ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο δικός μας Βαγγέλης Βατσινέας σε ένα ξεχωριστό Live στο «Ελιά»

0
1999

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο Live απολαύσαμε τον αγαπημένο «δικό μας» καλλιτέχνη-τραγουδοποιό της νέας γενιάς και εξαιρετικό παιδί, Βαγγέλη Βατσινέα, το βράδυ της Παρασκευής στο «Ελιά».

Ο Βαγγέλης Βατσινέας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω, όπου σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας.

Στην ηλικία των δέκα ετών έγινε ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Κω ως κλαρινίστας.Το ΄97 ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι στην Κω,αρχικά ως μέλος του συγκροτήματος ΑΣΜΑ. Εκεί συνεργάστηκε με τον στιχουργό Στέργο Παπαποστόλου και το σχήμα Μικρές Περιπλανήσεις.

Το 2002 ξεκίνησε για την Πάτρα, όπου σπούδασε και αποφοίτησε απ΄το Π.Τ.Δ.Ε. Το 2002 εργάστηκε στο Rock Club Συνεργείο και απ΄το 2004-2006 ως μέλος της ορχήστρας στο club Μετρόπολις.

Το χειμώνα 2007-2008,στην Αθήνα,συνεργάστηκε με τους Μιχάλη Κακέπη και Hannibal. Διεύθυνε τη σχολική χορωδία του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, συμμετείχε σε εμφανίσεις με την Μαρία Καναβάκη και συνεργαζόταν με την Γεωργία Νταγάκη.

Επιπλέον ασχολείται με τη δημιουργία τραγουδιών που με τη σειρά τους οδηγούν στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Ποινολόγιο’’.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ