Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Καλλιόπη Γαλουζή, μητέρα του τ. Δημάρχου Ι. Γαλουζή

1
2390

Την τελευταία της πνοή, άφησε σήμερα πρωί, Σάββατο 30 Απριλίου 2022. σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, η Καλλιόπη Καρπαθάκη Γαλουζή σύζυγος Αντωνίου,μητέρα του τέως Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή.

Η Καλλιόπη Καρπαθάκη Γαλουζή, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Καλύμνιους γονείς.

Παντρεμένη με τον Αντώνη Γαλουζή δημιούργησαν μία υπέροχη πολύτεκνη οικογένεια, με  πέντε εξαιρετικά παιδιά. Το Γιάννη ιατρό ορθοπεδικό και τ. Δήμαρχο Καλυμνίων, τον Γιώργο Ιατρό Γυναικολόγο, τον Παντελή νοσηλευτή χειρουργείου , την Ντούσα ελεύθερη επαγγελματία και την Παναγιούλα συνταξιούχο υπάλληλο του Δημοσίου. Επίσης 15 εγγόνια και 3 δισέγγονα,

Η εκλιπούσα υπήρξε μία υποδειγματική μητέρα και σύζυγος, μία πραγματική παραδοσιακή Καλυμνιά με αρχές,αγαπητή, χαμογελαστή, με χιούμορ,ευγενική, με τον καλό λόγο στα χείλη της και με αγάπη και εκτίμηση στο συνάνθρωπο της .

Η σορός της θα μεταφερθεί από Πειραιά με το πλοίο της γραμμής. Αύριο Κυριακή,1 Μαΐου 2022 το μεσημέρι, η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως (απέναντι από το γήπεδο) . Στις 4.30 το απόγευμα θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία και η ταφή της θα γίνει στο Κοιμητήριο του Ταξιάρχη στη Χώρα Καλύμνου.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο της Αντώνη, στα παιδιά Γιάννη, Γιώργο ,Παντελή, Ντούσα και Παναγιούλα, στα εγγόνια και δισέγγονα και στους λοιπούς συγγενείς.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ