Αποκλειστικό Newsbomb.gr –«Βόμβα» Καπραβέλου: Ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος στη ΜΕΘ του Παπανικολάου

11
3771

Εμβολιασμός: Την αποκάλυψη ότι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύεται ο πρώτος ασθενής ο οποίος έχει εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις MRNA εμβολίου έκανε μιλώντας στο Newsbomb.gr o διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείο, Νίκος Καπραβέλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καπραβέλος, πρόκειται για έναν 70χρονο ασθενή χωρίς υποκείμενα νοσήματα ο οποίος είναι σε κρίσιμη κατάσταση με βαριά πνευμονία.

Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Καπραβέλος το πρώτο αυτό περιστατικό δεν είναι αρκετό ώστε να προκύψουν συμπεράσματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, όπως επίσης δεν έχουν βγει οι εξετάσεις του σχετικά με το αν νοσεί από την μετάλλαξη «Δέλτα».

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για τη μεγάλη μετάδοση του ιού στην κοινότητα και ανησυχεί ακόμα περισσότερο όταν θα αρχίσουν να μολύνονται – μετά τους νέους – οι συμπολίτες μας ηλικίας άνω των 50 και οι ανεμβολίαστοι.

«Αυτή τη στιγμή ζούμε μια επιδημία κρουσμάτων η οποία δεν μεταφράζεται σε νοσηλείες και διασωληνωμένους αφού νοσούν κυρίως νέοι άνθρωποι και εμβολιασμένοι. Όμως αν συνεχίσουμε έτσι τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Θα νοσήσουν περισσότεροι σε αυτό το τέταρτο κύμα και θα πεθάνουν περισσότεροι», υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος.

Η κατάσταση στη χώρα – «Φλέγονται» Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτα τα εμβολια αγαπητοι Μητροπολιτες θελετε να κανουμε? Δεν καταλαβαινετε οτι εμβολιαζοντας μας θα εχετε μειωση στα παγκαρια αφου θα μας στελνετε μια ωρα νωτιτερα? Τουλαχιστον σκεφτειτε το ετσι αφου δεν μπηκατε στον κοπο να ερευνησετε καλυτερα την κατασταση και να σταματησετε το μπουλινγκ μεταξυ των πιστων και ιερεων. Τοσα χρονια γιατι δεν μας λεγατε και για αλλα εμβολια και προληπτικες εξετασεις? Τελος παντων κι αν ακομα αγχωνεστε για την θνησιμοτητα κοβιντ μηπως σας εχουν πει οτι υπαρχει θεραπεια και οι αγαπητοι οι οποιοι υπηρετητε δεν εχουν φροντισει να φερουν τιποτα στην Ελλαδα?(για τους εκλεκτους τους κατι εχουν κρατησει, μην αγχωνεστε) Ή οτι Έλλνηνες γιατροι εχουν εφευρει θεραπεια και δεν δινουν οι φιλοι σας εγκριση.????? σας ευχαριστουμε παντως που μας αγαπαααααατε τοοοοοσο πολυυυυυυυ. Απο την πολυ αγαπη ομως θα μας πεθανετε…

    • Με το που θα ακουσθη ένα κρούσμα εμβολιασμενου πετάνε από την χαρά τους. Τόσες χιλιάδες εμβολιασμενοι που πάνε ΤΕΛΕΙΑ το κάνουν γάργαρα. Α ρε ξευτιλες τα έχετε ξεπουλήσει όλα. Αξιοπρέπεια, ανθρωπιά, μέχρι και τους ναούς δεν σέβεστε. Το παίζετε χριστιανοί και φωνάζετε σαν ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ. ΚΑΤΙΝΙΤΣΕΣ σκέτες. Να δούμε από φθινόπωρο τι θα κάνετε. Παρακαλώντας θα σερνεστε για ένα ΤΣΙΜΠΙΜΑ.

  2. ….»αφού νοσούν κυρίως νέοι άνθρωποι και εμβολιασμένοι»….!! Αλλιώς μας τα λέει η γαλάζια επιτροπή (ανθ)υγειονομικών.. Και ο ΣΚΑΙ και τα άλλα προαγορασμένα ΜΜΕ που ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…
    Τι ζούμε θεέ μου!!

    Υ.Γ. Κι ο Άδωνις Γεωργιάδης νόσησε για δεύτερη φορά αν και πλήρως εμβολιασμένος (εδώ έχουμε μάλιστα την πρώτη περίπτωση κανιβαλισμού: ο ιός επιτέθηκε στον…Ιό που ροκανίζει την Δημοκρατία )..
    Τι ζούμε θεέ μου!! 😱🤪😱🤪

  3. Ξευτίλες χαίρεστε που αρρώστησε ο άνθρωπος η που τα εμβόλια καλύπτουν μόνο το 90% και ένα 10% κυνδινευει;Έχουν χαθεί χιλιάδες ανθρωποι στην Ελλάδα και εκατομυρια στον κόσμο ,αλλά εσείς περιμένετε την περίπτωση για να πήτε τι;Ζώα.

    • Το 90% από που το έβγαλες βρε γελοιωδέστατε? οι ιδιες οι εταιρειες εμβολιων δινουν παρότι «φουσκωμένα’ για ευνόητους λόγους πολυ χαμηλοτερα ποσοστα , ειδικά έναντι της μετάλλαξης δέλτα. Για τις παρενεργειες και τους θανατους που όλοι βλεπουμε γυρω μας και γραφονται καθημερινα ακόμα και απο τα πουλημένα μμε κουβεντα ε? ΠειραματοΖΩΟ, ε πειραματοζωο

      • Έχεις σκευτει πως θα ήταν η ζωή σου σήμερα αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια;Είπαμε για τις βρισιές σου δεν απαντώ, απλά να ξέρεις δεν θα γίνουμε ποτέ παλαιοημερολογιτες Ιεχωβάδες και ανθέλληνες σαν εσένα .Είμαστε Έλληνες και ακολουθούμε το Ελληνικό κράτος (κυβέρνηση και αντιπολητευση)και την Ελληνική Ορθόδοξη εκλησια.Εσυ τι είσαι;Εκτός από φασιστακη;

    • Πωλείται τέκνον μου αγιασμός πακέτο με βαμβάκι βουτηγμένο σε Άγιον Έλαιο εκ Μονής Βελοπουλείου.
      Μ αρέσει το βιογραφικό του Βελόπουλου, Παπαδημούπολη και έστειλα αίτηση για εκπρόσωπος στο Νησί.
      Μια απορία,αν πήγαινε κάποιος μια βόλτα τον Βελόπουλο στο λιμάνι και στις παραλίες της Κω μετά τις 12,τι θα έλεγε;

  4. ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΓΚΑΣ Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ. ΦΩΝΑΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΥΠΗΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ