Δεκαεπτά πρόβατα χτύπησε οδηγός ΙΧ στην Κεφαλο Ι Απεβίωσαν τουλάχιστον τέσσερα

13
22316

Δεκαεπτά πρόβατα χτύπησε εργαζόμενος που οδηγούσε το ΙΧ όχημα του με κατεύθυνση στην εργασία του. Από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το αυτοκίνητο χτύπησε διερχόμενα πρόβατα στην περιοχή Πολέμη.
Από τα δεκαεπτά πρόβατα σκοτώθηκαν τέσσερα , ενώ το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές ζημιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά σας φταίνε οι στρατιωτικοί και τα προμαζεματα…. Ζώα κυκλοφορούν στην μέση του δρόμου στο τρίτο τουριστικό προορισμό….. Χωριάτες εισασταν, χωριάτες θα παραμείνετε ρεεεεεε….. Είστε άξιοι της μοίρας σας ρεεεεε…..

    • ΤΑ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ……ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ….. ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ….ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑς…. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑς ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑς ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑς ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑς ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑς

      • Που μας ταιζεις ακαταλληλε είσαι σοβαρός
        Τα λεφτά μας ακουμπάμε στα σπίτια που είναι σαν κοτέτσια και σας δίνουμε ένα σκασμο λεφτά
        όσο άμα φύγουμε από τον νησί θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ γιατί αν είστε ικανοί να κρατήσετε το νησί δεν νομίζω που έχετε υπηρετήσει σε πρατήριο να μετράτε σερβιετες και να πλένετε πιάτα στην λέσχη

      • δυστυχώς φίλε μου, οι ντόπιοι νέοι δεν γουστάρουν να δουλέψουν! Βολεύονται με το καθημερινό χαρτζιλίκι του μπαμπά και την βγάζουν στις καφετέριες όλη τη μέρα! Κάνε μια βόλτα και θα δεις ένα σωρό κοπριτες τεντωμενους στις καρέκλες από το πρωί μέχρι το βράδυ!!

      • Πάρτε απο το νησί σας άτομα..βέβαια δεν ξέρω ποσοι απο αυτους ειναι Έλληνες…να μεινουν ολα τα ‘προμαζωματα’στα μερη τους μη σας τρώνε στη μάπα…

  2. Συγνώμη αυτός με πόσο έτρεχε στην Κεφαλο για να πέσει πάνω στα ζώα. έλεος
    έλεος πια με την άθλια οδήγηση σας και τις κακές συνήθειες σας σε αυτό το νησί
    δεν γνωρίζω σε ποιο σημείο έγινε το συμβάν ωστόσο μου μοιάζει αδιανόητο να πέσεις πάνω σε πρόβατα

  3. τό ποίμνιο μέ μιά ηρωική έξοδο, κινήθηκε -αυτοβούλως- πρός τήν ελευθερία μακριά από τόν αρχιμανδρίτη, πληρώνοντάς την μέ αίμα καί απώλειες. ελευθερία ή θάνατος! ξύπνησαν καί τά αρνιά !

    • Ο βοσκός που κινεί το κοπάδι του τη νύχτα σε επαρχιακή οδό που δεν είχε φωτισμό, οφείλει να έχει είχε τοποθετήσει ευδιάκριτα φώτα στο πρώτο και τελευταίο πρόβατο του κοπαδιού, όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Διαφορετικά σε περίπτωση τροχαίου, του αναγνωρίζεται συνυπαιτιότητα! Αυτό έκρινε ο Άρειος Πάγος με απόφασή του εξετάζοντας υπόθεση τροχαίου που συνέβη στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Γερακίου στις 9:30 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ