«Έφυγε» από τη ζωή ο Απόστολος Χατζηδαυίδ | Άνθρωπος με ξεχωριστό ήθος και συμπεριφορά

5
44591

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο αγαπητός συμπολίτης μας Απόστολος Χατζηδαυίδ του Κωνσταντίνου.

Ένας ευγενέστατος, πρόσχαρος, καλοσυνάτος, πράος, φιλικός, κοινωνικός, εξυπηρετικός άνθρωπος με ξεχωριστό ήθος και συμπεριφορά.

Εργαζόμενος για χρόνια στη ΔΕΗ απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δικαίου και πρόεδρος σε ΔΣ επιχειρήσεων και Οργανισμών καθώς και σε ΔΣ διαφόρων φορέων (παρά τις εντάσεις στις συνεδριάσεις δεν τον έχουμε δει να θυμώνει και να χάνει την ψυχραιμία του ποτέ)..

Άριστος οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας πολύ αξιόλογων παιδιών και παππούς.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 και ώρα 6μμ  στον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ φίλε Αποστόλη (ήσουν από τους λίγους ενασχολούμενους με τα κοινά με τόση ευγένεια και φιλικότητα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν εξέφρασες ποτέ κανένα παράπονο, παρά μόνο χαμόγελα και ευχαριστίες)

Τα ειλικρινή μας σσυλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΧ!!!!! Φίλε μου αληθινέ και καλέ μου συμμαθητή, μας έφυγες και μας γέμισες μεγάλη θλίψη. Ήσουν τόσο καλός σε όλα. Στην οικογένεια σου, στην εργασία σου, στην κοινωνία, στα κοινά του τόπου μας. Νοικοκύρης και συνάνθρωπος. Ας μην βρισκόμασταν συχνά, είχαμε μια αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, μια ωραία οικογενειακή σχέση, με την υπέροχη φιλία των παιδιών μας. Αποστόλη μας! Φέτος που θα γιορτάζαμε τα 50 χρόνια από την αποφοίτηση μας από το σχολείο, εσύ μαζί με τους άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριες, που μας φύγατε νωρίς, θα μας βλέπετε από ψηλά κι εμείς θα πίνουμε στην αιώνια μνήμη σας. Καλό ταξίδι αδελφέ μου Αποστόλη. Τα ολόψυχα συλλυπητήρια από μένα και την οικογένεια μου, με μια ζεστή αγκαλιά συμπαράστασης στην Χρύσα, την Ξένια, τον Κώστα και σε όλη την οικογένεια σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ