Θλίψη και συγκίνηση στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ρόδου: Έφυγε από τη ζωή συνάδελφός τους

0
12841

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Ρόδου, για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου τους, Μιχάλη Ζορμπά.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Βαθιά η θλίψη, η οδύνη και δυσαναπλήρωτο το κενό που συναισθανόμαστε όλοι οι εργαζόμενοι συναδέλφοι του Νοσοκομείου μας για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας συναδέλφου Μιχάλη Ζορμπά Χειριστή Τεχν.Ακτινολογικών Μηχ/των.

Έπειτα από μία μακροχρόνια, άνιση μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολύ βαριά και δύσκολη πάθηση που βίωσε, δυστυχώς ο αγαπημένος μας Μιχάλης δεν τα κατάφερε σκορπίζοντάς μας όλους πόνο & στενοχώρια!

Ο Μιχάλης έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα ενώ είχε πολλά να προσφέρει ακόμη αφήνοντας την ανάμνησή του σε όλους όσοι είχαμε συνεργαστεί μαζί του. Θα τον θυμόμαστε όλοι για τον ακέραιο, σταθερό κι επιμελή χαρακτήρα του. Την αφοσίωση στην εργασία του, την συναδελφικότητα,την αλληλεγγύη του,την πειθαρχία του και την ευγενική συμπεριφορά του προς όλους ανεξαιρέτως. Η προσφορά του μεγάλη κι ακόμη μεγαλύτερη η απουσία του!!

Γι’ αυτό λοιπόν, εκφράζουμε μέσα από τον Σύλλογό μας τα βαθιά μας συλλυπητήρια,την συμπαράσταση κι αλληλεγγύη μας προς την σύζυγό του, την οικογένειά του, προς το Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικού…

Ο Μιχάλης μας θα παραμείνει ανεξίτηλα Ζωντανός, ΑΛΗΣΜΌΝΗΤΟΣ στην καρδιά & το μυαλό μας!!!

ΑΝΤΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ….

ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ