείς.! ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

  8. Στον αγαπητό γιατρό Μύρωνα Παπαχρήστου, που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο χωρίς επέμβαση τους δυο υιούς μου, θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της αξιαγάπητης συζύγου του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ