ΒΙΝΤΕΟ: Βαγγέλης Βατσινέας Live με Σταύρο Μπούζιο @ Aroma Café

1
3219

Βαγγέλης Βατσινέας Live

Ένας δικός μας άνθρωπος (καλός φίλος και εξαιρετικό παιδί), ο Βαγγέλης Βατσινέας, τραγουδοποιός της νέας γενιάς (ο οποίος συνεχίζει να επιμένει ποιοτικά), παρουσίασε τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Ποινολόγιο» καθώς και άλλα αγαπημένα από την ελληνική σκηνή , στο Aroma Café στην Αθήνα.
Μαζί του ήταν ο εξαιρετικός μουσικός Σταύρος Μπούζιος στο πιάνο και το τραγούδι, με ένα πρόγραμμα από: Ο. Περίδη, Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Αγγελάκα, Γ. Καζαντζή, Ν. Ξυδάκη, Ν. Ζούδιαρη, Δ. Ζερβουδάκη κ.α. συνέθεσαν και παρουσίασαν μια ξεχωριστή μελωδική βραδιά.

Βαγγέλης Βατσινέας Σταύρος Μπούζιος 23/3/17"Αχ να σε δω"

Geplaatst door Vagelis Vatsineas op woensdag 29 maart 2017


Ο Βαγγέλης Βατσινέας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω. Σε ηλικία επτά ετών ξεκινά μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ παράλληλα γίνεται ενεργό μέλος τς Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Κω ως κλαρινίστας.
Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ως μέλος του συγκροτήματος “Άσμα” και συνεργάζεται με τον στιχουργό Στέργο Παπαποστόλου και το μουσικό σχήμα “Μικρές Περιπλανήσεις” στην Κω.
Από το 2002, παράλληλα με τις σπουδές του, εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Πάτρας, έως το 2006 όπου και αποφοιτά από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το χειμώνα του 2007 εγκαθίσταται στην Αθήνα, εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές και συνεργάζεται με τους Γεωργία Νταγάκη, Μιχάλη Κακέπη, Μαρία Καναβάκη, Αλέξη Μπαλακάκη. Επιπλέον, διευθύνει σχολικές χορωδίες και σπουδάζει ανώτατα θεωρητικά, πιάνο στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” και στο ‘’Ελληνικό Ωδείο’’.
Το 2010 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ποινολόγιο” σε δικούς του στίχους και μουσική.
Το 2011 συμμετέχει σε μια καινοτόμα προσπάθεια οικολογικού χαρακτήρα με τίτλο “Παίζουμε Οικολογικά”, όπου 77 καλλιτέχνες σε 40 διαφορετικά σημεία της Αττικής τραγούδησαν τον “Ερωτόκριτο” του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Την περίοδο αυτή συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις και προετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά.
Ταυτόχρονα κυκλοφορούν νέα του τραγούδια και από άλλους ερμηνευτές.

Facebook Page:
https://www.facebook.com/Vagelis-Vatsineas-263045183714999/
Youtube channel:
www.youtube.com/vagelisvatsineas

Ο Σταύρος Μπούζιος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας. Σε ηλικία οχτώ ετών ξεκινά μαθήματα κιθάρας ενώ δύο χρόνια αργότερα ξεκινά μαθήματα πιάνου, ακορντεόν, και θεωρία της μουσικής.Σε ηλικία δεκαεπτά ετών ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική ως μέλος του μουσικού σχήματος «Αμέριμνοι περιπατητές» στο οποίο παίζει ακορντεόν και τραγουδάει.Αργότερα και παράλληλα με τις σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. ηλεκτρολογίας στην Πάτρα , παρουσιάζεται στο κοινό της περιοχής μέσω των εμφανίσεών του σε διάφορες μουσικές σκηνές της πόλης, ενώ συνεχίζει τις μουσικές σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.Στο διάστημα αυτό καταγράφει συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες ανάμεσά τους ξεχωρίζουν αυτές με: Κώστα Τσιατά, Λάμπρο Καρελά, Γιώτα Δρακιά, Γιώργο Παράμερο.Τον χειμώνα του 2012 επιστρέφει στην γενέτειρά του και φυσικά συνεχίζει την ενασχόλησή του με τη μουσική όντας μέλος του σχήματος «Μουσαγέτες» ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Θυρεάτης», διδάσκοντας στο τμήμα παραδοσιακού πολυφωνικού τραγουδιού.Οι όμορφες καλλιτεχνικές συνεργασίες δε λείπουν ούτε αυτό το διάστημα, όπως με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Νάντια Καραγιάννη. Παράλληλα γνωρίζεται με τον Ηλία Αριώτη, ιδρυτικό μέλος του σχήματος «Οι ξέμπαρκοι» με τον οποίο ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο για ηχογράφηση μελοποιημένων ποιημάτων του Νίκου Καβαδία που κυκλοφορούν με τον γενικό τίτλο, ‘’ Το ημερολόγιο ενός τιμονιέρη’’.
Το 2016 μετακομίζει στην Αθήνα, όπου ξανασμίγει με τον Βαγγέλη Βατσινέα, και εμφανίζονται σε διάφορες μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας, είναι επίσης μέλος της μπάντας ‘’The Hats’’ και ετοιμάζουν την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ