ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολλές παρουσίες τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Καλύμνου, «Χαλίκειο»

8
2383


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η τελετή των εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Καλύμνου, «Χαλίκειο», που στέγασε και τον νέο αξονικό τομογράφο, η προμήθεια του οποίου έγινε με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας.

Η νέα πτέρυγα αποτελεί δωρεά του καλυμνιακής καταγωγής ομογενή, ευεργέτη του νησιού, κ. Γιάννη Χαλίκου, που δραστηριοποιείται στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Η τελετή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε παρόντων  του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου  της Ι. Μητροπόλεως Λέρου – Καλύμνου-  Αστυπαλαίας, π. Αμφιλόχιου, του  Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας,  Αντώνη Οικονόμου, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, του  δωρητή κ. Γιάννη Χαλίκου της οικογένειας και συνεργατών του, με την οικογένειά του.  του Κοσμήτορα της Βουλής, βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη, των βουλευτών Μάνου Κόνσολα και Γιάννη Παππά, του Δημάρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή, του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστου Ροϊλού, του προέδρου του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικουρή του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου,  Νικόλαου Φανιού, της πρώην Δοικήτριας Κατερίνας Εμμανουήλ, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και κατοίκων του νησιού.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η απόλυτη ξεφτίλα…. Μαζεύεται κόσμος, χαίρονται και φαίνονται για τι πράγμα;;; Για την νέα πτέρυγα νοσοκομείου που έγινε από ποιον;;; Από δωρητή!!!! Συγχαρητήρια και μπράβο στον άνθρωπο και εννοείται ότι η δωρεά του έχει ανεκτίμητη αξία…. Η λέξη ξεφτίλα πάει για το ελληνικό κράτος…. Αν δεν υπήρχαν δηλαδή αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι, οι δωρητές, δεν θα υπήρχε η επέκταση;; Και αν θα υπήρχε, πότε;;;;; Και για οποιαδήποτε δωρεά η οποία έχει γίνει για τέτοιου είδους ιδρύματα (νοσοκομεία κλπ)… Εμφανίζονται όλοι οι χαραμοφάηδες ψευτοπολιτικοί για να φωτογραφηθούν με τον εκάστοτε δωρητή αντί να ντραπούν που πολίτης και όχι το κράτος καλύπτει τέτοιου είδους ανάγκες… Ξεφτίλα….

  2. Δεν υπάρχει χώρα στο κόσμο με περισσότερα νοσοκομεία από την Ελλάδα.Κάθε νησί κάθε πόλη κάθε χωριό έχει η θέλει το δικό του νοσοκομειο.Μετά φωνάζουμε δεν έχει τα μέσα και τους γιατρούς.Είναι δυνατόν;Ποτέ θα σοβαρευτούμε;

  3. τά ίδια καί στήν Κώ. πολλά ψαλίδια κρατούν εκεί πέρα, ενώ ένα ήταν αρκετό στό χέρι τού δ ω ρ η τ ή.

  4. Έχετε στην Κω καλή δημοτική αρχή μόνο φωτογραφίες είναι ό δήμαρχος σάς αν είναι άξιος νά βρει δωρητές νά φτιάξει τό νοσοκομείο πού έχουν τό Νησί τού Ιπποκράτη δεν φτάνουν τούς Καλυμνιους ούτε στο μικρό τούς δάχτυλο μόνο για την τσέπη τους είναι καί φουμαρα

  5. Σαν να μην έφταναν οι πολιτικοί, έτρεξαν για φωτό και οι πολιτευτίνες

  6. Μπράβο πολύ χαίρομαι που έγινε μια τόσο μεγάλη και χρήσιμη δωρεά στο νοσοκομείο. Αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά. Αυτή η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στο χάλι που είναι το νοσοκομείο και το κάθε νοσοκομείο στα νησιά. Πολύ γραβάτα πολύ ωραίες λήψεις με την κάμερα στα εξωτερικά ιατρεία και σε κλινικές γιατί δεν πάτε να βγάλετε φωτογραφίες να δείξετε το έσω χάλι.

  7. Προς ανώνυμο δεν το έκανε η δημοτική αρχή κυρία μου η κυρία μου δωρητής το έκανε και από τέτοιους στα νησιά έχει πάρα πολλούς και στην Κω επίσης το θέμα δεν είναι εκεί Το θέμα είναι μην πάθεις τίποτα και στην Κάλυμνο και στην Κω και στα υπόλοιπα νησιά την έχεις βάψει παροχές 0 μην φωτογραφίζεις νησιά τις ελλείψεις και το χάλι που επικρατεί μέσα στα νοσοκομεία να κρίνεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ