Casa Romana και Αυγουστιάτικη Πανσέληνος | Του Δημήτρη Καλλούδη

2
5295

Casa Romana και Αυγουστιάτικη Πανσέληνος__
Μεγάλη απογοήτευση από την Εφορία Αρχαιοτήτων η επιλογή της αίθουσας στην Casa Romana για την εκδήλωση «Αυγουστιάτικη Πανσέληνος»
Πρώτον διότι δεν έγινε στη μεγάλη αίθουσα, παρά μοιράστηκε το κοινό σε δύο μικρές αίθουσες, με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε και δύσκολα να ακούμε.
Δεύτερον, το προσωπικό, πρόθυμο μεν, απαιδευτο δε, για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Τρίτον, η violinist Tatiana Sikelianou, δεξιοτεχνις του βιολιού, επέλεξε κομμάτια της εποχής μπαρόκ που όμως κουρασαν και ο κόσμος άρχισε διακριτικά να αποχωρεί.
Τέταρτον, η artist Mika Stojianovic ζωγράφιζε με επιδεξιότητα κατά την ώρα που έπαιζε η Tatiana βιολί, αλλά οι περισσότεροι δεν βλεπαμε το έργο της.
Πέμπτο, αποζημιωθηκαμε όμως, από τα αρχαιολογικά ευρήματα που ήταν με επιμέλεια εκτεθειμένα, και, από τα πολλά δωμάτια της Casa Romana, άριστα διατηρημένα και με κρυφές κρυπτες.
Τέλος, η ύπαρξη της τέχνης, είναι η απόδειξη πως η ζωή δεν είναι αρκετή, αν πράγματι είναι τέχνη.
Παράκληση, του χρόνου να είναι καλύτερα και πιο οργανωμένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι μεταξύ γνωστών και φίλων;Χαμπάρι δεν πήρε ο κόσμος για την εκδήλωση .Ντροπή για τους διοργανωτές και την αρχαιολογία.

  2. Αυτό που ο κ. Καλούδης έχει άποψη για όλα αλλά δεν βλέπει πουθενά τίποτα καλό πάρα μόνο σε αυτά που λέει κ γράφει α ο ίδιος!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ