ΒΑΠ Κουγιός (για τη φωτιά έξω από το εργοστάσιο): «Τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική και τους πολίτες για την άμεση παρέμβαση»

0
12434

Ελάχιστες ήταν ευτυχώς οι ζημιές που προκλήθηκαν στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων αναψυκτικών της ΒΑΠ Κουγιός στη Ρόδο, όπως φάνηκε με το πρώτο φως της ημέρας και την αποτίμηση των ζημιών που έγινε.

Η φωτιά ξέσπασε εκτός των εργοστασιακών εγκαταστάσεων, στο πίσω μέρος όπου στεγάζονται τα μηχανουργεία συντήρησης των αυτοκινήτων της ΒΑΠ, από άγνωστη αιτία.

Μιλώντας στη «Ρ» στελέχη της ΒΑΠ Κουγιός, ευχαρίστησαν τους πυροσβέστες και την διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που συνέδραμαν στην άμεση κατάσβεση, καθώς επίσης και τους πολίτες που προσέτρεξαν να βοηθήσουν όπως μπρούσαν.

Η φωτιά ξέσπασε χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στη γύρω περιοχή στο  Τσαΐρι , καθώς υπήρξε έντονος καπνός για αρκετή ώρα. Ευτυχώς τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο 40 λεπτά μετά χωρίς να υπάρξει κανένας κίνδυνος, ούτε για τους ανθρώπους, ούτε για τις εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

 

 

Φωτο-ρεπορτάζ: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ