Κως: Ανήλικη κατήγγειλε ότι ο πατριός της ασελγούσε δυο χρόνια πάνω της

1
20004

Η 16χρονη κατέφυγε αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησε στην καταγγελία παρουσία ψυχολόγου

Με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω, συνελήφθη σε περιοχή του νησιού ένας 47χρονος αλβανικής καταγωγής τον οποίο κατήγγειλε η ανήλικη θετή του κόρη ότι ασελγούσε σε βάρος της από το 2021 ως και την περασμένη Τρίτη, οπότε αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της.

Η 16χρονη κατέφυγε αργά το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε παρουσία ψυχολόγου ότι ο πατριός της προέβη αρκετές φορές τα τελευταία δυο χρόνια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, της έκανε προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ της είχε ασκήσει και σωματική βία. Ο 47χρονος συνελήφθη την Τετάρτη από τους αστυνομικούς και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

Έπιασαν φυγόποινο ληστή

Στον Πειραιά είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για ληστεία ένας Έλληνας, αλλά είχε διαφύγει και κρυβόταν στον Πύργο, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του στη φυλακή, όπου θα εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών η οποία του επιβλήθηκε με την καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να τον λιώσουν στο ξύλο,να μην ξαναδεί ποτέ το φως της μέρας…..ξύλο μέχρι να παραλύσει βρωμερό τομάρι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ