Σε Κω και Λέρο αύριο Ν. Μηταράκης και Μ. Σχοινάς – Επίσκεψη στο νέο κλειστό, στο Πυλί

28
3129

Τα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων σε Κω, Λέρο θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο 6 Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Οι κ.κ Σχοινάς και Μηταράκης θα επισκεφθούν πρώτα το ΚΥΤ Λέρου και τη περιοχή, όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για τη μετεγκατάσταση της δομής και στη συνέχεια (γύρω στις 1 το μεσημέρι θα αφιχθούν στην Κω και στις 13:30 στο ΚΥΤ) το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Πυλί, όπου θα ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών επέκτασης της υφιστάμενης Δομής.

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανείς δεν αντιδρά κανείς δεν νοιάζεται.. οπότε τι το αναφέρετε; Μας νοιάζει ο Κουφοντινας,ο Λιγνάδης και το ξύλο που έπεσε στο Survivor και το απέκρυψε η παραγωγή … Άντε Γεια

  2. Να μην έρχονται στο νησί,να κάτσουνε στα αυγά τους , αρκετά μας προκάλεσε ο προηγούμενος…..

  3. Να μαζευτούμε όλοι και να τους εμποδίσουμε να πατήσουν το πόδι τους εδώ. Επέκταση για να φέρουν και άλλους. Έτσι και αλλιώς λοκ ντάουν έχουμε, θα μας φέρουν και αυτοί τον ιό όπως ο παπάς.

  4. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  5. Να πανε οι γλυφτες και οι κολοτουμπες να τον υποδεχτούν, παρτε μαζί σας και ένα κόκκινο χαλι!!!Περαστικά μας λοιπόν!!!Και πού πάνε δλδ δέν κατάλαβα;;;Ο ιος δέν ισχύει για αυτούς!!!Στα εγκαίνια του 5αστερου να καλέσετε τον δήμαρχο τον πρόεδρο του πυλιου την αντιπρόεδρο, αυτούς πού έλεγαν αλλα και αλλά έπραξαν, τους περισσότερους του Δ.σ πού ήθελαν να γίνει οι επέκταση, τις 7 οικογένειες που έδωσαν τα οικόπεδα τους, ααα και τους περιφεριακους συμβούλους του νησιού μας και τον περιφερειαρχη!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

  6. Αυτός πού βγαίνει στο πυλι και ευχαριστεί συνέχεια τον δήμαρχο τους αντιδήμαρχους ειναι ο νέος βρε παιδιά;;αυτοί δέν ήταν πέρυσι μαζί με την νεα αντιπρόεδρο πού μάζευαν υπογραφές για την μει επέκταση της δομής;;;Και ισχυριζόταν ομόφωνα το τοπικό συμβούλιο πυλιού θα παρετηθει;;;;τι έγινε και αυτοί παρέμειναν,Πού ήταν και στην ίδια παράταξη με τον πρώην πρόεδρο του χωριόυ;;;;γιατί τέτοια κaλοτουμπα;;;Γιατί τέτοιο πούλημα;;;;Τι προέκυψε;;;;

  7. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΜΕΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ.

  8. Στην Δανία και Σουηδία τους στέλνουν πίσω….. μήπως λέω μήπως το πίσω είναι για εδώ;;;;

  9. Περιφερειάρχης ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ,Έπαρχος και Περιφερειακοί Σύμβουλοι του προδότες του λαού της Κω

  10. Τα φράγκα, το μπαγιοκο…. πως κλείνει στόματα, πως κάνει την μνήμη θολή! Μέχρι και τα σκυλοσπιτα έχουν νοικιάσει στο Πυλι…. Καμία αντίδραση όλοι περιμένουν το πενταστερο και σκέφτονται φράγκα πιο πολλά φράγκα…Αντε γειά λοιπόν.

  11. Κλακαδόροι τρέξτε να τον υποδεχτείτε ε! Πρόεδροι επαγγελματικών ομάδων , διοικητές , παρατρεχάμενοι δώστε αγκαλιές φιλια να ανυψώσετε το δεξιό φρόνιμα σας και να ρίξετε το νησί στο βαθύ κόκκινο .

  12. Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΥΣΩΜΗ.
    ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

  13. Το πεντάστερο το χρεώσανε στο Νικηταρά, οι πρώην τον κυνηγάνε, ξεχνούν τις δικές τους κ@λοτούμπες ο ένας δείχνει τον άλλο, Συριζαίοι εναντίον ΝΔ και τανάποδα και στο τέλος τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας ποιος τα εισέπραξε?? Το Πυλί?? Είσαι άρχοντας Δήμαρχε μοναδικός πως μας έχεις κοιμήσει έτσι και δεν αντιδράμε? Πόσο σε βόλεψαν τα μέτρα, η καραντίνα, ο Παππάς εδώ και εκεί, τα κρούσματα που ξαφνικά ανέβηκαν….

  14. Προς Νεοελληνες αυτης της χωρας. Ραγιαδες εσεις!Ραγιαδες τα παιδια σας!Ραγιαδες και τα παιδια των παιδιων σας!!!

  15. Και γω νόμιζα ότι έρχονται για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου…. Τα πατριωτακια… Αλλά μάλλον έρχονται για την ενσωμάτωση του αφγανομπαγλαντεσπακισταν!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ