Η Κατερίνα μας ενώνει! Το Εκφραστικό πορτρέτο, το βραβείο & το στούντιο στο όνομά της – Συγκίνηση στην εκδήλωση του «Έκφραση 97»

4
3741

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Η μνήμη και η διαχρονική παρουσία της αγαπητής συναδέλφου Κατερίνας Φιλοπούλου με την ασυμβίβαστη και μαχητική προσωπικότητά της παραμένει ζωντανή, όπως κατέδειξε η σημερινή πολυπληθής και ενωτική συμμετοχή  εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης, του πολιτικού κόσμου και των φορέων που παρευρέθηκαν στην ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική εκδήλωση του Ράδιο » Έκφραση 97», σήμερα Σάββατο των Ψυχών, στις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις του (δίπλα στο ξενοδοχείο Μαριτίνα).

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων και στούντιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ (επίτιμο μέλος του ΣΕΜΜΕΚ) συμπαραστατούμενος από τον π. Κωνσταντίνο Καματερό.

Παρόντες εκτός από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του νησιού, την οικογένεια και τους στενούς συγγενείς και φίλους της Κατερίνας, οι τοπικές αρχές του νησιού: Έπαρχος, Δήμαρχος, η Ιωάννα Ρούφα και τα στελέχη του Οράματος & Δράση με τους οποίους η Κατερίνα υπήρξε στενή συνεργάτιδα και συνοδοιπόρος, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Στην ομιλία του ο ιδιοκτήτης του «Έκφραση 97» κ. Σπύρος Κλάδης ανακοίνωσε ότι τα νέα στούντιο του ραδιοφώνου από σήμερα φέρουν τιμητικά το όνομα «Κατερίνα Φιλοπούλου», ενώ σε ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα με τους στενούς συγγενείς έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός ιδιαίτερα εκφραστικού πορτρέτου της Κατερίνας που φιλοτέχνησε ο γνωστός ζωγράφος και καλλιτέχνης, Ανδρέας Κανάνης.

Ανακοίνωσε ακόμα ότι ο Έκφραση 97 σε συνεργασία με τον ΣΕΜΜΕΚ και τα ΜΜΕ της Κω που το επιθυμούν, θα θεσπίσουν χρηματικό βραβείο με την ονομασία «Κατερίνα Φιλοπούλου» για τον πρώτο/πρώτη επιτυχόντα/επιτυχούσα  από την Κω ή το βόρειο συγκρότημα που θα εισάγεται στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ.

Με την ευκαιρία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Σταθμού (το φλουρί βρήκε η συνάδελφος Τζίνα Γιαννούλη).

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Της άξιζε! Θέλω να δω πότε θα αξιωθει( γεια σου Θεοδοση, όλα καλά;) ο Δήμος της Κω να τιμήσει όπως του αξίζει τον Γιάννη Ιωαννιδη για την προσφορά του στην ενημέρωση των πολιτών του νησιού! Δημ Χόνδρος

  2. Για ποιον λόγο παρεβρεθεις εκει;;;μηπως ξεχασες??? δεν ξέρω τι να πωωωωωωω.Ευτυχως γνωρίζουν οι πολίτες.

  3. Όλα καλά αλλά η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα μετά δύο μήνες ήταν εκτός χρόνου. Θα πρέπει να δίνουν τα τοπικά ΜΜΕ το παράδειγμα σεβασμού στα ήθη και στα έθιμά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ