ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δημιουργία και Έναρξη Λειτουργίας Νέου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας στο Νοσοκομείο Κω

23
3013
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Θέμα: «Δημιουργία και Έναρξη Λειτουργίας Νέου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας στο ΓΝ-ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στην δημιουργία νέου σύγχρονου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών. Ο νέος χώρος άρχισε την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 την λειτουργία του αφού προηγήθηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το συνεχές ενδιαφέρον του για τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα για τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Πιο συγκεκριμένα δημιουργήθηκε ο Θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας με τις εξής βασικές σχεδιαστικές αρχές:

  • Χωροθέτηση εγγύτερα στο Ιατρείο Επειγόντων Περιστατικών. Η νέα θέση παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των ασθενών που νοσηλεύονται στην Βραχεία Νοσηλεία.

  • Μεγαλύτερη έκταση ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μεγαλύτερου αριθμού ασθενών. Η παλαιά βραχεία μπορούσε να φιλοξενήσει 2 ασθενείς ενώ στην νέα θα μπορούν να νοσηλεύονται 3 και πλέον ασθενείς.

  • Υλοποιήθηκε φωτισμός επιπέδου φωτεινότητας χειρουργείου ώστε να διευκολύνει την εργασία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

  • Δημιουργήθηκαν 2 νέα ευρύχωρα WC ανδρών – γυναικών

  • Αίθριο καθιστικό για τους συνοδούς των νοσηλευομένων

  • Αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Μοναδική μέριμνα των εργαζομένων και της διοίκησης είναι η σταθερή βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας για το σύνολο των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Το σχέδιο του νέου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας υλοποιήθηκε με την συνεργασία όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου και την σημαντική συνεισφορά συλλογικών φορέων και επιχειρηματιών του νησιού μας που χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους δωρητές και συγκεκριμένα:

  • Στον Σύλλογο ¨ Άντε Γεια στον Καρκίνο¨ ,στην Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ενδιαφέρθηκαν από την αρχή για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου σύγχρονου Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας. Ανέλαβαν το κόστος διαμόρφωσης με γυψοσανίδες, των υλικών ηλεκτροφωτισμού, των υλικών ελαιοχρωματισμού, των κουφωμάτων αλουμινίου, των κουρτινών, κα. Ταυτόχρονα το μέλος του Συλλόγου κα. Μαρία Αναγνωστοπούλου ήταν υπεύθυνη για την συνεργασία με αρκετά συνεργεία. Η συνεργασία ήταν συνεχής και καθοριστική για την συνολική υλοποίηση της δράσης.

  • στην επιχείρηση ειδών υγιεινής και πλακιδίων της κας. Κούμπα

  • στην επιχείρηση ειδών υγιεινής και πλακιδίων του κ. Σπύρου

  • στον ηλεκτρολόγο κ. Γιώργο Μουζάκη για την δωρεάν παροχή του συνόλου των ηλεκτρολογικών εργασιών,

  • στον ξενοδόχο κ. Ηλία Χατζημιχαήλ για την προσφορά των μεταλλικών στηριγμάτων των διαχωριστικών κουρτινών.

  • στους αδελφούς Αλή και Μουράτ Σακήογλου για την δωρεάν κατασκευή και τοποθέτηση των δυο πορτών στα μπάνια.

  • στον επιχειρηματία κ. Μιχάλη Βαλσάμη για δωρεά που αφορούσε στην τοποθέτηση πλακιδίων στα 2 μπάνια.

  • στον κ. Μιχάλη Παρβαντώνη για την δωρεάν εργασία τοποθέτησης των γυψοσανίδων, τον κ. Κασίου Στέργο για εργασίες ηλεκτρολόγου και τον κ. Κασίου Χριστόφορο για υδραυλικές εργασίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο σύνολο των εφημερευόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για την υπομονή και συνεργασία που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια των εργασιών. Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε την τεχνική υπηρεσία και την υπηρεσία καθαριότητας του νοσοκομείου για την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλλαν ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν η υγεία γίνεται μέσο διαφήμισης και αυτοπροβολής . Ήθος παπά…
    Η μόνη ηθική είναι η ικανοποίηση των κόμπλεξ κάθε πολιτικάντη Ουστ..

  2. Συγχαρητήρια στον Διοικητή μας και σε όλο το προσωπικό το Νοσοκομείο μας αναβαθμίζεται και αυτό είναι προς τιμή όλων..

  3. ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΙΚΟ ΤΟΣΕΣ ΥΟΥΑΛΕΤΕΣ!OTAN ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ WC;ΤΣ ΤΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ

  4. Τι παθατε ολα τα γκαου που βριζετε τοσο καιρο τον Συριζα ??? Γιατι δεν γραφετε αυτα τα ηλιθια σχολια για τον βουλευτη και την κυβερνηση του.??? Που ειστε σουβλακομαχοι του Λινοποτιου που θελατε να δειρετε τον Ηλια γιατι σας …κατεστρεψε με τους μεταναστες που ….εφερε ( ????) απο την Τουρκια??? Που ειστε ΖΩΑ που κανατε διαδηλωσεις με τους …παπαδες γιατι θα γινομασταν μουσουλμανοι ???? Που ειστε ηλιθια τετραποδα που δεν ξερετε ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο το να βριζετε σαν αγρια ΖΩΑ !!! Τιποτα απο οτι λεγατε δεν εγινε !!! Ουτε γεμισαμε απο προσφυγες, ουτε ο τουρισμος καταστραφηκε, ουτε οι ανθρωποι πεινασαν απο τον Συριζα !!! Αντιθετα η Ελλαδα και η Κως παει καλυτερα, αργα αλλα σταθερα. Σιγουρα μπροστα και οχι πισω. Ο Συριζα ξεσκιστηκε για να σωσει την Ελλαδα απο την καταστροφη που την οδηγησαν οι κλεφτες και τα λαμογια. Ξεσκιστηκε αλλα τα ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΔΕΝ κλεβουν πια και φαινεται !!! Κανουν ΕΡΓΟ και φαινεται.

    • Προετοιμαζόμαστε για την 'μακροχρόνια' Νοσηλεία μετά το κόψιμο συντάξεων,μείωση Αφορολόγητου,

      κατάργηση ΕΚΑΣ,κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ,επιβολή προληπτικών μέτρων στήριξης,άνοδο spreads,επιτοκίων δανεισμού,νέο ΕΝΦΙΑ….,ειδικά μετά την αύξηση των αντικαρκινικών και άλλων φαρμάκων,την έλλειψη άλλων τόσων απ την αγορά,τα κυκλώματα….Μετά απ΄όλα αυτά θα φιλάμε το χέρι του Δέσποτα όπως ο Πιστός με το άσπρο Πουκάμισο , σε …ύπτια Θέση,απ την Νεκροφόρα

    • Ο Καρανίκας στην Κω.Πρέπει να ανακάτεψες μπόλικη κάνναβη με κοκταίηλ από ψυχοφάρμακα.

      Βρε βλάκα δεν κοιτάς τα νούμερα της εγκληματικότητας,της αναρχίας,της φτώχειας ,της ανέχειας,της πορνείας,της Βρωμιάς,της γκετοποίησης ολόκληρων περιοχών,που εκεί στην Αχαρνών,Σοφοκλέους,Παναγή Τσαλδάρη και πέριξ έχουν Μουσουλμανοποιηθεί και θυμίζουν Ασιατική Χώρα,δεν βλέπεις τα σκάνδαλα,τους τσακωμούς μεταξύ των μελών της Κυβέρνησης,βρε βλάκα αχαλίνωτε βολεμένε κονδυλοφόρε δεν παρακολουθείς επικαιρότητα?Δεν έχεις ακούσει πόσο πήγαν τα spreads μετά από 8 χρόνια μνημόνια,πόσα είναι τα ληξιπρόθεσμα,πόσα χρέη έχουν οι πολίτες ανά κεφαλήν?Ρε ασυνείδητε συριζογούρουνο που λέει και ο δικός σας ο Λαζόπουλο,δεν βλέπεις το κυνηγητό στους μικρο-επαγγελματίες,τους φόρους σε ότι κινείται,την αύξηση της διαφθοράς,το ξεπούλημα των πάντων,το κυνήγι της ΑΑΔΕ και των φοροεισοπρακτικών Εταιριών,τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς….

      • Επιτελους ενα γκαου ….ξυπνησε !!! Και οταν ξυπνησει το γκαου δεν….ξερει τι λεει και τι κανει. Εχει παρει απιστευτες ποσοτητες ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ απο τα φασιστικα σαιτ που διαβαζει ολη μερα και ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που γραφουνε. Ειναι απιστευτη η ΦΤΩΧΕΙΑ των ψεμματων που επαναλαμβανουν σαν ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ρομποτ….Πεντε ψευτικες «ειδησεις» που επαναλαμβανουν σαν να ειναι…… ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!! και ….αυτοικανοποιουνται!!!! ΟΛΟΙ τα ιδια και τα ιδια σαν Γκαιμπελικα Ρομποτ ….Αγρια ζωα σε αναζητηση….φαγητου. !!!! Εννοειται οτι εχουν και την ΣΥΜΦΩΝΙΑ των ….ΣΟΒΑΡΩΝ βοθροκαναλων και των εφημεριδων του ναρκο-εμπορου και του Θεμου του…κομιστη και κατοικου ΕΛΒΕΤΙΑΣ !!!!!!

        • Δηλαδή ρε ....κα δεν υπάρχει υπερφορολόγηση των πάντων?Η Βενζίνη πόσο έχει στις Ευρωπαϊκές χώρες?

          Για πες μας με επιχειρήματα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα στο σχόλιο?Δεν χρειάζεται να παπαγαλίσω τίποτα,μια βόλτα στην πραγματικότητα απ την οποία απέχεις να κάνω,θα δω αυτά που δεν σ αφήνει η βλακεία που σε δέρνει να δεις.Βλάκα διά γυμνού οφθαλμού.

    • πρέπει κ.Κιάρη να αναρτήσεις ένα άρθρο του Γεώργιου Πατσόπουλου για τις διατεταγμένες αποστολές κεφαλικών Φόρων των Αριστερών απ το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.Μιλάμε ότι έχουμε πραγματικά επιστρέψει στην Οθωμανική Εποχή της Δεκάτης και του Κεφαλικού Φόρου.Ο μηχανισμός κατά της φοροδιαφυγής λειτουργεί ταμειακά και άδικα,ενώ οι στόχοι πρέπει να είναι κεφαλικοί και να εισπράττονται-επιτυγχάνονται ακόμα και με αδικίες .Οι εντολές του Υπουργείου και της ΑΑΔΕ είναι,»εισπράξτε τόσα διαφορετικά δεν πετυχαίνετε τον στόχο,αλλιώς σας θεωρώ ύποπτους ή αποτυχημένους»..Μιλάμε έχουν σακατέψει όλους τους μικρούς,ενώ για τις μεγάλης κλίμακας Φοροδιαφυγή στα καύσιμα,ποτά,πολυεθνικές,σκλαβάδικα…κουνάνε την ουρά.

  5. ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΜΩς ΕΓΩ ΕΜΙΝΑ 2ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΕΝΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ

  6. Για τους αδιάβαστους απο πάνω….. αφήστε τα κομματικά και διαβάστε, το έργο έγινε με τη βοήθεια οργανισμών και τη συνεισφορά πολιτών και επιχειρηματιών.

  7. ευτυχώς που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κάτι καλό στο νοσοκομείο μας με τη μεγάλη συμβολή του αγαπητού Νεκταρίου βεβαίως. Όσο κι αν πονά τα φασισταρια ο λαος βλέπει ποιος Αλεξης είναι μαζί του και ποιος Κούλης τον πολεμά

    • Πρέπει να πας να εμβολιαστείς αλλού καμένε...Έχεις κολλήσει αριστερίτιδα...

      Λαλάκα μου έχουν μπερδέψει την αλήθεια με το ψέμα κάποιοι.Ζουν μες την μαστούρα.

  8. ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ;ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ