«Έφυγε» ο αγαπητός και πάντα γελαστός συμπολίτης μας Βασίλης Πλαγγέτης

4
17620

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Βασίλη Πλαγγέτη σε ηλικία 91 ετών, έπειτα από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του τις τελευταίες ημέρες.

Ένας καλοσυνάτος, πάντα γελαστός, εργατικός, φιλότιμος, ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος της παλιάς καλής Κω, με αγάπη και ενδιαφέρον για όλους τους συνανθρώπους του.

Εργάστηκε για χρόνια ως λιμενεργάτης στο λιμάνι. Ακούραστος, αεικίνητος, κοινωνικός.

Αγαπούσε πολύ την εκκλησία, το νησί και την τοπική παράδοση. Συμμετείχε πάντα στις λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

Υπέροχος, σύζυγος της αγαπητής Κοκκώνας Συντάγγερου από τον Ασώματο, πατέρας πέντε επίσης πολύ αξιόλογων παιδιών (3 κοριτσιών και 2 αγοριών), με εγγόνια και δισέγγονα (παππούς του πρ. Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κω Βασίλη Χαδούλη).

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Δευτέρα 27/09/2021 στον Ιερό κοιμητηριακό ναό Αναστάσεως στο νέο κοιμητήριο Κω.

Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν για την αποπεράτωση του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αλικαρνασσό μιας και επιθυμούσε διακαώς (όπως και οι περισσότεροι Κώοι) την κανονική λειτουργία του μεγαλοπρεπούς Ιερού ναού.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

 

Ο αποχαιρετισμός από τον εγγονό του Βασίλη Χαδούλη:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο Βασίλη, καλέ μας άνθρωπε. Ότι και να πούμε για σένα είναι λίγο. Δουλέψαμε μαζί για μια δεκαετία στο λιμάνι και περάσαμε όμορφα χρόνια. Ήσουν απ τους πιο τίμιους ανθρώπους που έχουν περάσει απ το λιμάνι. Υπέροχος χαρακτήρας,αγαπούσες και νοιαζοσουν για όλο τον κόσμο και υποδειγματικος οικογενειάρχης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Φίλε Παναγιώτη κουράγιο και δύναμη, να είσαι υπερήφανος για τον πατέρα σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ