Υπερπαραγωγή «Η διάσωση του Άι Βασίλη» από την Πυροσβεστική, στη δράση των Lions Kω για τα παιδιά!

16
20910
Μία φαντασμαγορική δράση, έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας, αφού ο εγκλωβισμένος Άγιος Βασίλης, διασώθηκε από την Πυροσβεστική Κω! Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, αφού είδαν ότι είναι σώος και αβλαβής, κατέβηκαν με σχοινιά από το κτίριο πάνω από το χρυσοχοείο Διακογιάννη, με σάκους γεμάτους δώρα, τα οποία και αργότερα μοίρασαν στα παιδιά!
Λίγο πριν όμως το συγκεντρωμένο πλήθος, ψυχαγώγησε η Φιλαρμονική ΔΕ Ηρακλειδών με το μαέστρο Νίκο Γκαναβούρα καθώς και οι δύο ξυλοπόδαροι Παφ Πουφ και Πίπι και το πιγκουινάκι τους!

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στη κυρια Χατζηχριστοφη. Ετσι γιορταζαμε επι Κυριτση και μαλιστα δωρεαν. Συγχαρητήρια στα στελεχη της Δύναμης Αλλαγης

  2. Παραδοχη απο το ρεπορταζ του KosTv που κανει αναφορά για υπερ παραγωγή. Μπροστά στη φτώχεια των φετινών γιορτων απο άσχετους και χωρις φαντασία συμβουλους Νικηταρα ολοι θυμηθήκαμε τις εποχες Κυριτση.

  3. Ήταν τέλεια ….τι χαρούμενες φατσούλες είδαμε,το μονο που με στεναχώρησε ήταν ότι η εκδήλωση έγινε σε μια αστόλστη πλατεία …..μπράβο στους lions,σας ευχαριστούμε !

  4. Συγχαρητήρια Ειρήνη Χατζηχριστοφή! οι ωραιότερες εκδηλώσεις Χριστουγέννων ηταν της Χατζηχριστοφή και του Θαλασσινού. Το 2023 καταβτησαμε ενα νησί αστολιστο που ακούστηκε ξανά. Η κεντρική πλατεία μαύρη και αράχνη. η παραλιακή σκοτάδια. ακόμη και στο πετρουμι εχουν στολίσει!

  5. που έκαναν οι Lions κάτι να χαρούν τα μικρά παιδιά του νησιού. Όσο για μεγάλα παιδιά του δήμου…………………… Για τα απλά μωρε, για τα απλά μιλάμε…και αυτά δύσκολα είναι ?

  6. οι Lions προσπέραση απο δεξιά !! Μπράβο. Το νησί περιμένει την επόμενη εκδήλωση των Lions γιατί απο το Δήμο δουλειά δεν….αν θέλει κάποιος ας τους βοηθήσει εθελοντικά και να τα οικειοποιηθούν εκείνοι όλα και να λένε να κάναμε πράγματα

  7. Φάνηκε η ντροπή και το αίσχος της δημοτικής αρχής ! Μια σκοτεινή κεντρική πλατεία ! Αίσχος ! Αίσχος! Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μπράβο σούσι lions που σκέφτηκαν να δώσουν λίγη χαρά στα παιδθα της κω ! Η πιο άχρηστη δημοτική αρχή

  8. Μπράβο στην κ Ειρήνη αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στην Πυροσβεστικη και στην Λέσχη Καταδρομών που προσέφεραν στα παιδιά μας αυτό το ωραίο θέαμα με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά να κατεβαίνουν από το κτίριο!!!

  9. Μπραβο σας κ Ειρηνη και στους υπολοιπους που βοηθησαν!
    Αυτα γινονται οταν υπαρχουν ικανοτητες!!
    Συγκρινετε αλλη μια φορα…και δειτε ποιους ψηφισατε και τι προσφερουν στο νησι!!

  10. η πλατεία Ελευθερίας ούτε ένα στολίδι.κ μπορεί όπως λένε να ερχόταν παγοδρόμιο στο οποίο τελικά δεν υπήρχε συμφωνία αλλά ντροπή να μην έχουν βάλει έναν στολισμό.κ ας μην ξεχνάμε κάθε σκ έχουμε κόσμο από Τουρκία κ επίσης με καλό καιρό παίζουν παιδιά.αλλα λεφτά για άλλα έχουμε;γιατί φέτος καταργήθηκαν οι γιορτές στην Μαρίνα;ότι καλύτερο ήταν πέρυσι!

  11. Το γεγονός ότι απασχολήθηκαν στη συγκεκριμένη «διάσωση» του Αϊ Βασίλη 2 πυροσβεστικά οχήματα, 3 περιπολικά της αστυνομίας και μία μηχανή (επίσης της αστυνομίας), μόνο και μόνο για να ενθουσιαστούν τα παιδάκια με ξεπερνάει… Σε ημέρα με έντονο άνεμο, αντί τα πυροσβεστικά οχήματα να είναι σε αναμονή για καμιά φωτιά (πότε δεν ξέρεις τι γίνεται), τρέχανε να κουβαλήσουν τον Αϊ Βασίλη! Ελλαδιστάν! Τα σώματα ασφαλείας ειναι ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και όχι ψυχαγωγίας. Καλές οι γιορτές και οι εκδηλώσεις, αλλά να μην χάνουμε το μέτρο. Θα μπορούσε ο Δήμος να σκεφτεί κάτι άλλο για να διασκεδάσει τους πολίτες του. Αφού δεν βάλανε τους πυροσβέστες να φτιάξουν και μελομακάρονα πάλι καλά…

    • Εισαι ανορ//// μαρή Κατίνκω.
      Τέτοια κακία, ξυνή, σιχαμα δεν βρίσκεις εύκολα.
      Βρε ηλίθια, η χαρά για τα παιδακια δεν ζυγίζεται με τίποτα.
      Όσο για την αναγκαία επιφυλακή, αυτή θεωρείται δεδομένη και δεν το συζητάμε ότι ήταν πάντα εκεί και απίκο.
      Άντε βρωμίλω μηδενιστρια ανόητη πατσαβούρα.
      Ένα θα σου πω. Στο εξωτερικό σε παρόμοιες περιπτώσεις είχαν και έχουν πάντα την συμπαράσταση ΟΛΩΝ.

  12. Μπράβο στην κυρία Ειρήνη. Οι ωραίες κινήσεις πρέπει να επιβραβεύονται! Το αποτέλεσμα μετράει και όχι οι κούφιες υποσχέσεις.

  13. ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?
    ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΔΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΣΑΤΕ?
    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΕΘΙΜΑ» ?
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ
    ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΨΙΜΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ