Έκοψαν την πίτα τους οι κτηνοτρόφοι της Κω στο Πυλί

11
21612


Παρουσία του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά και πλήθους πολιτών βρέθηκαν στο Πυλί, όπου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κω, «ο Παν» στην αίθουσα εκδηλώσεων, της ενορίας του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί, μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, παρουσία πλήθους κόσμου και αρκετών αιρετών του πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και βουλευτών της Δωδεκανήσου όπως ο κυβερνητικός βουλευτής Μάνος Κόνσολας που έδωσε το παρών από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, ενώ με την παρουσία του τίμησε τους κτηνοτρόφους και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης…

Ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων προλογίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε για μια ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα, στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους κτηνοτρόφους που αγωνίζονται και παλεύουν καθημερινά να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες καθώς το επάγγελμα του κτηνοτρόφου έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος του κτηνοτρόφου συλλόγου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με πρώτο τον δήμαρχο για την παρουσία τους στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι συνολικά.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε και κέρδισε ο Αντιδήμαρχος εργοταξίων και καθημερινότητας Παναγιώτης Χατζηχριστοφης.

πηγή: https://www.kostv.gr

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το φλουρι επεσε στον Παναγιωτη,χαχαχαχαχαχα βρε χαλαρωστε λιγακι.
    Και ο μαριναρχης εκει,πρεπει να κλεισουν τις τρύπες στο ΔΟΠΑΒΣ πριν τις απόκριες. Ευτυχως ο Χονδρος τους αφησε χρημα στο ταμείο. Γιατι ο ΔΟΠΑΒΣ βγαζει ευχαριστηριο για ενα λουκετο. ποσο χαμηλα ο δημος μας

  2. Ολο και μικραινει το παρεακι του δημαρχου η ειναι ιδέα μου; Αυτος ο ανθρωπος πηρε 60% φαντασου χαλια οι αλλοι.

  3. Πωωωωω ρε φιλε ηταν ολοι εκει απο τη δημοτικη αρχη,βασικα οσοι εμειναν,γιατι δεν βλεπω και πολλούς . Τελικα πολλες οι απουσιες,το αρνητικο κλιμα κανει μπαμ απο μακρια.

  4. Στο Πυλι ο μαριναρχης,μαλλον πηγε να τιμησει το Παναγιωτακη για την λακκουβα που του εκλεισε. Σειρά εχει ο Μανιας,εβγαλε ευχαριστήριο για δρομο δουλείας. Και ο Σακης εκει,μετα τα γουστα στη κοινοτητα ανεβηκε προς Πυλι.

  5. Τα μεγαλα εργα Παναγιωτακη.
    1. εκλεισε τη λακκουβα του μαριναρχη.
    2. εκλεισε τις λακκουβες Μανια
    3.εκλεισε τις λακκουβες στον θειο που τον τιμησε στο Πυλι.
    Αλλαξε λαμπες σε δρομο δουλειας που στις εκλογες ειχε ριξει ασφαλτο.

  6. Αλητείες …. Έχουμε φτάσει πλεων στο δεύτερο μήνα σχεδόν και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο το απόλυτο τπτ …

    Όσο για το φλουρί να μην σας πω ….

  7. Αυτοι που ετρεξαν πραγματικα,για να γινουν αυτοι συμβουλοι και δημαρχοι,δεν τους βλεπω πουθενα.Πουθεναδες θα γινετε απο εδω και στο εξης ςσεις.

  8. ΑΡΧΙΣΕΣ ΣΤΡΑΒΑ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΛΗΣΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΣΕΣ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ