Στην Πλατεία Καζούλη στην Κω η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα 24 Απρίλη ώρα 19:30

55
7888
Για τη Δευτέρα 24 Απρίλη ορίστηκε τελικά η επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Κω, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τετάρτη 19 Απριλίου.
Δεδομένο θεωρείται, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης και θα μιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες, όπως έκανε και τον Ιούλιο του 2020, που είχε επισκεφθεί ξανά την Κω.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έρθει για να στηρίξει την Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια και την υπογεννητικότητα;; Πώς; ; Αφού θέλει να περάσει νόμο για ισότιμο γάμο των ομοφυλόφιλων και για τεκνοθεσιες και υιοθεσίες. Τα παιδιά τα ρώτησε αν θέλουν να ζουν ανάμεσα στα Σόδομα και τα Γόμορα; Λίγη ντροπή. Τη Μακεδονία την πούλησε τα σύνορα τα αμφισβητεί. τι θέλει εδώ;

      • »ανώνυμε΄΄, λείπουν 5 τόνοι καί 2 απόστροφοι…καί μία τελεία. βέβαίως ό ΄΄απορών» πιό πάνω, πρέπει νά είναι από αυτούς πού λέγανε ότι ή επιδ.κόβιντ ήταν τιμωρία θεού…

        • Όλα τα κακά είναι τιμωρία ,αλλά όχι από τον Θεό ,ο ίδιος ο άνθρωπος αυτό καταστρέφετε ,πηγαίνοντας κόντρα στα φυσιολογικά πράγματα της ζωής ,αλλά κ στις εντολές του Θεού ,όπου σαν πάνσοφος δημιουργός που έφτιαξε όλο το σύμπαν ,γνωρίζει ποιο είναι το καλό κ το σωστό που πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας μας .Ξανά γύρισαν κ στις μέρες μας τα Σόδομα κ Γόμορα .Είναι δικαίωμα τους όσοι θέλουν να κάνουν μια μη φυσιολογική ζωή , στο σπίτι τους να κάνουν ότι θέλουν ,δεν έχουν το δικαίωμα όμως ,να βγαίνουν στις τηλεοράσεις σε διαφημίσεις ,που δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις κανάλι κ να φιλιούνται ομοφυλόφιλοι ,μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών ,κ να μην ξέρεις πως να εξηγήσεις κ τι να πεις εκείνη την ώρα ,στα παιδιά .Έλεος έλεος !!!!! Ο θεός δεν κάνει λάθος στον κόσμο στέλνει αρσενικό η θυλικο ,όλα τα άλλα είναι μόνο μόνο μόνο επιλογή !!!!!!!! Θέλουν τρομάρα τους να υιοθετούν κ παιδιά ??????? Κ ποιος ρώτησε αυτά τα παιδιά αν θέλουν τέτοιους γονείς ??? Τι γονείς ,??? Μπορεί να τους πει κανείς γονείς ????ποιος από αυτούς γεννάει ???????Τι θα φωνάζει μωρέ τα παιδάκι ?? Μαμά μαμά η αντίστροφα αν είναι δύο άντρες μπαμπά ????

      • ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ τους ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ με τις ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, τους Ψεύτες Λαϊκιστές με τις ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ…

        ΑΡΠΑΖΟΥΝ τις ευκαιρίες σαν τον ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΑΛΕΞΗ που βρήκε κελεπούρι με 500 Ευρώ στο ΣΟΥΝΙΟ, τον ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ με τα δεκάδες σπίτια που ενοικιάζει σε ΜΚΟ και τον ΡΑΓΚΟΥΣΓΗ που ΑΡΠΑΞΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ αφήνοντας έξω δεκάδες δικαιούχους…. Πρέπει να σκεφτώ να γραφτώ στον ΣφΥΡΙΖΑ μπας και αποκτήσω στέγη και κανένα παραλιακό ή Βίλα στο Σούνιο.

    • ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΊΞΕ ΜΙΑ ΑΝΆΠΟΔΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕ… και πήγαινε με βάρκα μέχρι τα θαλασσινά μας σύνορα…. για χάνους και χταπόδια.

      • Ο ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΠΠΑ ΤΣΙΠρΑΣ, ο ΦΌΡΟ ΜΠΗΧΤΗΣ έρχεται ΜΕ ΦΟΡΑ.. στον τόπο του εγκλήματος. 24% ΦΠΑ στην ΨΕΡΙΜΟ...

        ΈΛΑ, ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ, φέρε μαζί σου τον ΑΝΤΩΝΑΡΟ και τον ΠΟΛΑΚΗ. Σου ξέφυγε η ΚΩΣ από το 24% ΦΠΑ που έχωσες στα νησάκια της ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ, ΨΕΡΙΜΟΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΝΙΣΥΡΟΣ, ΤΗΛΟΣ, ΣΥΜΗ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και θέλεις να επανορθώσεις… Θα συνοδεύεται από τους τοπικούς ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, τον κάπτεν τον Μνημονιοφόρο και τα λοιπά υπόλοιπα της λαϊκής, θα επισκεφτεί ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ για να βγάλει λόγο στους ΛΑΘΡΟ….

    • ΒΡΕεεεε καλός τον Κωλοτούμπα… Έρχεται ο ΠΙΝΟΚΙΟ, Μικρό το ΧΑΝΙ ή το Υπόγειο του ΜΑΡΙΤΙΝΑ... ΘΑ την Πλατεία Καζούλη με ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ…

      Καλό είναι να κάνει και μια βαρκάδα μέχρι τα θαλασσινά μας σύνορα, εκεί που ψαρεύουν χταπόδια οι νησιώτες… μπας και ξεστραβωθεί….

    • ……ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΟΧΙ?
      ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΨΕΙ !

  2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑΨΕΜΑΤΑ

  3. Από τύπους που γέμισαν το νησί λαθροαποικους,από τύπους που δωσαν προτεραιότητα (λες και λύσανε όλα τα υπολοιπα)να επιλέγουν φύλλο τα παιδιά στα 15 τους, από τύπους που πούλησαν την Μακεδονία,και γενικά από μπαχαλακηδες μακρυά… Και από αυτούς κι απ όλους τους ομοιδεατη τους

  4. Ανοιχτή συγκέντρωση σε πλατεία στην Κω, δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω;Το σκέφτηκαν καλά; Προβλέπω να ματαιώνεται και να γίνει μόνο η βόλτα στα μαγαζιά.Αν κάνουν συγκέντρωση θα είναι ευγενική χορηγία στην ΝΔ και μάλιστα πριν τις εκλογές.

  5. Θα μιλήσει για την ανεργία και που δεν βρίσκουν εργαζομενους τα ξενοδοχεία;Θα πει για τα 600 ευρώ που περνάμε όταν ήταν κυβέρνηση και τα 1200 τώρα;Το ότι οι επιχειρηματίες πληρώνουν λιγότερους φόρους;Μήπως το ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των παράνομων μεταναστών δεν υπάρχει πια εκτός από το μυαλό των συνεργατών του φασιστων;Το ότι πρώτη φορά αισθανόμαστε δυνατοί Απεναντυ στους Τούρκους το οποίο αναγνωρίζουν και οι ίδιοι;Θα μιλήσει για όλα αυτά.Για μια προοδευτική κυβέρνηση που δεν ξέρουμε ποια με ποιον πρωθυπουργό και πιο πρόγραμμα;Γιατί οδήγησε τη χώρα στην απλή αναλογική να πετύχει τι;Μια κυβέρνηση σαν αυτή με τον Καμένο η να βάλει πρόβλημα στη χώρα;Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση θα παμε να ψηφίσουμε να την βγάλουμε από την πρώτη Κυριακή να μην μπούμε σε περιπέτειες καλοκαιριάτικα και να παμε στις δουλειές μας.

    • Παίρνεις 1200 τώρα με κυβέρνηση Κούλη – Μωυσή; Τι λες τώρα… Για τους μετανάστες έχεις δίκιο, μόνο μη χρειαστεί και πας στο κέντρο της Αθήνας… Δε θα μείνει τρύπα απαραβίαστη, όσο για τους Τούρκους Κούλη ακούνε και κατουράν πάνω τους! Κούλης ο Τουρκοφάγος!

    • 2023καινιυργιο νοσοκομείο δικαστικό μέγαρο φώτα παντού δρόμοι μοκέτα ΦΠΑ στο μεταφορικό ισοδύναμο .ότι πουν οι φ——-δες τον λαών.πληρωσε ρεύμα στους νταβανζηδες και μη μηλαςπαρε τους βουλευτεσου και γλ——-ψτους.

    • Αν ειχε κυβερνηση η χωρα θαχαμε νοσοκομειο με γιατρους, θαχαμε σχολεια αντι για κοντεινερ, θαχαμε συνταξεις, θαχαμε μισθους, θαχαμε μια ελπιδα. Μαυτους τους αρπαγες τι να περιμενουμε?

  6. Ανεπιθυμητος.
    Ενα πραγμα σας λεω, δειτε τι «κοσμος» θα ειναι στην ομιλια.
    Ολοι οι 60+ που παραμυθιαζονται απο τον αλεξη, τον προεδρο του 15μελους…
    Τον αλεξη που συμφωνησε για τις Πρεσπες
    Ο πουθενάς που γεμισε το νησι λαθρομεταναστες
    Ο πουθενάς που εφερε τα ματ και σε εμας και σε ποσα αλλα νησια που πληγωθηκαν με τις λαθρομεταναστευτικες ροες,
    Ο πουθενάς που ισοπεδωσε οποιονδηποτε αμυντικο προυπολογισμο υπηρχε
    Και ποσα αλλα..

    Αντε πηγαινετε να τον δειτε να του δωσετε το χερι να «χαρείτε»…
    Συνενοχοι.

  7. να πατε να δειτε τον εκλεκτο του σουλτάνου….τον τυπο χωρις σύνορα που ερχεται να σου αρπάξει την ψηφο….

    • Μου ειναι αδιαφορος ο Φον Τσιπρεν.. ομως….
      Δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι πατριωτης ο Κουλης..οταν το καλοκαιρι του 20 το τουρκικο ερευνητικο για 3 ολοκληρους μηνες ειχε κανει σουρωτηρι τα παντα..και εχει συνεχεια…
      Ουτε καποιους ακροδεξιους απατεωνες…που πουλανε πατριωτισμο!!!
      Εδω ακουμε την Ντορουλα..που οτι λεει γινετε νομος!!!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=mDqLFNSClzo

  8. Ο κύριος Τσίπρας θα κάνει και μια βόλτα στα μαγαζιά πριν την ομιλία. Παρακαλώ να του δείξετε έμπρακτα την δυσαρέσκειά σας και μην αρχίσετε τις χαιρετούρες και τα χαμόγελα.

  9. Όπως και εκείνος έκανε,όταν η Κως μπήκε δύο φορές στην εντατική,το 2015 με το μεταναστευτικό και το 2017 με τον τρομακτικό σεισμό,που ερχόταν για να πάει σε διπλανά νησιά,σφυρίζοντας αδιάφορα για τα δεινά που μας είχαν βρει.

  10. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΚΤΟΣ …
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΙΜΙΟΣ…
    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…

  11. Προτιμείστε ανεγκέφαλοι να ψηφίσετε μεγάλα τζάκια γιατί αυτά θέλουν χοντρά κουτσυρα σαν κι εσάς για να λειτουργούν. Προτιμείστε να έχετε τα πιο ακριβά S/M την πιο ακριβή βενζίνη το ακριβότερο ρεύμα και γκάζι , τα χειρότερα νοσοκομεία την παιδεία υπό διάλυση , τό μηνιάτικο καί η σύνταξη να φτάνει για μισό μήνα νά σάς παίρνουν τα σπίτια νά σάς κατακλέβουν με κάθε τρόπο καί νά λέτε ευχαριστώ . Προτιμάτε να είστε ραγιάδες, γιατί έτσι μάθατε ….

  12. Ο Κούλης ήρθε καί σάς έταξε νοσοκομείο και γιατρούς, τί σας έδωσε; αγγούρια… τουλάχιστον ο Τσίπρας ούτε λαμόγιο είναι ούτε κλέφτης, βρήκε στα ταμεία τού κράτους αέρα και άφησε 37 δις . Μπορεί νά έκανε κάποια αναγκαστικά λάθη μα πάνω από όλα είναι κύριος είναι άνθρωπος κι όχι ηγέτης ληστοσυμμορίας.

    • Κι ο φίλος σου ο Τσιπρας νοσοκομείο έταξε όταν έκανε βόλτα στο τετράγωνο του με τους παρατρεχάμενους. Στο έφτιαξε? Γιατί κάποιοι έχετε κοντή μνήμη και ξεχνάτε?
      //σμενους μας έχει όλους ο Τσιπρας. Ένα ακόμη ένσημο θα κολλήσει με 10 γραμμένα λόγια. Διότι όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος δεν έχει Τσίπα. Μόνο πονηριά . Παρατηρήστε τον ούτε 10 δευτερόλεπτα δε μπορεί να εστιάσει στα μάτια του συνομιλητή του. Γυρίζει δεξιά κι αριστερά. Ψεύδη ψεύδη ψεύδη. Θα ανοίξει νέο κανάλι για μετανάστες κι επίσης με μεγάλη ελευθεριότητα τα φύλα αντί για αντρικό και γυναικείο θα τα προχωρήσει κι αλλού όπως ήδη έχει πράξει για να είναι αρεστός.

  13. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΗ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΧΗ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΑΡΘΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ Ε Ι
    ΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΘΕΟΣ.

    • Mωρη ΚΩΑ, ποιος καταστρεψε την ελλαδα? Ο τσιπρας? Αυτος απο 3% πηγε στο 36% γιατι τα λαμογια της νεας δημοκρατιας και του πασοκ, με την μεγαλη ρεμουλα, εριξαν τη χωρα στα βραχια?. Ευτυχως ο τσιπρας, αφησε και 37 δις μαξιλαρι, και ο μητσοτακης τα μοιρασε στους κολλητους. Εισαι ασχετη, ανιστορητη και φορας κομματικες παροπιδες. Κατι ζωντανα σανοφαγα σαν και σενα, κρατουν τη χωρα χαμηλα!! Σου μιλω οπως σου αξιζει!!

  14. Το Αιγαίο ξέρεις βρεχει και την Τουρκία.Μπορεί να λέει τα παραλία της όως θέλει ναι η όχι;Θα βγει το ΠΑΣΟΚ να το απαγορεύσει η αλλιώς θα κάνει πόλεμο;Την Κωνσταντινούπολη εμείς τι λέμε έτσι μας το απαγορεύει κάποιος;Την Κω ξέρεις πως την λένε οι Τούρκοι;Εκεί εξάντλησε ο πατριωτισμός σου;

    • Βρέχει την Τουρκία μέχρι ένα σημείο φίλε ,αφού υπάρχει Ελληνική κυριαρχία ,κ Ελληνικά νησιά ,δεν έχει ουσιαστικά δικαιώματα στο Αιγαίο ,πάρα πολύ λίγα. Κθα μείνουν λίγα ,αλλιώς θα κλάψουν πολύ .Προφητεία Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου .

    • Πες μας για τις εξωτερικες ηττες του ΜπουμπουκοΔενδια με το Τουρκαιγαιο και ασε τα σαπια…ειναι η αρχη για τις Πρεσπες του Αιγαιου με το βλακοζαβο να σκυβει για να το,παιζει πρωθυπουργος( τρομαρα του)…..Το οτι λες ,οπως θες την Πολη,αυτο ΔΕΝ σε κανει ΙΣΧΥΡΟ ουτε σου δινει μπονους στη εξωτερικη πολιτικη.Το ΠΑΣΟΚ του μεγιστου Ανδρεα εδειξε τι εστι πατριωτισμος και ποιος εχει κοτσια το 87.Μπορει να κανει το ιδιο μια δεξια κυβερνηση???Τωρα τι βρεχει και τι ψιχαλιζει…δεν ειναι τιποτα το φτυσιμο που ερχεται στις 21 του Μαη ειναι…..
      Υ.Γ.η χωρα ΠΡΕΠΕΙ να παει στα 12ν.μ.στο αιγαιο χτες..και στην μεσογειο λιαν συντομως,και αυτο το λενε σοβαροι αναλυτες οπως πχ.ο κ.Φιλης…Εκει μιλαει ο πατριωτισμος….και οχι οι νενεκοι οπως ο αρχηγος σου και το σιναφι σας…

  15. Τους λαθρό τελικά τους θέλετε η δεν τους θέλετε;
    Στη σειρά ο κατάλογος των επιχειρηματιών που θέλει να τους προσλάβει. Τους το έκανε νόμιμο ο Κούλης και χαίρονται.
    Όπως χαίρονταιι και για τους χιλιάδες που θα εισαγει από το Μπαγκλαντές νόμιμα.

  16. Ένα άχρηστο troll συνεργάτης βουλευτη της ΝΔ έχει γράψει ολα τα σχολια. Ακόμα ένας μισθός σου έμεινε να πάρεις από αυτή τη δουλειά. Άρχισε να ψάχνεις δουλειά από τώρα. Η κα. παρακάτω από ότι είδα ψάχνει καμαριέρα και σερβιτορο.

  17. Πηγαίνετε να χειροκροτήστε τον Κούλη που σας έταξε Νοσοκομείο κορόιδα αυτός την Κω την έχει μόνο για το ΚΙΤ και τίποτα άλλο έπρεπε ο Δήμαρχος να ήταν άλλος και θα βλέπατε αν θα ξαναπατουσε ο Μητσοτάκης στην Κω..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ