Η Κωακή Δημοσιογραφία θρηνεί… «Έφυγε» η αγαπητή συνάδελφος Κατερίνα Φιλοπούλου

15
16391

«Έφυγε» το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου για τη γειτονιά των Αγγέλων, σε ηλικία μόλις 49 ετών, χάνοντας την άνιση μάχη με την ανίατη ασθένεια… μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και της Κωακής δημοσιογραφίας η οποία αντιμετώπισε υποδειγματικά τους τελευταίους μήνες την περιπέτεια της υγείας της.

Η Κατερίνα Φιλοπούλου υπηρέτησε πιστά την Κωακή δημοσιογραφία τα τελευταία περίπου 25 χρόνια με «κοφτερό» μυαλό, πένα και λόγο, μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του νησιού της Κω και της Δωδεκανήσου, γενικότερα (Σούπερ fm, εφημερίδα Σταθμός, εφημερίδα Βήμα της Κω, εφημερίδα Δωδεκάνησος, τηλεόραση Ένα, Ράδιο Έκφραση, τοπικές ιστοσελίδες κ.α.), ενώ τελευταία διετέλεσε με επιτυχία και υπεύθυνη γραφείων τύπου, αρχικά στην παράταξη Όραμα και δράση, στην συνέχεια στην ΑΕ ΚΩ κλπ.

Δυναμική και έξυπνη δημοσιογράφος με άποψη, ικανότητα στο ρεπορτάζ (από πολιτικό μέχρι αθλητικό),την έρευνα, τις συνεντεύξεις, τα σχόλια, με καυστικό και σκωπτικό χιούμορ, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της.

Η μνήμη της θα μείνει ανεξίτηλη τόσο μεταξύ των συναδέλφων που πάντα την ξεχώριζαν και την εκτιμούσαν για την δουλειά και τις ικανότητές της, όσο και στο Κωακό αναγνωστικό, τηλεοπτικό και  ρ/φ κοινό με το οποίο, επίσης, είχε μια ιδιαίτερη σχέση.

Καλό ταξίδι αγαπητή Κατερίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

Πολλούς χαιρετισμούς στην μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του «ουρανού» (στον Γιάννη, τον Σωκράτη, την Εύα, τον Βασίλη, τον Νίκο, τον άλλο Γιάννη, τον Μιχάλη, τον Αντώνη, τον Κώστα, τον Στέφανο, τον Λάκη και τα υπόλοιπα φοβερά και τρομερά παιδιά του παραδείσου…) Σίγουρα έχετε να πείτε και να κάνετε πολλά κι εκεί.

Το τελευταίο αντίο είναι σήμερα Σάββατο 11/09/2021 στις 5μμ στον Ιερό κοιμητηριακό Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού μια ώρα νωρίτερα).

Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλο κενό.μονο δάκρυα . φτωχή η δημοσιογραφική παρέα. Στον παραδεισένιο ουρανό μόνο γαλήνη να συναντήσεις και αιωνιότητα. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια σου Κατερίνα .

  2. Καλό ταξίδι αγαπημένο μου Κατερινάκι…τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
    Το μεγαλείο της ψυχής σου και το πνεύμα σου θα μείνουν για πάντα.
    Καλό Παράδεισο Κατερινάκι….

  3. Καλό ταξίδι αγαπημένη μου μαθήτρια.
    θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς

  4. Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΤΕΡΑΣ»! Η ΖΩΗ ΕΡΙΞΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΖΑΡΙΕΣ! ΑΙΩΝΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

  5. Κατερίνα, με εξέπληξε η ευστροφία και το χιούμορ που διέθετες . Από τις καλύτερες παρουσίες στο χώρο της δημοσιογραφίας !

  6. Αχ λατρευτή μου Κατερίνα, μας έφυγες τόσο γρήγορα. Σε θέλαμε τόσο κοντά μας και όμως χαθήκαμε σαν ξένοι στην ίδια πόλη. Χάθηκες κι εσύ ταξιδεύοντας πια στην αιωνιότητα, Συνεχίζουμε το κοινό μας ταξίδι της ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας, του αγώνα για μια καλύτερη ζωή, έχοντας σε πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας! Αιωνία και αφυπνιστική η μνήμη σου! Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια σου

  7. Καλό παράδεισο να έχει η κοπέλα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια.

  8. Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια της αγαπητής μας συνδοτησας Κατερίνας Φιλόπουλου που υπηρέτησε την δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

  9. Καλό παράδεισο η όμορφη, άδολη ψυχούλα σου γλυκιά μου αγαπημένη μαθήτρια….Θα σε θυμάμαι πάντα με πολλή πολλή αγάπη…..
    Η δασκάλα σου….

  10. Καλό ταξίδι γενναία μου Κατερίνα ! Με το γλυκό χαμόγελο σου , το κοφτερό μυαλό και την αιχμηρή σου πέννα. Από τα ευφυεστερα πλάσματα του νησιού τα πιο εργατικά και φιλότιμα. Ειχες τόσα να δώσεις με την αστείρευτη ενέργεια και το ανήσυχο πνεύμα που είχες.Και άλλα τόσα να ζήσεις . Έντονη και δυνατή προσωπικότητα προικισμένη ταλέντα . Πικρός πολύ και άδικος ο χαμός σου Κατερίνα . Αγαπημένο παιδί του τόπου μας. Φτωχυναμε σε αξίες και ανθρωπιά από σήμερα όλοι μας.Συλλυπητηρια στους αγαπημένους σου ανθρώπους .Αχ βρε Κατερίνα μας πόσο κρίμα , δεν το χωράει ο νους

  11. Δύσκολο να πεις Αντίο σε ένα κορίτσι με την ενέργεια και την παρουσία τη δική σου Κατερίνα μου .Με τετοιο εύστροφο μυαλουδακι , τέτοια αιχμηρή πέννα και ευφυέστατο χιούμορ. Πως γίνεται αυτά τα αστραφτερά μάτια τα αεικίνητα με το ευθύ βλέμμα να κλείνουν για πάντα..Φιλότιμη και εργατική ,ευαίσθητη και ντόμπρα.Με ουσιαστικο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.Ειχες τόσα να δώσεις ακόμα , να κάνεις , να μοιραστείς. Πόσο πολύ άδικο και πικρό τόσο νέα να φύγεις . Αδιανόητο . Κατερίνα με το γλυκό σου χαμόγελο και την αφοβια της ψυχής σου.Με την καθαρή σου αγάπη για το καλό και την αλήθεια. Με τα απίστευτα κοτσια- Μας αφήνεις φτωχότερους και πιο μικρούς ψυχή μου. Και το νησάκι μας ακόμα λες και μικραίνει που θα λείπεις .Συλλυπητήρια στους αγαπημένους σου ανθρώπους και κουράγιο . Βαρυς ο πονος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ