Κ. Σβύνου στον RV για το τσιμέντωμα της λακκούβας από αστυνομικούς: Προφανώς και ήταν στημένο

107
32204

Στημένο θεωρεί το περιστατικό με το τσιμέντωμα από αστυνομικούς της λακκούβας σε σημείο του οδικού δικτύου της Κω, η Έπαρχος Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, μιλώντας στο Πρωινό Xpress και την Ρένα Παυλάκη. Η κα Σβύνου σημείωσε ότι “δεν μπορεί να είναι τυχαίο” και ότι “όταν κάνουμε μια καλή πράξη, είτε σωστή είναι είτε λάθος, δεν έχουμε μαζί μας φωτογράφο για να την απαθανατίσει”. Μάλιστα, σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει στον κόμβο της μαρίνας, η κα Σβύνου παρατήρησε: “Δεν είδα κανέναν αστυνομικό να τσιμεντώνει τον κόμβο στην μαρίνα της Κω, που είναι αδιάβατος. Ούτε είδα κανέναν πολιτικό να ασκεί κριτική γι αυτό”

107 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΒΡΕεεεεέ Μπόχαλοι, τώρα ανακαλύψατε τις εκατοντάδες ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΎ?,?;?;?

      ΟΤΑΝ ΨΗΦΊΣΑΤΕ, σαν βόδια, ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ, ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕ 65%, ΕΝΩ ΣΑΣ ΈΧΩΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΎΡΩ ΝΗΣΆΚΙΑ ΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, εσείς μονοκούκι τον στηρίζετε…. ΤΏΡΑ ΦΆΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ που καλά έκαναν και τις έκλεισαν οι αστυνομικοί….και την καινούργια σωτήρα που βλέπει φωτογράφους να απαθανατίζουν την ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ τους….

      • εδώ ψήφισαν το φωτομοντέλο γιατί είναι καλός άνθρωπος και μείναμε χωρίς στολισμό τα Χριστούγεννα (και το δεντρο που μόνο έβαλε ακόμα εκει στην παραλία…), έχει αφήσει την Κω μέσα στα σκουπίδια, στις λακούβες, χωρίς υπαλλήλους, χωρίς φώτα στους δρόμους κ άλλα πολλά…αλλά εντάξει είναι καλός άνθρωπος..καλός? μηπως χαμογελαστός για να μπορεί να προωθήσει παιδιά, κουμπάρους και ξαδέλφια ?
        οτι να ναι είμαστε και έχουμε και άποψη

      • ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ,ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

        ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΡΧΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΝΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ,,ΗΛΙΟ.

    • …. άδικο έχουνε?
      Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα?
      Μην συνεχίζετε εκεί στο επαρχείο.
      ΕΚΤΕΙΣΕΣΘΕ ΟΛΟΙ

    • οταν σκάσει το παιδί ή άνθρωπος σας στην λακούβα….με κανα μηχανακι η και ΠΟΔΗΛΑΤΟ…..να σε δω αν υποστηρίζεις των ////////// χατχημάρκο!!! αλλα τωρα πηρατε τα ψηφαλακια κ δείχνετε τον σ…..χαρακτήρα σας!!!!

  1. …..ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΣΑΣ
    ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !
    ΝΤΙΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ !

  2. Ντίνα κόρη μου κοίταξε να κλείσει κανένα λάκκο και να μην φωνάξεις τις κάμερες γιατί θα σε μαλώσω. Στον κόμβο της Μαρινας έχει φανάρι και πάνε με 20 στον επαρχιακό τρέχουνε με 80 και 100 το ίδιο είναι?

    • το ίδιο δεν ειναι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει και αυτό να φτιαχτεί. Επίσης το οτι στον επαρχειακό με όριο 50 οι οδηγοί πάνε με 80 και 100 ειναι δική τους ευθύνη….μην αρχίσουμε τώρα να λέμε ναι αλλα εκεί πάνε με τόσο ενω στην πόλη με λιγότερο κτλ κτλ …. πόσα ατυχήματα δεν έχουν γίνει και μέσα στην πόλη άλλωστε ?
      δεν ειναι δικαιολογία οτι στην Μαρίνα πάνε με 20 και εχει φανάρια αρα ασ το αφήσουμε έτσι έχουμε χρόνο να το φτιάξουμε….

  3. Δεν ήταν στημένο ρε , στημένα είναι αυτά που κάνετε εσείς , που αλλάζετε μια λάμπα και σας περνούν συνέντευξη για την επιτυχία.

  4. Δεν αρχίζουμε καλά …σταματήστε να τον θυμιατίζετε τον περιφερειάρχη …φτάνει.
    Ντίνα σε ψηφίσαμε,μην μας το χαλάς τώρα.

  5. Προφανώς και οι αστυνομικοί έπρεπε να φωνάξουνε κάμερες μπας και συγκινηθούν κάποιοι χοντρόπετσοι και αρχολίπαροι. Εσείς που φωτογραφίζεστε κάθε μέρα με το να κόβετε βόλτες και πίτες είστε καλύτεροι ;

  6. προφανώς έπρεπε να απαντήσετε και εσεις κάτι και προφανέστατα το πολιτικό «σπίτι σας» θα υποστηρίξετε, αλλά πέρα απο όλες αυτές τις πολιτικές διαμάχες τα προβλήματα στο νησί παραμένουν άλυτα…
    όσο για την Μαρίνα …εκείνο το σημείο είναι στου Δήμου και δεν ξέρετε τι σχέσεις μπορεί να έχει η δημοτική αρχή με την αστυνομία οπότε μην ξανοιγεστε μεχρι να μάθετε τις συμμαχίες….

  7. Σύντομα θα δειτε στις λακουβες λουλουδια και φυτά μπας και κλεισετε τις λακκούβες. Οσο για φωτογραφίες δεν θα χρειαστεί θα γίνετε Viral και στο εξωτερικό Κα Έπαρχος

  8. Ντινα μου με.μπετον δεν κλεινεις λακκούβες,ας μιλήσει ενα πολιτικός μηχανικος επιτέλους.
    Μπραβο Ντινα μου,μη μασάς. Καρα στημένο ηταν. Απορία για να γραψουν καποιον που επιδεικτικά δεν φοραει ποτε κρανος και μπαινοβγαινει στην αστυνομξα χρειαζονται αστυνομικοι ή μπετατζηδες;

    • Γκασμαδία < γκασμάς (κασμάς)
      Σύμφωνα με την παράδοση, όταν ήταν να φτιαχτεί το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, φώναξαν με τα μεγάφωνα τους ντόπιους να βοηθήσουν στις εργασίες φέρνοντας μαζί του ο καθένας τα δικά του εργαλεία. Οι περισσότεροι πήγαν με τους (γ)κασμάδες τους! (κι όχι π.χ. με φτυάρια ή με τσάπες).

  9. Θά πρέπει νά ντρέπεσαι Ντίνα εσύ καί ό περιφερειάρχης όταν δέχονται κλήσεις για ατυχήματα ευτυχώς ελαφρά όταν εσύ και ο περιφερειάρχης είσαστε όντως ΑΝΊΚΑΝΟΙ

  10. Δεν χρειάζεται πλέον επαγγελματίας φωτογράφος για να αποθανατίσει μια σκηνή. Ένα κινητό είναι αρκετό. Ναι θα συμφωνήσω το τσιμέντο δεν είναι ιδανικό, ναι θα συμφωνήσω ότι δεν είναι δουλειά των αστυνομικών, ναι θα συμφωνήσω ότι ας το έκλειναν και ας έφευγαν χωρίς προβολή αλλά ελπίζω να συμφωνήσετε και εσείς ότι η ΕΔΕ είναι για εκδίκηση όπως και να συμφωνήσετε ότι ο δρόμος σε αρκετά σημεία έχει τα χάλια του.

  11. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΑΝ ΤΚ ΔΚΑΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  12. Αν ήταν στημένο ας έρθει η περιφέρεια να μου πληρώσει τη ζάντα που μου έσπασε σε αυτή τη λακκούβα ή μήπως αν ήμουν με το μηχανάκι εκείνη την ημέρα (για καλή μου τύχη) θα μου πλήρωναν την κηδεία μου? ας σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ!

  13. Καλα σας τα λεω εργω για την Κυρα Ντινα…Τρεις λαλουν και δυο χορευουν… Την τυφλα της δεν ξερει…μονο τυχερη ειναι…

  14. Κ επαρχε δεν ξεκινάς καθόλου καλά. πάρτο αλλιώς … Ανέλαβε τις ευθύνες σου . Ο κόσμος σε ψήφισε και εσύ το χαλάς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα . Πάρε το μέρος του συνόλου γιατί εκεί ανήκεις ….

  15. κοίτα εκεί την σύμβαση της συντήρησης που είχε 10 μέρες εκεί η λακούβα και άσε τα υπόλοιπα αντί να πείτε συγνώμη για τους αστυνομικούς βγαίνεις και την λες και από πάνω. εν δυναμει δολοφόνοι θα σκοτωνατε κανένα άνθρωπο. ΕΔΕ λέει τους έκαναν τα σουργελα ξανά έλα να πάρεις ψήφους

  16. το ότι δεν πιστεύουν την ανακοίνωση της Ένωσης αστυνομικών και βλέπουν ακόμα δράκους στην κουζίνα? βέβαια ένα παρεάκι είναι… υπάρχει στήριξη δίχως άλλο…

  17. Ιδίως με την ιδιότητα την οποία πλέον φέρεις κανείς δημόσια εικασίες για στημένο? πρόσεχε λιγάκι τι λες… θα απολογήθητε…

  18. Εσυ εισαι δικός μας άνθρωπος.
    Είμαι σίγουρος οτι άμεσα θα βρείς λύση με υπεύθυνη φανερή σύμβαση
    για επι τόπου βελτίωση οδοστρώματος και διαρκή παρακολούθηση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τού επαρχείου. Μόνο, παρακαλώ, ενημερώστε τί είναι τοπικού και τί περιφερειακού χαρακτήρα, για να ξέρουμε πού να απεφθυνθούμε κι εμείς. Οχι να κατηγορούμε αυτούς που απλά αν το λέγαμε όμορφα και με συγκεκριμμένο τρόπο θα ήταν πιο καλά.

  19. όλοι εσείς που τις δώσατε πάνω από τρεις χιλιάδες ψήφους τώρα τη βρίζετε; ότι ψηφίσατε λουστητε τα τώρα. στη θέση της δεν θα δεχόμουν πολιτική εμπλοκή . μπορεί να παραιτηθεί αν θέλει να γλιτώσει. αλλιώς πρέπει να έχει γερό στομάχι . ότι και να γίνει όλα επάνω της θα. πέφτουν. ανάγκη δεν έχει από μισθούς είναι καλή κοπέλα γιατί να φορτωθεί γκρίνιες ύβρεις .

  20. Το πρόβλημά σας είναι πως γίνατε ρόμπα σε όλο το πανελλήνιο! Και αντί να κάνετε το αυτονόητο και να φτιάξετε τους δρόμους, προσπαθείτε ΤΊ με αυτές τις ανακοινώσεις;; ΚΑΝΤΕ Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΛΑ!!! Πόσο πιο χαμηλά θα πάτε το νησί; Δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο!

  21. Γυναικα καθώς ανέβαινε στα χωριά έπεσε στην περιβόητη λακούβα της μεσσαριάς όμως εκείνη δεν μίλησε . Σιγουρα το μηχανάκι της έπαθε ζημιά κι εκεινη κινδυνευσε. Αυριο θα μιλησει στην καμερα οπως και αλλοι συμπολιτες μας που επεσαν σε αυτο τον κρατηρα να δουμε ποιο ειναι το στημενο και ποιο το πραγματικο

  22. πάρτο αλλιώς…αυτό που λες είναι χειρότερο από τα καμοματα του Χατζημαρκου…δεν είναι δυνατόν η αστυνομία και οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί να κυκλοφορούν με φωτογράφους!!! Εμείς στην Κω δεν ψηφίσαμε Χατζημαρκο…εσένα ψυφησαμε…επόμενος πάρτο αλλιώς άμεσος!¡! τι αηδία είναι αυτά που είπες ??? έλεος είσαι και μορφωμένη!!!

  23. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ,ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΡΧΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΡΧΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΝΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ,,ΗΛΙΟ.

    • ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΑ ΣΑΙ ΤΗ ΦΟΥΣΤΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΕΟ - ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

      ΟΠΟΤΕ ΦΟΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΡΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. Ο ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΔΕ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

  24. Μπαρδόν?Έχει βγάλει την Θεολογική Σχολή της…TUI (XΆΛΚΗΣ).
    Μόνο που στο νησί έχει πολλούς παραμορφωμένους..σαν ΤΕΡΑΤΑ.

  25. όλες οι….. στο δημόσιο βρίσκονται γι’αυτό όλα είναι ένα….δέλο στης υπηρεσίες. Κουτσομπολιό και ρουφιανιά, κοιτάνε να βγάλουν το μάτι ο ένας του άλλου !!!

  26. βρε γκαζιέρα στην Μαρίνα πας με 20 έχει και φανάρια τι συγκρίνεις ? το 80 που πας στον επαρχιακό? ρε τι ψηφίσατε? καλά κάνουν και δεν είδες κανένα για τον κόμβο στην Μαρίνα γιατί εσύ είστε αντιπαθητικοί και ο ο άλλος ο από την Ρόδο ο καουμποις ο άχρηστος .. τυχεροί σταθήκατε που δεν έχει άλλους να ψηφίσουν και ψήφισαν εσένα και τον Πόντιο… Παναγία μου που μπλέξαμε

  27. Μπορείς να ξεκινήσεις να ασχολεισαι με τις λακούβες.Εκανες ποδήλατο και ξέρεις που έχει και μην προσπαθείτε να φορτώσετε ευθύνες στους αστυνομικούς επειδή είναι εκτελεστικά όργανα και μπορούν να έχουν συνέπειες.Αν ήταν απλοί πολίτες η ο γείτονας σου δεν θα τους έκαναν τίποτα.Και όλα αυτά επειδή έδειξαν πόσο άχρηστη περιφέρεια έχουμε που μόνο η Ρόδος τους νοιάζει.Φατε κομμάτι από την πίτα αλλά δώστε και κανένα στο νησί να φτιαχτεί το αυτονόητο.Οι δρόμοι και άλλα πολλά

  28. φιλικά πρώτα διορθώνω κάνω έργο και μετά μιλάει ο ίδιος ο κόσμος. Ντίνα με χρεώσεις από τώρα τα λάθη των άλλων πάνω σου. Δούλεψε για το καλό του νησιού και όχι για τον Χατζηδάκη. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΌ ΧΡΥΣΌ ΣΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ .

  29. ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ. Ο Κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ 100 ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ 1000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ. ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ.

  30. Ντινα μου αγαπημένη τώρα ξεκίνησες μην τα βάζεις με τον λαό της Κω για να υποστηριξεις τον κολλητό σου. Κράτα ουδέτερη στάση!!!

  31. ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΩ….
    ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑ ΣΒΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!!!!
    ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕΜΝΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ……..
    ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…………….
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ………………….
    ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!!

    • είστε σίγουροι ότι το ανηρτησαν οι δόλιοι οι αστυνομικοί; Σας πληροφορω ότι μαζί με τους αστυνομικούς ήταν και πολίτες . Αλλά μόλις είδαν την κάμερα και ότι θα γίνει ρεπορταζ,έφυγαν γιατί ήξεραν ότι θα βρουν το μπελά τους . Μπράβο στους αστυνομικούς που δε φοβηθηκαν και συνέχισαν . Σας παρακαλώ , κα Σβυνου ,ταχθητε με το δίκαιο και το λογικό .

  32. Η αλαζωνια της εξουσιας. Μπλεξαμε στους καλαμοκαβαλλαρηδες!!!

    στημενη ηταν η ανακοινωση του χατζημαρκου και της σβυνου. ο μεν πρωτος εριξε την μπαλα στην εξεδρα για να μη συζητιεται η αχρηστια και η ανικανοτητα της περιφερειας, η δε σβυνου πηρε εντολη να βγει να στηριξει τον αχρηστο, αντι να πει, ενταξει βρε παιδια, μια ολιγωρια του εργολαβου ηταν, θα το διορθωσουμε. να θυμηθειτε αυτος θα ειναι και ο λογος που στις αλλες εκλογες θα εχουμε ανατροπες!! ουτε χατζημαρκος ουτε σβυνου!!

  33. Έχουν δίκιο στην περιφέρεια που καταδικάζουν την πράξη ως μη σωστή αλλά δεν λένε αυτοί πόσο λάθος είναι…Η λύση είναι μία 2000 αγωγές αύριο στην περιφέρεια για όλα το οδικό δίκτυο που είναι χάλια κ επικίνδυνο ενεργοποίηση εισαγγελέα για παραβάσεις και κλήση στα δικαστήρια τον Περιφερειάρχη για μη έλεγχο του εργολάβου.Εχει κάνεις τα κακαλα;

  34. Οι λάθος επιλογές πληρώνονται!
    Οι ικανοί δεν παίρνουν τις θέσεις!
    Λυπούμαστε βαθύτατα.

    • ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠ…. ΡΟΔΙΤΗ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ…. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΠΑΔΕΣ

  35. Καλυτερα να κρατουσες μια οδετερη σταση.. παρα αυτην την απαραδεκτη δηλωση..

    Λυπάμαι που σε είχα και σε εκτίηση. Αντί να πάρεις το μέρος της λογικής και της πραγματικότητας καθώς είναι πολύ εύκολο να φανεί αν είναι στημένο ή όχι με το να δείτε ποιός πήρε τηλέφωνο την δημοσιογράφο να έρθει στο σημείο. Εσείς εθελοτυφλειτε και στέκεστε στο πλευρό της λάθος πλευράς για να στηρίξεις τον λόγο σου για τον «υποδειγματικο» πολιτικό…. κρίμα..

  36. Σαν δεν ντρέπεσαι κ’Σβυνου αλλά ντρέπεται ο ντροπή για να ντρέπεσαι και εσύ;;; αυτην την άποψη έχεις,; το αν ήταν στημένο η όχι;; κάντε την δουλειά σας σωστά να μην γίνονται αυτά γιατί αν.μη κακό σκοτωθεί κανείς εσάς θα κυνηγήσουμε.

  37. γιατι μετα απο την ενεργεια των αστυνομικων εκλεισε ο εργολαβος 20 λακκουβες? και αφησε αλλες 20? μπορουσε να ενδιαφερθει ο πρωην επαρχος, η σημερινη επαρχος, οι λαλιστατοι περιφεριακοι συμβουλοι ναβροζιδης και κρητικος να επισκευαστει ο μοναδικος επαρχιακος κω αεροδρομιο κεφαλο. αλλα δυστυχως ολοι τους ειναι για μεγαλα λογια. ο αστυνομικος τους εβαλε τα γυαλια.

  38. Θα επιθυμούσα να σας πληροφορήσω, καθόσον προφανώς δεν το γνωρίζετε –αυτό συνάγεται από τη συνέντευξή σας- ότι στη σημερινή εποχή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο να αποθανατίζει με το κινητό του κάθε στιγμή και κάθε γεγονός.
    Αυτό, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, μας απαλλάσσει από τον κόπο, αλλά και από τη δαπάνη, «να έχουμε μαζί μας κάποιον φωτογράφο» για την αποθανάτιση του κάθε συμβάντος.
    Ως προς την αναφορά σας της οικτρής κατάστασης του κόμβου της μαρίνας, διερωτώμαι αν θα ήταν σκόπιμο να απευθυνθούμε και για αυτό το θέμα στην Ελληνική Αστυνομία ή, τέλος πάντων, σε κάποιο επαγγελματικό σωματείο ώστε να μην δημιουργούνται παράπονα στην Περιφερειακή Αρχή.

  39. καλά δεν ντρέπεσαι να υποστηρίζεις έτσι τον καταστροφέα της Κω κρίμα Ντίνα δεν άρχισες καλα

  40. τα ίδια χάλια δήμαρχος έπαρχος περιφερειάρχης όλοι άχρηστοι ανίκανοι και μόνο για τη τσέπη τους

  41. https://youtu.be/qgUi1CsG8WE?si=FcSdxXbLt6SS9Oig

    Πάρτε ένα παράδειγμα δρόμου-καρμανιόλα στον οποίο ελαχιστοποιηθηκαν τα τροχαία ατυχήματα.

    Ασφαλτόστρωση, ανακατασκευή πολλών κόμβων, 2+1 λωρίδες όπου υπάρχει χώρος για ασφαλείς προσπεράσεις και επίσης δίκτυο παραδρομων ειδικά στο τμήμα Κω-Ζηπάρι ώστε να καταργηθούν οι αμέτρητες είσοδοι-εξοδοι που είναι η μία πάνω στην άλλη! Την ίδια διατομη έχει ο Επαρχιακός! Αφήστε λοιπόν τα λόγια και ξεκινήστε τις πράξεις

  42. μόνο αν πάρει την εξουσία ο λαός κύριοι θα τελειώσουμε από εργολάβους μελια και χατζημαρκους…. αλληλεγγύη στους 2 εργαζομένους.

  43. Κυρία επαρχε, θά σάς παρακαλούσα πολύ νά σηκωθείτε από την καρέκλα νά σηκώσετε τά μανίκια και μαζί με τον ανύπαρκτο (όσο αφορά την Κέφαλο)νά δείτε τί θά κάνετε για όλο τό νησί και όχι μέχρι τό Ζηπάρι και θά σάς παρακαλούσα να με ζητήσετε για να σας δείξω τα χάλια του περιφερειακού πού έφτιαξε η περιφέρεια ένα μήνα πριν από τίς εκλογές και ακόμα νά δείτε πόσες λάμπες ανάβουν από αυτές που έβαλαν πριν δέκα χρόνια από το φυτοριο μέχρι το ikos και έπειτα νά μας πείτε ποτε επιτέλους θα ανάψουν τα καινούργια.Τωρα όσο αφορά τα όργανα , επιτέλους έκαναν αυτό που έπρεπε νά είχαν κάνει πρό πολλού.

  44. κ η ουσία της υποθέσεως ποια είναι? άντε φτιάξτε τις λακούβες μην θρηνήσουμε κανένα αθωο άνθρωπο, κ για την υστεροφημία σας έχετε τον χρόνο να την επανορθώσετε , μια ζωή μικροπολιτικη κ μεις υποφέρουμε από υγεία , από υποδομές έλεος δηλ δεν έχει ο κόσμος την όρεξη σας να μαλώνετε δημοσίως

  45. Ντινακι την επόμενη φορά που θα έρθει ο Κος Περιφερειάρχης Παρτον χερακι και καντου μια ξενάγηση στον Επαρχιακό, να μας πει αν του αρέσει η κατάσταση του οδοστρώματος. Και μετά να μας πει πως θα τον φτιάξει. Κανονικά θέλει ξήλωμα όλη η παλιά άσφαλτος και να μπει καινούργια

  46. Προεκλογικά το επιχείρημα για να σε ψηφίσει ο κόσμος ήταν ότι είσαι μια δυναμική γυναίκα και θα μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που αναλογούν στο νησί μας, σε αντίθεση με τους προηγούμενους που δεν είχαν τα κότσια να τα βάλουν με τον μέγα αρχηγό.
    Δυστυχώς στην πρώτη κρίση και μετά την ανεκδιήγητη τοποθέτηση του περιφεριάρχη, αντί να ταχθείς με τη λογική και να δεις πως θα δώσεις λύση στο πρόβλημα, εσύ προτίμησες να δώσεις τα διαπιστευτήρια υποταγής στον αρχηγό. Αύριο μεθαύριο πως θα πας να του ζητήσεις έργα για την Κω; Έχασες μια μεγάλη ευκαιρία να δείξεις στον κόσμο ότι διαφέρεις και από τον Χαλκιδιό και από τον Καμπάνη. Κρίμα γιατί ο κόσμος περιμένει πολλά από σένα!

  47. Νησί της Κω δεν θέλουνε να τους λες για το κακό χάλι του νησιού όπου έχει το χειρότερο οδικό δίκτυο το χειρότερο νοσοκομείο στην Ελλάδα τα χειρότερα σπίτια για να μειουνε ο κόσμος με οικογένεια ακρίβεια παντού και το χειρότερο κακό κόσμο από συμπεριφορά και αυτό που λένε έχουμε τον τρίτο προορισμό στην Ελλάδα

        • TΟΥΣ ΕΠΟΠ τους ταίζει η Κως και τα άλλα εισπρακτο-τουριστικά μέρη.

          Γι αυτό Γιαράβλαχε δεν έχουν δρόμους,για να κάνουν στο χωριό σου.

  48. Κ. Σβυνου! Σας θεωρούμε έξυπνο άνθρωποι!!! Μέχρι τώρα σιώπησες! Και κέρδισες πόντους! Αλλά τώρα! Πού σε υποχρέωσε ο περιφέρειαρχης!! Και έπεσες στο επίπεδο του! Και στον βούρκο του! Χάνω μαι πασα ιδέα γειά εσάς. Τα στημένα του περιφεριαρχη! Με τις βασιλόπιτες! Μετα πανηγύρια, τις ψεύτικες ανακοινώσεις,. ΚΤΛ. Και ενα τσούρμο φωτογράφον! Και δημοσιογράφον! Δεν τα βλέπετε? Δηλ. Μονον αυτός έχει δικαίωμα να αυτοπροβαλεται??? Προσέχετε στο μέλλον! Η σιωπή είναι χρυσός! Και να σηκώσετε τα μανίκια ψηλά! Και αφήστε αυτον τον ΝΑΡΚΙΣΣΟ! Στον κόσμο του!

  49. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάρω την πρώτη απογοήτευση τόσο σύντομα από εσάς κ Σβυνου…..κρίμα….ο κ Χατζημαρκος έκανε το απίστευτο λάθος να κατηγορήσει τους αστυνομικούς αντι

  50. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να με απογοητευσετε τόσο γρήγορα κ Σβυνου!!!!
    ΔΕΝ έπρεπε να πάρετε θέση….
    ο κ. Χατζημαρκος έκανε το τεράστιο λάθος να επικρίνει τους αστυνομικούς αντι να διατάξει ΕΔΕ για την απαράδεκτη κατάσταση στους δρόμους….
    προκαλέσατε την οργή των κατοίκων και αυτό δεν είναι καλό σημάδι..
    προσπαθήστε για το καλύτερο!!?!

  51. Εδώ ψήφισαν τον Πόντιο τι μ λες τώρα για επίπεδο αχχαχαχαχαχα διαλυμένο νησι είναι η ΚΩΣ !!!!

  52. Ντινα πιστεύω να μην διάβασες μόνο αυτά που σου είναι ευχάριστα. Σου έχω εμπιστοσύνη . Να αντιδράσεις σωστά με γνώμονα το καλό του τόπου μας . Ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα. Κάνε αυτό που πρέπει δεν έχεις ανάγκη τον Χατζημαρκο .

  53. Κυριε Χατζημαρκου και κύρια Επαρχε δεν ντρέπεστε λίγο? αν σκοτωνόταν κανένας άνθρωπος τι θα λέγατε? τα μετρα ασφαλείας τα λαμβάνουν οι αστυνομικοί εκτός αν στον παρελθόν ήσασταν αστυνομικός και κάνατε τροχαία στους δρόμους και γνωρίζετε τόσο καλά το αντικείμενο.πειτε ένα συγγνώμη να τελειώνουμε μήπως ξεχαστεί το θέμα και ξαναβγειτε.Οσο για εσάς κύρια Επαρχε μια πιο διπλωματική απάντηση ήταν το μυστικό γιατί απαγοητευετε τους ψηφοφόρους σας.

  54. Θα βγει ο κόσμος στους δρόμους και θα έχει δίκιο.
    Πάρτε το αλλιώς, μην βλέπετε φαντάσματα, έστω και αργά παραδεχτείτε ότι οι αστυνομικοί έπραξαν το σωστό.

  55. Μην καθεστε στο γραφειο βγειτε εξω να δειτε τα λαθη και αυτος ο δρομος στον σκλαβενιτη τι θα γινει ποιος επαρχος θα ενδιαφερθει η μηπως πρωτα να γινει κανενα σοβαρο τροχαιο οταν βρεχει και μετα παλι ο ενας το μπαλακι στον αλλο

  56. Για φωτο και κοπη βασιλοπιτας ειστε πρωτη ατε σπιτια σας να βγει αλλος που να νοιαζεται για τον τοπο του

  57. Τα σιδερενια παγκακια που εχουν σκουριασει στο παραλιακο μετωπο γιαυτο κανεις δεν μιλαει;

  58. Νομίζεις ότι ψηφισες τεχνοκράτες και σοβαρούς ανθρώπους και τελικά σου βγαίνει κάτι μεταξύ Πολάκη και Μπέου. Έχετε καταλάβει ότι παρόλο που τους ψηφίσατε σας δουλεύουν όλοι και σας φτύνουν κατάμουτρα, μόνο και μόνο για τις καριέρες τους έτσι;

  59. κα Επαρχίνα , ανεξάρτητα των πολιτικών σου πεποιθήσεων , ΟΦΑ , σε θεωρώ ευφυέστερη από τον ανύπαρκτο Χατζημαρκο γι’αυτό μην σε ρίχνει στην λούμπα . κοίτα τό καλό της Κώ κι όχι τού Χατζηανύπαρκτου που βλέπει μόνο Ρόδο . Καί βιαστείτε με τα θέματα οδοποιίας γιατί αν βρεθεί κάποιος σύλλογος και σας μυνησει για ζημιά η τραυματισμό θα πληρώνουν και τα εγγόνια σας .

  60. Δεν ξερω και ουτε με νοιαζει αν ηταν στημενο….και στημενο να ηταν κα Επαρχε, που ειναι το προβλημα? αυτο σας πειραξε???? Δηλ αν γινοταν ατυχημα και αυτο στημενο θα ηταν????
    Δεν ξεκινησατε καθολου καλα ολοι σας…κοιταξτε να σηκωσετε τα μανικια και να δουλεψετε και να μην υπαρχουν «κακως κειμενα» οπου θα δινετε δικαιωματα για στημενα σκηνικα…!

    και για τον Δημο που λετε, ναι συμφωνω πρεπει να αρχισουν να φτιαχνουν κανενα δρομο γιατι το εχουν ξεφτιλισει…αλλα εσεις δειτε τον δικο σας τομεα και μη προσπαθειτε να τραβηξετε αλλου τη προσοχη…

    θα επρεπε οι εκλεγμενοι του νησιου, να βαζατε χερι στον περιφερειαρχη για οτι ειπε…και οχι να ακουλουθειτε τη γραμμη του…!!!!

    μια συγνωμη αρκουσε…

  61. Μακάρι να υπάρχει πάντα μια Χ. Χρηστοφη για να κλείνουν αμέσως οι λακκούβες και να προλαμαβανονται τυχόν ατυχήματα και να να σώζονται ζωές!! Γιατί στον επαρχιακό οι ταχύτητες είναι μεγαλύτερες και μια λακκούβα μπορεί να απωβει μοιραία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ