Επεισοδιακή καταδίωξη του ΛΣ στην Κω – Διακινητής προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς

3
9573

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος…

Ταχύπλοο σκάφος, το οποίο κινήθηκε χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας και με μεγάλη ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές στις ελληνικές ακτές, εντόπισε τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, χερσαίο μέσο επιτήρησης θαλάσσιου πεδίου της Λιμενικής Αρχής Κω.

Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, όπου εντόπισε το ταχύπλοο πνευστό σκάφος, το οποίο είχε αποβιβάσει άγνωστο αριθμό ατόμων στη ν. Κω να κατευθύνεται προς τα απέναντι τουρκικά παράλια. Ακολούθησε καταδίωξη, με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων στα οποία το Τ/Χ δεν ανταποκρίθηκε και προσπάθησε να διαφύγει εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Κατόπιν κατάλληλων χειρισμών του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο αλλοδαπός χειριστής του.

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Τ/Χ σκάφος.

Πηγή: skai.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • ως πότε; Οι πολιτικάντες της δημοκρατίας τους φέρνουν. ¨Ολα τα υπόλοιπα είναι για show. Ο στρατός δεν έχει νόημα ύπαρξης εκτός από μίζες. Η αστυνομία πιάνει τα σκουπίδια που κυκλοφορούν αναμεσά μας για να τα αφήσουν οι πολιτικάντες έξω την επόμενη.

      Όλη η Αφρική θέλει να έρθει στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει τέλος.

    • ως πότε; Οι πολιτικάντες της δημοκρατίας τους φέρνουν.¨Ολα τα υπόλοιπα είναι για show. Ο στρατός δεν έχει νόημα ύπαρξης εκτός από μίζες. Η μαζική απόβαση ξένων γίνεται καθημερινά. Η αστυνομία πιάνει τα σκουπίδια που κυκλοφορούν αναμεσά μας για να τα αφήσουν οι πολιτικάντες έξω την επόμενη.

      Όλη η Αφρική θέλει να έρθει στην Ευρώπη. Θέλουν και πλέον μπορούν.

      Ο μόνος λόγος ύπαρξης του Ευρωπαίου στην δημοκρατία είναι να πληρώνει φόρους που πάνε στην δημιουργία της ερχόμενης σκλαβοκρατίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ