Προσλήψεις 70 μόνιμων υπαλλήλων σε δήμους της Δωδεκανήσου | 3 στο Δήμο Κω

4
16422

Στις 70 ανέρχονται οι μόνιμες προσλήψεις που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για τους δήμους της Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, από τις 141 συνολικά για τους Δήμους του Αιγαίου.

Πρόκειται για θέσεις ΠΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΥΕ, για αρκετούς κλάδους, από τεχνικούς μέχρι πληροφορικής και οικονομικού- διοικητικού, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι, σ’ αυτές περιλαμβάνονται, και οι θέσεις (ΠΕ, ΔΕ και ΤΕ) δημοτικών αστυνόμων για τον δήμο της Ρόδου, οι οποίες στο σύνολό τους είναι 30.

Για τον δήμο Ρόδου έχουν εγκριθεί, συνολικά, 34 προσλήψεις, για την Περιφέρεια 11 και για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου 2.
Αναλυτικά, οι μόνιμες προσλήψεις που εγκρίθηκαν στους δήμους της Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη:

Δήμος Αστυπάλαιας
3 προσλήψεις: 1 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών οχημάτων, 1 ΠΕ αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών, 1 ΠΕ διοικητικού-οικονομικού

Δήμος Ηρωϊκής Νήσου Κάσου
2 προσλήψεις: 1 ΔΕ διοικητικού λογιστικού και 1 ΠΕ πληροφορικής

Δήμος Καλυμνίων
4 προσλήψεις: 1 ΔΕ ηλεκτρολόγων, 1 ΠΕ αρχιτεκτόνων μηχανικών, 1 ΠΕ οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και 1 ΤΕ μηχανικών οχημάτων

Δήμος Κω
3 προσλήψεις: 1 ΠΕ διοικητικού οικονομικού, 1 ΠΕ οικονομικού και 1 ΤΕ διοικητικού λογιστικού

Δήμος Λέρου
1 πρόσληψη: 1 ΠΕ διοικητικού οικονομικού

Δήμος Μεγίστης
3 προσλήψεις: 1 ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργου, 1 ΔΕ διοικητικο΄λυ λογιστικού και 1 ΤΕ λογιστικού

Δήμος Πάτμου
3 προσλήψεις: 2 ΔΕ διοικητικού λογιστικού και 1 ΠΕ μηχανικών χωροταξίας, πολεδομίας και ανάπτυξης

Δήμος Ρόδου
34 προσλήψεις: 2 ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων, 10 ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας, 10 ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, 10 ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας, 1 ΤΕ κοινωνικής εργασίας, και 1 ΥΕ εργατών κοιμητηρίων

Δήμος Σύμης
2 προσλήψεις: 1 ΤΕ νοσηλευτικής και 1 ΤΕ κοινωνικών λειτουργών

Δήμος Τήλου
2 προσλήψεις: 1 ΔΕ οδηγών και 1 ΠΕ πολιτικών μηχανικών

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
11 προσλήψεις: 2 ΠΕ αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών, 2 ΠΕ ηλεκτρολόγων μηχανικών, 1 ΠΕ χημικών μηχανικών, 1 ΠΕ μηχανολόγων μηχανικών, 1 ΠΕ πληροφορικής, 1 ΠΕ διοικητικού οικονομικού, 2 ΠΕ γεωπόνων και 1 ΠΕ κοινωνικών λειτουργών

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου
2 ΠΕ διοικητικού οικονομικού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς που ψηφίσατε τον δήμαρχο ορμάτε…μην σας πει παραμύθια και πάρει άλλους.Μην τον αφήσετε σε ησυχία και ότι θα σας βολέψει αργότερα.Εδώ και τώρα.

    • Η πανταχού παρούσα Μιράντα, ένα από τα υπόλοιπα του καθεστώτος Σφυριτση του οχετοφορου. Εσείς να δεις εξαργύρωση που κάνατε!! Της τάξεως εκατομμυρίων ευρώ προς όφελος λίγων και δικών σας και ζημιά των «άλλων», αυτών που είχαν το θάρρος της γνώμης τους και βρέθηκαν στον στροβυλλο εκδίκησης του κογκλαβιου της συμφοράς και της εκδουλευσης. Χ@σε ψηλά και αγνάντευε Μιράντα της αμεροληψίας και προσωπικής άποψης. Αυτό που «βρέχει» είναι τα «σκ@τα» σας στα μούτρα σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ