Β. Υψηλάντης για εξαίρεση κατάργησης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νισύρου

0
4870

Ευχαριστήριο του Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κυβέρνηση για την εξαίρεση του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου και  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νισύρου από την εφαρμογή του άρθρου 29 του Νόμου 5056/2023

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης ευχαρίστησε τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο  και  τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, για την καθοριστική τους συμβολή  στην εξαίρεση του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου καθώς επίσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νισύρου από την εφαρμογή του άρθρου 29 του Νόμου 5056/2023.

Όπως ήδη έχει επισημανθεί η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από έντονη παράθεση των πλεονεκτημάτων της επιλογής αυτής από τον Βασίλη Α. Υψηλάντη τόσον στους αρμόδιους υπουργούς όσον και στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χθες ο βουλευτής Δωδεκανήσου παρέστη στην  καταπληκτική εκδήλωση του Φωνητικού Συνόλου του ΔΣΡ, στο Νεστορίδειο, όπου παρακολούθησε το εξαιρετικό έργο του σημαντικού Δωδεκανήσιου συνθέτη Αντώνη Κυζούλη εμπνευσμένο από έργο του Νίκου Τσιφόρου. Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στο ιστορικό της Δημοτικής Πινακοθήκης Ρόδου και στην αναγκαιότητα της αυτοτέλειας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ