«Άδικος καταδιωγμός συναδέλφων σε αυτόφωρες διαδικασίες» | Τα προβλήματα των Κτηνοτρόφων Κω όπως αναδείχτηκαν στην πρόσφατη ΓΣ στο Ζηπάρι

5
7395

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΩ

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 ώρα 20’00,συγκλήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας , στην αίθουσα συνεδριάσεως της Δημοτικής Κοινότητας Ζιπαρίου.

Παρουσία τριάντα μελών συζητήθηκαν τα ακόλουθα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας στο νησί:

1)ο άδικος καταδιωγμός συναδέλφων σε αυτόφωρες διαδικασίες από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων

2)η αντιμετώπιση του επαναλαμβανόμενου παραπάνω φαινομένου διετίας με νομικά μέσα , προκειμένου να προστατευθεί ο κλάδος μας από τη δόλια δυσφήμιση που κάποιοι επιτήδειοι επιδιώκουν.

3)η κοινοποίηση του καταστατικού δεοντολογίας του συλλόγου μας  με υπόμνημα στις  διωκτικές αρχές

4)αίτημα προς τη ΔΕΥΑΚ Κω για να ανοίξει το υδρευτικό νερό στα χωριά Πυλί και Καρδάμαινα για τους κτηνοτρόφους μας συγκεκριμένες ώρες.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Κω αγωνίζεται καθημερινά να υπερασπισθεί τα μέλη του , κάθε κτηνοτρόφο που αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία  έναντι όσων θέλουν να αφανίσουν το επάγγελμα , προάγοντας  τη φιλοζωία στον ύψιστο βαθμό!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΠΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ                                      ΜΑΝΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας δουλεύετε έτσι??Μάτια έχουμε κ βλέπουμε τα ζωντανά παρατημένα στο έλεος του..θεού?????Μιλάτε κ από πάνω!!!Ντράπηκε κ η ΝΤΡΟΠΗ!!

  2. Κύριοι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι τά ζώα τά έχουν μόνο για νά περνουν τίς επιδοτήσεις, όπως ο κύριος ………. ο οποίος αν και είναι επιδοτούμενα τά ζώα, αυτός δουλεύει παράλληλα καί στη ……….. και σάς ρωτώ κύριοι του συλλόγου, ανεβήκατε ποτέ εσείς ή αυτοί που δίνουν τίς επιδοτήσεις σε τί κατάσταση βρίσκονται τά ζώα, αν σταυλιζονται το βράδυ αν την ημέρα συνοδεύονται και αν υπάρχουν εν ζωή?…. θά ήθελα να αναφέρω ότι αφορά ένα μείζον θέμα τόσο δασικό, όσο και περιβαλλοντικό , για την κοινωνία του χωριού μου καί για τόν τουρισμό . Πρωτού βιαστητε να μου απαντήσετε, σάς καλώ ένα πρωινό για καφέ στον Άγιο θεολόγο στην όμορφη Κέφαλο.

  3. θέλω κάποια στιγμή να μην έρθει τουρισμός να δούμε τι θα κάνετε… όλοι και όλα για τον τουρισμό…μόλις σας έκλεισαν όμως με τα λοκνταουν δεν ξέρατε τι να κάνετε.. Κάκος κόσμος στο νησί της Κω δυστυχώς… ο ένας θέλει να φάει τον άλλον.. δεν ήμασταν έτσι αλλα ο τουρισμός και το χρήμα δυστυχώς μας κατέστρεψε σαν ανθρώπους.. λέτε για τους κτηνοτρόφους χωρίς να ξέρετε.. χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα λυπάμαι για το νησί μου λυπάμαι που γίναμε έτσι…

  4. Άδικη… Άρε βουρδουλα,, πιο ζώα..
    Από τα ζώα εοστε
    Εγώ θα μαι ο επόμενος που θα το καταγγείλω, όχι οι ζωοφιλικες…

  5. βουρδουλα θέλεις εσυ..αλλα την επομενη φορά θα σου φέρω την αγελάδα σπίτι σου αν θα έχεις δυνατοτητα να την ταιζεις.. ή θα σε αφύσουμε να τρως εκτυπωμενες μπριζόλες απο Ολλανδία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ