Άλλες 10 γάτες βρέθηκαν πυροβολημένες στο δάσος της Πλάκας

17
20000

Αυτοί που κάνουν τέτοιες πράξεις δεν λέγονται άνθρωποι…Ανάφερε στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv Ο Βαγγέλης Τρακόσσας – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩ Ξεκοιλιασμένες αλλά και πυροβολημένες βρέθηκαν στην περιοχή της Πλάκας δέκα Γάτες από εθελόντριες που ταΐζαν και δεν πιστεύαν στα μάτια τους για το θέαμα που αντίκρισαν και πως ένα ανθρώπινο χέρι θα μπορούσε να κάνει τέτοια πράξη. Ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και παράλληλα έδωσαν κατάθεση για το περιστατικό.

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δώσαμε ,ξανά δώσαμε για τις γάτες,ώρα να πάτε να κάνετε καμία δουλειά.Αρκετα πια.Αληθεια ποιος δημιουργεί αδέσποτα παρατημένα στους δρόμους πλατείες ,πάρκα και αρχαιολογικούς χώρους;Αυτοί που δεν έχουν ζώα η μήπως οι φιλόζωοι;

    • Εσύ φασίστα το περιμέναμε ότι θα υπερασπιζόσουν αυτόν που πυροβολεί γατάκια. Οπως παντα στη λάθος πλευρά της ιστορίας εισαι κοπρίτη.

      • Εγώ φίλε μου έχω γατάκια σπίτι μου τα ταΐζω και τα προσέχω.Δεν τα μαζεύω να τα πάω να τα παρατήσω όπου μαζεύετε κόσμος να τα βλέπει να τα λυπάτε να αφήνει χρήματα να βγάζω μεροκάματο.Μετα να βγαίνω λυπημένος για αυτά που τραβάνε περιμένοντας ακόμα μεγαλυτερη χρηματική βοηθεια.Ναι επιμένω όλα τα αδέσποτα προέρχονται από «φιλόζωους»και κάποιοι ζουν από αυτά.Το ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας δίποδα ζώα,εγκληματίες δεν περιμένω να το μάθω από το πως φέρονται στις γάτες.

  2. …τα δίποδα ανθρωπόμορφα τέρατα που πυροβόλησαν τις γάτες, καλό θα είναι να κρατήσουν καμιά σφαίρα για τον εαυτό τους!! Φτου σας σκουπίδια…😡🤮

  3. Στη ρωμιοσύνη ζείτε, τι περιμένετε να συναντήσετε; Το 90% των ρωμιών άτομα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, να λέτε καλά που δεν βγάζουν το άχτι τους πυροβολώντας ανθρώπους. Απορώ πως έχουν γλιτώσει τα παγώνια.

  4. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα, σε όλες τις επόμενες Εκθέσεις Τουρισμού που θα συμμετέχουμε, στο «περίπτερο» της Κω, πλάι στις ακρογιαλιές και στα αρχαια, να «απολαμβάνουν» οι… επίδοξοι επισκέπτες μας και φωτογραφικό υλικό από τις νεκρές γάτες, αλλά κι από άλλα… ζωοφιλικά τεκταινόμενα στο νησί.. Που είναι πολλά…

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ…

  5. Ωραία φωτογραφία η γάτες πάνω σέ τραπέζια θά πάω με τά πεδία μου την Κυριακή για πικ νικ..
    Πηγαίνετε νά μαζέψετε τα γατάκια από Κέι νά μπορέσουν να παν όι οικογένειες πού βρωμάει ο κόσμος δεν μπωρεις νά πλησιάσεις.
    Το μόνο πού κάνετε είναι νά πηγαίνετε ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ καί καλά είναι κρια βροχές τή γίνεται…

    • Αυτό σε πείραξε εσένα από όλη τη βρώμα της χώρας που ζεις; Που ζείτε σε πόλεις πενταβρώμικες σα γύφτοι, με σκουπίδια παντού, σπασμένα πεζοδρόμια, σαραβαλιασμένα οχήματα, κιτσαρία και μηδενική αισθητική. Λογικό είναι σε τέτοιες συνθήκες να πολλαπλασιάζονται τα αδέσποτα, καθώς αυτοί που φταίτε είστε κυρίως εσείς που πάτε και παίρνετε σκυλιά και γατιά για τα παλιοπαιδά σας και όταν τα βαριέστε τα ξαμολάτε. Β-ρωμιοί.

  6. οι γάτες σε ενοχλούν; μπορείς να περπατήσεις στο δάσος;
    τα παγώνια που έχουν αφόδευση παντού δεν ενοχλούν;
    άσε που έχει ξεφύγει ο πληθυσμός τους.

  7. Αλλοι πεφτουν απο τα παραθυρα κι αλλοι δερνουν γυναικες και παιδια και πυροβολουνε οτι βρουν

  8. Αρρωστημένα μυαλά… αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες κύριοι τς δικαιοσύνης. κάμερες παντού

  9. Οι εγκληματολογοι, οι ψυχολογοι οι ανθρωπολογοι, λένε ότι όποιος σκοτώνει ζωα , αργότερα σκοτώνει ανθρωπους. Αυτό το φριχτό σκηνικό μας αφορά όλους. Επίσης, συμφωνώ με τη Μιράντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ