Στην Κω ο Νότης Μηταράκης – Συνάντηση με Έπαρχο για τους πρόσφυγες-μετανάστες

13
1047

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Έπαρχο Κω –Νισύρου,  πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κος Νότης Μηταράκης. Συζητήθηκε το  θέμα της κατάστασης που επικρατεί στην Κω, όσον αφορά τους πρόσφυγες –μετανάστες, οι οποίοι αυτή την περίοδο είναι ελάχιστοι στο νησί μας.

Δοθείσης ευκαιρίας τονίσθηκε η αναγκαιότητα στελέχωσης του υπάρχοντος Νοσοκομείου, στο οποίο απευθύνονται εκτός από τους κατοίκους της Κω και οι διαμένοντες του hot – spot.

Μηταράκης στην Κω: Ό,τι υποσχεθήκαμε στους νησιώτες μας, γίνεται πράξη!

Η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη μετά την επίσκεψή του στην Κω.

Επισκέφθηκα, σήμερα(Πέμπτη 23 Ιουνίου), την κλειστή ελεγχόμενη δομή της Κω, όπου βρίσκονται σήμερα μόλις 53 αιτούντες άσυλο.

Μια δομή σύγχρονη που προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και ασφαλείας σε διαμένοντες και εργαζόμενους.

Που διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας και άρτιο τεχνολογικά ιατρικό εξοπλισμό για την ικανοποιητική πρωτοβάθμια φροντίδα των φιλοξενούμενων.
Πλέον, το νοσοκομείο της Κω δεν θα επιβαρύνεται με πρόσθετο βάρος.

Πρωταρχικός στόχος μας, ως Κυβέρνηση, ήταν να μειώσουμε τις επιπτώσεις του Μεταναστευτικού στις τοπικές κοινωνίες.

Ό,τι υποσχεθήκαμε στους νησιώτες μας, γίνεται πράξη!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. »Η χώρα μας ενισχύει την αποτρεπτική της ικανότητα, θωρακίζεται και προστατεύει ενεργά τα σύνορά της»…..ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
    …………………απο την αλλη
    «Η ένταξη των προσφύγων αποτελεί βασική προτεραιότητά μας»
    «Σχεδιάζουμε ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα, με στόχο τη χαρτογράφηση δεξιοτήτων, πρακτική άσκηση και επαγγελματική συμβουλευτική και κατάρτιση για χιλιάδες δικαιούχους διεθνούς προστασίας»
    Οι ελληνικές κυβερνήσεις εγκαθιστούν τους πρόσφυγες κυρίως στις πιο εύφορες ελληνικές χώρες, στη Μακεδονία και τη Δυτική Θράκη, είτε αγροτικά είτε αστικά. Επιδιώχθηκε πρώτα ν’ αποκατασταθούν στις περιουσίες που είχαν εγκαταλείψει οι Τούρκοι, αλλά, επειδή οι οικισμοί ήταν συγκριτικά λίγοι κτίστηκαν εκατοντάδες νέοι συνοικισμοί, ορισμένοι από τους οποίους αργότερα εξελίχθηκαν σε αξιόλογα οικονομικά κέντρα. Οι κυβερνήσεις τούς δίνουν γαίες και τα πρώτα μέσα και ζώα για την καλλιέργεια της γης.
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..

  2. Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ (ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ )ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    το μονο που θαφερει..μια πληθυσμιακή ανισορροπία,και η νομιμη εργασια που θατους δωσθει..αυξανει την ανεργια στους φορολογουμενους ΕΛΛΗΝΕΣ εκτος αν οι προσφυγες πληρωνουν φορο ,40 χρονια..εκτος οτι θα προκαλέσει το απόλυτο χάος στον κοινωνικο ιστο της πατρίδας μας.
    200 ταυτοτητες μας εφερασν πεταμενες στις ακτες τη κω στο αστυνομικο τμημα μονο το 2015 μονο στην κω απο τους «προσφυφες του 2015..στατιστικα οι «προσφυγες ¨του Κ ΜΗΤΑΡΑΚΗ εδειξαν οτι ερχονται απο 48 διαφοερτικες χωρες..εκτος πολεμου.εκτος συριας. .οι πειρσοτεροι ηλικιας 30 και ανω βαφτιζονται ανηλικοι 18 αρηδες..

  3. βαση της θεωριας του του Δαρβίνου ως προς εξέλιξη του ανθρώπινου είδους,στον παλητη γη (δεν μιλαμε για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ,διοτι αυτοι ανηκουν σε κατηγορια ανωτερο DNAΚαι ειναι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ τον πολιτισμο στην ΑΝΘΩΠΟΤΗΤΑ οταν οι αλλες φυλες τρωγανε μαπανανες ..
    βάση τις ανθρωπολογικές επιστήμες, o άνθρωπος άφησε πίσω του τους πίθηκους τουλαχιστον 50 χιλιαδες πριν .ειναι γνωστη η ρατσα. ως ισλαμοπιθηκοι δεν εχουν εξελιχθει ακομα…

  4. Εκτός από το να εξαφανίσουμε τους ταλεπωρους αυτούς ανθρώπους οι φασιστες έχουν κάτι άλλο να προτείνουν;Ένα πρόβλημα που πρην 3χρονια ήταν κύριο στο νησί η κυβέρνηση κατάφερε και είναι σχεδόν ανύπαρκτο σήμερα.Αντίθετα βοηθάει την τοπική κοινωνία .Τώρα κάποιοι μπρατσαραδες κουφιοκέφαλοι δολοφόνοι θέλουν να κάνουν τους άνδρες μπροστά σε ανήμπορους,η λύση είναι να τους δει κάποιος γιατρός.

  5. «Με ρωτήσατε εάν φοβόμαστε τους πρόσφυγες ως μια δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία. Σας λέω όχι, δεν τους φοβάμαι. Αρκεί να είναι αυτοί οι οποίοι πληρούν τους κανόνες για να απολαμβάνουν διεθνούς προστασίας. Και αν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες»

    • Ποτέ δεν θα πουν,ούτε ξέρουν οι ίδιοι πόσοι μένουν σε μικροξενοδοχεια και διαμερίσματα..άσε που φιλοξενούν πολλούς τα βράδια.. φίλος μπαίνει σε διαμέρισμα που έπρεπε να μένουν 4 και είδε 10 φλιτζάνια τσάι,είχαν κρυφτεί μόλις άκουσαν την πόρτα…

  6. MIRANTA πες στη μαμα σου και στον μπαμπα σου..να κοψουν τα ναρκωτικα δηλαδη την τηλεοραση

    σε επηρεαζουν..και φυγε οσο ειναι καιρος απο το σπιτι να μην σε χαζεψουν τελειως…
    πες στους γονεις σου που σε εχουν επηρεασει και πιοστευεις στον Μητσοτακη ..οτι 4 εκκατομυρια ΛΑΘΡΑΙΟΙ απο το 2015 απο 78 χωρες δεν ειναι προσφυγες απο χωρες πολεμου ..αυτο που γινεται λεγεται ΕΙΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ..οργανωμενος ισλαμικοςαποικισμος..παρολο που τους λυπομαστε..βεβαια μπορει να τους λυπασαι οταν βιαζουν..πολλι απο αυτους γνωστοι κατατρεγμνεοι ισλμικοι τζιχαντιστες..πεςσ τους να ενημερωθουν..ποσοι παρανομοι ΛΑΘΡΑΙΟΙ βρισκοντουσαν στα Hotspot ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ποσοι νομιμοι προσφυγες..και ενα τελευταιο..ο ελληνας ποτε δεν ηταν φασιστας..δεν ξερω τι εννοεις και κολλησε η βελονα βριζοντας τους ελληνες μη νεοδημοκρατες ως φασιστες…οι γονεις σου φτιαινε και γιαυτο..οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…ΞΕΚΟΛΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ
    ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ,ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ …ΠΟΛΛ ΑΤΑ ΛΕΦΤΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=NkI08EJZsOk

  7. ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ