Τα παιδιά της Τήλου δίνουν το παράδειγμα

0
1895

«Αυτή είναι η κοινωνία της Τήλου! Αυτή είναι η νεολαία του νησιού μας! Προχωράει σε φιλοπεριβαλλοντικές πρωτοβουλίες, πρωτοστατεί σε δράσεις αλληλεγγύης χωρίς διαχωρισμούς, είναι μπροστάρηδες στη διατήρηση της παράδοσής μας!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Μας κάνετε υπερήφανους, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε, δίνετε ελπίδα στο αύριο. Για εσάς λοιπόν αξίζει να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία». Με αυτά τα λόγια η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά-Αλιφέρη, αποθέωσε την πρωτοβουλία παιδιών από το Γυμνάσιο και Λύκειο της Τήλου να προβούν σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Γερά.

Στην Τήλο ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Το νησί της Τήλου και τόπο καταγωγής του, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου μας και υποψήφιος εκ νέου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους, χαιρέτισε και συνομίλησε με επιχειρηματίες, επισκέπτες και κατοίκους της Τήλου.

Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της περιφερειακής αρχής να στηρίξει τα νησιά και ιδιαίτερα τα μικρά, που στερούνται υπηρεσιών και βασικών υποδομών.

«Το παράδειγμα της Τήλου που μας κάνει υπερήφανους, καθώς με συλλογική προσπάθεια και με το μεράκι των Τηλιακών, το νησί μας πιστοποιήθηκε ως το πρώτο, παγκοσμίως νησί, μηδενικών αποβλήτων!», ανέφερε ο περιφερειάρχης. Εξήγγειλε δε την συνέχεια του προγράμματος».

H δήμαρχος Τήλου πρόσθεσε τα εξής:
«Όλοι εμείς ως δημοτική αρχή και ως κοινωνία, εξαρχής τονίσαμε φίλε Γιώργο, πως είμαστε εδώ για να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα και με τη στήριξή σου θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες πρωτιές στο Νότιο Αιγαίο και θα πετύχουμε ακόμη ομορφότερα θαύματα».
(πηγή: in.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ