Η 1η τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση στο Κάζα

22
10177

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη, ιδρυτική μετά την έγκριση του Ειρηνοδικείου, τακτική Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση στην φιλόξενη αίθουσα του καφε μπαρ ΚΑΖΑ με κύρια θέματα την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής  Επιτροπής και τον προσδιορισμό των στόχων και της τακτικής του Ομίλου.

Τα 18 παρευρισκόμενα μέλη του, ομόφωνα αποδέχτηκαν την πρόταση εκλογής του νέου διοικητικού  Συμβουλίου με ισχύ ενός έτους με μέλη τους:  Βογιατζή Μιχάλη, Καϊσερλη Κώστα, Παπανικολάου Ντίνο, Φάκκο Μιχάλη και Χατζηγιακουμή Βασίλη και αναπληρωματικά τον Τζιόγα Βαγγέλη και Παπαχρήστο Σεβαστιανό. Στην ελεγκτική  επιτροπή ορίστηκαν οι Μπουζιώτας Σωτήρης και Ματζώνας Νίκος.

Οι αποφάσεις, που συνοπτικά προσδιορίζονται παρακάτω, ομόφωνα επαναβεβαιώθηκε ότι στοχεύουν στην  ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της κοινωνίας μας για την δημιουργία ενός Δήμου ισχυρού και ικανού να τους εκπροσωπεί επάξια.  Ενός Δήμου που θα σέβεται τους πολίτες που εκπροσωπεί, δεν θα φοβάται την αλήθεια και θα λαμβάνει συλλογικές αποφάσεις διά μέσου του δημοκρατικού προγραμματισμού.

α) Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν με κάθε πρόσφορο μέσο με τους συμπατριώτες μας και ιδίως με τους νέους ανθρώπους με αποκλειστικό σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας για την κατάσταση των δύο νησιών μας και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την προστασία και την αξιοποίηση του πλούτου τους.

β) Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και τα μέλη του αναλαμβάνουν την ευθύνη της διαμόρφωσης συνθηκών και μεθόδων για την ανάπτυξη του Ομίλου με την έναρξη εγγραφής νέων μελών.

Προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις και με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη να μην χαθεί άλλος χρόνος εν όψει της νέας πενταετίας, η Γενική Συνέλευση καλεί το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο να εξειδικεύσει άμεσα τις δύο παραπάνω αποφάσεις με στόχο την υλοποίηση τους μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2024.

Για την Γ.Σ του Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. Γεωργαράς Α. ο Γραμματέας Γεωργαντής Ν.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός σας είπε ότι όλοι εσείς θα ευαισθητοποιήσετε τους πολίτες για να τους σέβετε ο δήμαρχος;Τώρα μετά την μεγάλη λαική εντολή που πήρε στις πρόσφατες εκλογές,περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του δημάρχου και θα σταθούμε δίπλα του για να υλοποιήσει το έργο του.Τον δήμαρχο εμπιστεύεται το 90%του λαού της Κω!!!Εσείς που ανήκετε στο 90 ή στο 10%;

    • ΒΆΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΊΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥΣ....

      ΦΆΑΤΕ, ΦΆΑΤΕ και ΈΧΕΤΕ ΕΙΣΠΡΆΞΕΙ ΚΟΦΙΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΙΣΘΑ…. ΤΩΡΑ ΧΑΜΟΜΉΛΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ.

    • ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΈ, Ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ Κ. ΣΑΣ ΦΌΡΕΣΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ και ΣΑΣ ΚΟΥΝΑ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ.

      ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΒΟΛΕΥΤΗΣ, ΥΠΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΚΑΡΑΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ;;;;

    • Πρεπει να βγαλω το καπελο στον καισαρλη. Εχει τον τροπο στα 80 του, να βγαλει απο τη ναφθαλινη ολα τα παλαιοντολογικα πολιτικα ερειπια και να τα πλασαρει για φρεσκα. Η κοινωνια τρεχει με χιλια και αυτος εβαλε την οπισθεν ολοταχως. Εμενα η απορια μου ειναι για τους συμμετεχοντες. Φαινεται πως ολοι αυτοι εχουν την αναγκη της μικρης δημοσιοτητας για να βγουν απο την αφανεια και την ανυποληψια. Οι απλοι πολιτες παρακολουθουν με αναμεικτα συναισθηματα. Αλλοι τους λυπουνται και αλλοι τους βλεπουν σαν ατραξιον που μας διασκεδαζει, τις δυσκολες μερες που περναμε.

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ.

  3. Πρώτη φορά γίνονται αυτά,να δημιουργηθεί ένας όμιλος για να κάνει αντιπολίτευση στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο με 60%,

  4. Όλο το ,,,,,, ΠΑΣΟΚ,που μεταπήδησε στο ΣΥΡΙΖΑ.Διελυσαν όπου και αν πήγαν.Θελουν να μας σώσουν.Τους εμπιστεύεστε; Είναι κάποιος,,,, Έχουν αποτύχει όλοι τους; Κοίτα ρε κάτι σωτήρες….. ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚ@Λ@..….

  5. πηρε το 60% και είθισται οι δημοτικές αρχες να στέκονται δίπλα στους πολίτες και να ασκούν την εξουσία που τους δίνει ο λαός προς όφελος του κοινού καλού. Πως ακριβώς θα σταθείς διπλα στον εκάστοτε δήμαρχο για να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε, ψηφίστηκε και πληρώνεται ; θα του λες μπράβο και συγχαρητήρια Ο,ΤΙ Ο,ΤΙ και να κάνει για να γίνεται φιλαράκια και να σε εξυπηρετήσει αν χρειαστείς κάτι. Δεν πρέπει τα κακώς κείμενα να επισημαίνονται για να διορθώνονται; Εχει να κάνει ένα εργο. Κ για να λέμε την ΠΛΉΡΗ αληθεια, τα προηγούμενα 4 χρόνια ουσιαστικό έργο δεν έκανε, του δόθηκε ομως μια ακόμα ευκαιρία γιατί 1) δν υπήρχε δυνατός πολιτικός αντίπαλος και 2) πάντα σχεδόν.. έτσι γίνεται την δεύτερη φορά αλλα κυρίως δν υπήρχε κάποιο δυνατό όνομα ως αντίπαλος. εχουμε χάσει την μπάλα παιδιά και δυστυχώς παρασύρεται και τους νέους που ήταν η μόνη ελπίδα για μυαλά χωρίς ταμπού και στερεότυπα. ΗΡΕΜΉΣΤΕ λιγακι…ο κάθενας να κάνει την δουλεία του και οτι ειναι να φανεί θα φανεί και αναλόγως θα ανταμειφθεί

    • Σοβαρος κριτης εισαι!
      Δεν εκανε κανενα εργο και του δοθηκε δευτερη ευκαιρια γιατι δεν ειχε κανενα δυνατο ονομα αντιπαλο?
      Καλε τι μας λετε?Γιατι δεν λετε για τα ρουσφετια τις υποσχεσεις την ασφαλτο στα σπιτια ους θερμοσιφωνες τα σβησμενα χρεη….?
      Γιατι δεν λετε για τις βρισιες τις λασπες και τα ψευδη σε οποιον εμπαινε μεσα στο γραφειο του τριοφλωρου?
      Γιατι δεν λετε οτι ειναι ανικανοι να εκτελεσουν εργα και να διοικησουν?
      Γιατι δεν λετε οτι τετοια ρεμπετασκερια μονο με τετοιυς υπογειους τροπουν παιρνουν εκλογες?
      ΟΜΩΣ…..ολα θα τα λουστειτε!!

  6. Νέους θέλει το νησί.Καισερλης Κυρίτσης Νικηταράς να αδειάσουν την γωνιά.

  7. Ολη η αρχαιολογικη σκαπανη στην επιφανεια. Σαν ναρχοταν να μας κυβερνησει ο σημιτης ο νικος παπανδρεου, ο γιαννος παπαντωνιου,η παπαρηγα, ο παπαγιαννακης και μερικοι ακομα με το….. Α θα μπορουσαμε καλλιστα να τους βαλουμε στο βρετανικο μουσειο και να παιρναμε πισω τα ελγινεια.

  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ. ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ!!

  9. ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ .Ο ΦΑΚΚΟΣ Ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ……
    ΓΙΑΤΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ………..

  10. Ασφαλώς και κρίνεται ο δήμαρχος αυτή είναι η δημοκρατία μας !!!!Ετσι κρίθηκε και πήρε το 60%!!!Αλλά να ξέρεις γιατί το ξέρεις μαζί του είναι το 90%!!!Σκοπός του λαού είναι να στέκεται δίπλα του και πάντα κριτικά και όχι κακόβουλα αρνητικά που παρατηρούσαμε την τελευταίσ περίοδο!!!Την όποια κριτική πάντως θεσμικά την έχει η αξιωματική αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου!!!!Ο όμιλος και αυτή είναι η αντίθεση μου δεν μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο,εκτός και αν εξελιχθεί σε εν δυνάμει δημοτική παράταξη οπότε πρέπει να τον παρακολουθήσουμε στο τι πρεσβεύει και τι προτείνει για το καλό του νησιού!!!!

    • δεν ξέρω για το 90%. Αλλά αμα θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις με το νούμερο 90% κανένα πρόβλημα.
      Οχι αγαπητέ, οι δημοτικές αρχές κρίνονται καθημερινά. Το οτι κάποιος εκλέχθηκε δεν σημαίνει οτι ο λαός δεν μπορεί να ασκεί κριτική. Δεν έχει πάρει λευκή επιταγή. Εκτός αν θεωρείς ο λαός ψήφισε κάποιον με μεγάλο ποσοστό σημαίνει οτι είναι και ο κατάλληλος. Η ιστορία έχει δείξει οτι αυτό δεν ισχύει. Οποτε έχει να αποδείξει πάραααα πολλά. Προφανώς και τα κακόβουλα σχόλια ή οι κακόβουλες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις κάνουν μια τρύπα στο νερό. Και την κάνουν στα μυαλά εκείνων που δεν έχουν πολιτικούς αντιπάλους ή πολιτικά είδωλα, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξέλιξη του τόπου. Οπότε σε πολλούς απο εμάς δεν λένε πολλά τα όσα γράφει ο εν λόγω σύλογος, δεν λέει πολλά το 90% που αναφέρεις και προσπαθείς να περάσεις ως σωστό …τα σωστά έργα και πράξεις όμως λένε.

  11. με τον τρόπο που συμμετέχετε ανώνυμα χωρίς προτάσεις αλλά μόνο υβριστικά είναι ανάγκη για επίσκεψη πολλών στους ψυχιάτρους!
    όμως φταίει και ο διαχειριστής!
    έγραψα ένα μήνυμα με μια πρόταση αλλά δεν δημοσιεύθηκε μόνο αυτά που έχουν μίσος και απαξίωση δημοσιεύονται?

    • καλά ρε φίλε περιμένεις από αυτούς που γράφουν τέτοιου είδους σχόλια να κάνουν και προτάσεις για το νησί?
      χα.χα.χα
      Παιδιά δεν αφήνετε τον κάθε πολίτη μικρό μεγάλο να κάνει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει..Έπειτα έχω δεί γερασμένους νέους-σε απόψεις και θέσεις- και μεγαλύτερους σαν τον Καίσαρλη να είναι πιο νέοι…κι από τούς νέους…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ