ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μια ξεχωριστή μελωδική βραδιά με τον Βαγγέλη Βατσινέα στο Passa Tempo

1
2936
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο δικός μας Βαγγέλης Βατσινέας, ανερχόμενος τραγουδοποιός και ερμηνευτής της νέας γενιάς, που επιμένει ποιοτικά, συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις του στο νησί μας (με την ευκαιρία των καλοκαιρινών διακοπών του). Απόψε το βράδυ πραγματοποίησε μια ξεχωριστή μελωδική εμφάνιση σε έναν επίσης υπέροχο χώρο,  στο Passa Tempo.

Παρουσίασε τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Ποινολόγιο» καθώς και άλλα αγαπημένα από την ελληνική σκηνή αλλά και: Ο. Περίδη, Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Αγγελάκα, Γ. Καζαντζή, Ν. Ξυδάκη, Ν. Ζούδιαρη, Δ. Ζερβουδάκη κ.α.

 

Βιογραφία
Ο Βαγγέλης Βατσινέας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. Σε ηλικία επτά ετών ξεκινά μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ παράλληλα γίνεται ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Κω ως κλαρινίστας.
Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ως μέλος του συγκροτήματος “Άσμα” και συνεργάζεται με τον στιχουργό Στέργο Παπαποστόλου και το μουσικό σχήμα “Μικρές Περιπλανήσεις” στην Κω.
Από το 2002, παράλληλα με τις σπουδές του, εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Πάτρας, έως το 2006 όπου και αποφοιτά από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το χειμώνα του 2007 εγκαθίσταται στην Αθήνα, εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές και συνεργάζεται με τους Γεωργία Νταγάκη, Μιχάλη Κακέπη, Μαρία Καναβάκη, Αλέξη Μπαλακάκη. Επιπλέον, διευθύνει σχολικές χορωδίες και σπουδάζει ανώτατα θεωρητικά, πιάνο στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” και στο ‘’Ελληνικό Ωδείο’’.
Το 2010 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ποινολόγιο” σε δικούς του στίχους και μουσική.
Το 2011 συμμετέχει σε μια καινοτόμα προσπάθεια οικολογικού χαρακτήρα με τίτλο “Παίζουμε Οικολογικά”, όπου 77 καλλιτέχνες σε 40 διαφορετικά σημεία της Αττικής τραγούδησαν τον “Ερωτόκριτο” του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Την περίοδο αυτή συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις και προετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά.
Ταυτόχρονα κυκλοφορούν νέα του τραγούδια και από άλλους ερμηνευτές.
e-mail: [email protected]
Youtube channel:
www.youtube.com/vagelisvatsineas
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ «ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩ» ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ?
    ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ