«Έφυγε» για… τη γειτονιά των αγγέλων ο Κώστας Ανδρουλής | Δευτέρα 1μμ στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης Κω το «τελευταίο αντίο»

19
65609

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στο νησί της Κω ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπητού συμπολίτη μας Κώστα Ανδρουλή, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και καλλιτέχνη, σε ηλικία 65 ετών.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, αθλητής και καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια με την κιθάρα και το τραγούδι του είχε πλαισιώσει τις περισσότερες μουσικές σκηνές της Κω, συμμετείχε σε συναυλίες και εκδηλώσεις και είχε σφραγίσει με την παρουσία, το σπάνιο ήθος και το ταλέντο του τα αθλητικά-ποδοσφαιρικά και πολιτιστικά δρώμενα της Κω.

 

Άριστος σύζυγος και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων παιδιών.

Είχε κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο σε ομάδες της Κω αλλά και της Ρόδου όπου είχε αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Δωδεκανήσου τη δεκαετία του ’80.

Τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί επίσης με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου κερδίζοντας επάξια τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση παιδιών γονέων και συναδέλφων του, όπως και στο καλλιτεχνικό στερέωμα την αγάπη και εκτίμηση του κόσμου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ φίλε Κώστα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 1μμ στον ΙΝ Παναγίας φανερωμένης Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού από τις 12μμ)

Πολλές και ιδιαίτερα συγκινητικές οι αναρτήσεις φίλων του:


Θλίψη σκόρπισε στην ποδοσφαιρική Δωδεκάνησο η είδηση του θανάτου σε ηλικία 67 ετών του βετεράνου Κώστα Ανδρουλή από την Κω, που είχε φορέσει τη φανέλα της μεγάλης Ρόδου στην Α’ Εθνική τη δεκαετία του ’80. Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό 10άρι με σημαντική παρουσία κι έκανε σίγουρα τη διαφορά εκείνη την εποχή. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας, ενώ τον περασμένο Απρίλη βρέθηκε στο νησί μας για το καθιερωμένο φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής ανάμεσα στη Ρόδο και τον Διαγόρα. Είχε επίσης αγωνιστεί στην ΑΕ Κω και τον Ανταγόρα, αλλά διετέλεσε προσφάτως προπονητής και στις Αθλοπαιδιές Κω.Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Βετεράνων Ρόδου ΔιαγόραΣε ανακοίνωση του Συλλόγου Βετεράνων Ρόδου Διαγόρα αναφέρονται τα ακόλουθα:Ο σύλλογος μας στο άκουσμα της απώλειας του παλαιμαχου ποδοσφαιριστή της Ρόδου ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΟΥΛΗ θέλει να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του, σε όλη την αθλητική οικογένεια της Δωδεκανήσου καθώς και στην οικογένεια του.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστα μελισταλαχτε άνθρωπε που σεβοσουν την κάθε προσωπικότητα που στεκόταν απέναντι σου,που ταπεινα δεχοσουν κάθε αντίλογο,και δεν ανεβάζες ποτέ τον τόνο της φωνής σου,μας αφήνεις πολύ πιο φτωχούς.Θα μας λείψει η παρουσία σου η ευγένεια σου και η στωικότητα σου.Καλο ταξίδι,από ένα συμπαίκτη σου απ’ την ομάδα που έκανε πολλούς κωους περήφανους.Χαιρετισματα στον Πέτρο

  2. Κωνσταντίνε ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος σε αυτή την ζωή με πολλές δράσεις που ικανοποιούσαν προπαντός εσένα αλλά και όλους εμάς. Η γνωριμία μας σε ένα πρωινό περίπατο 5:30πμ ήταν και η συνέχεια της Ιστορίας. Καλό παράδεισο ή καλή ρυθμική αρχή.

  3. Τι να πει κανείς για τον Κώστα…. Ως άνθρωπο, ως αθλητή, ως φίλο ;; Απ όπου και να το δεις ήταν το 10 το καλό….!!! Όταν ήρθε στον Νικαγόρα ως προπονητής καταλάβαμε τι εστί προπόνηση, όραμα και ποδόσφαιρο χωρίς πολλά λόγια….. Τα προσωπικά μου ειλικρινή συλλυπητήρια , αλλά και τα συλλυπητήρια εκ μέρους του Νικαγόρα που αγάπησε, στην οικογένεια του και σε όσους τον γνώρισαν. Καλό παράδεισο Κώστα . ( Γ.Δ )

  4. Αχ ρε Κωστα κι εσυ βιαστικος… Καλο παραδεισο χαιρετισματα στον Πετρο και στα άλλα παιδια που εφυγαν επισης τοσο νωρις και αδικα

  5. Καλό παράδεισο…
    Δεν υπάρχουν λόγια…παιδιά που πέρασαν από το camp και δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ πάντα με το χαμόγελο….για όλους…

  6. απίστευτες αρνητικές τοπικές ειδήσεις κάθε βδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ