ΒΙΝΤΕΟ «Εδώ είμαστε…» Το συγκινητικό ηχητικό ντοκουμέντο-αφιέρωμα από εκπομπές της Κατερίνας Φιλοπούλου που ετοίμασε ο αγαπητός φίλος και συν-αδελφός της, Γιώργος Πασσανικολάκης

5
2524

ΒΙΝΤΕΟ «Εδώ είμαστε…» Το συγκινητικό ηχητικό ντοκουμέντο-αφιέρωμα από εκπομπές της Κατερίνας Φιλοπούλου που ετοίμασε ο αγαπητός φίλος και συν-αδελφός της, Γιώργος Πασσανικολάκης στη μνήμη της.

Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ είναι με το χρήστη Ioanna Roufa και

18 ακόμη
Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (ΤΗΣ)
Μ’ αφορμή τη συγκινητική εκδήλωση του «Έκφραση 97» στη μνήμη της Κατερίνας Φιλοπούλου, ετοίμασα ένα (ερασιτεχνικό) ηχητικό (με την τεχνική βοήθεια στην τελική επεξεργασία του Αλέξη Μιχαήλ) και το «έντυσα» με δικές της εικόνες σε (ένα ακόμη πιο ερασιτεχνικό) βίντεο.
Με τη φωνή της Κατερίνας μας, σαν να έκανε εκπομπή την ημέρα της εκδήλωσης από το στούντιο που φέρει το όνομά της.
Κι αυτό γιατί το περασμένο Σάββατο ήταν ψυχοΣάββατο, κι οι ψυχές των δικών μας που έφυγαν από κοντά μας, μας επισκέπτονται για λίγο. Άρα, και η Κατερίνα μας ήταν εκεί, σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα από το στούντιο της στον «Έκφραση 97».

Πολλά

μπράβο

στον φίλο της Σπύρο Κλάδη και στον «Έκφραση».

Μαριγώ, σε σένα, αφιερώνεται το βίντεο.
Το καλύτερο μνημόσυνο για την Κατερίνα μας είναι να σας βλέπει χαρούμενους.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. περισεψε η υποκρισία πάλι. Οσοι την εκμεταλεύτηκαν στην ζωη συνεχιζουν να λεηλατουν και την μνήμη της. τους περισσότερους εκει ουτε που θα σας εφτυνε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ