Βίζα 5 χρόνων για τους Πακιστανούς στην Ελλάδα υποσχέθηκε ο Μηταράκης που επισκέφθηκε το Πακιστάν

21
2182

Βίζα για τους Πακιστανούς για 5 χρόνια θα εκδίδει η Ελλάδα, υποσχέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν.

Χθες Δευτέρα, ο κ.Μηταράκης συναντήθηκε στο Ισλαμαμπάντ αρχικά με τον Ayub Afridi, σύμβουλο του Πρωθυπουργού Ιμράν Χαν για τους Πακιστανούς του εξωτερικού. Κατά τη συνάντηση, με βάση όσα ανακοίνωσαν επίσημα οι Πακιστανοί γιατί το υπουργείο του κ.Μηταράκης δεν εξέδωσε χθες κάποιο δελτίο Τύπου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη μετανάστευση και την παράνομη μετανάστευση μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Έλληνας υπουργός, δεν ανέφερε τίποτα για τις επαναπροωθήσεις στη χώρα τους των παράνομα εισερχόμενων Πακιστανών, αλλά αντίθετα είπε ότι το επόμενο έτος θα διαμορφωθεί μια πολιτική για τη νόμιμη μετανάστευση των Πακιστανών βάσει της οποίας θα εκδίδονται βίζες για 5 χρόνια. Οι Πακιστανοί που διαμένουν νόμιμα θα μπορούν να περνούν εννέα μήνες το χρόνο στην Ελλάδα και τρεις μήνες στο Πακιστάν.

Ο Νότης Μηταράκης τόνισε ακόμα είπε ότι η χώρα μας έχει περισσότερους από 60.000 εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους Πακιστανούς, ενώ ενίσχυσε τους συνοριακούς ελέγχους και μείωσε την παράνομη μετανάστευση.
«Γνωρίζουμε καλά γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από τη μια χώρα στην άλλη παράνομα και γίνονται μετανάστες επειδή το παρελθόν και η ιστορία της Ελλάδας είναι παρόμοια με αυτή του Πακιστάν».

«Δυστυχώς δεν υπήρχε ισχυρό δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ Πακιστάν και Ελλάδας, γι’ αυτό και οι Πακιστανοί που ζουν στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Ο Έλληνας υπουργός είπε ότι η νόμιμη μετεγκατάσταση θα αυξήσει τα έσοδα της χώρας και θα προωθηθεί απευθείας πτήση μέσω της Pakistan Airlines προς την Ελλάδα.

Ο Σύμβουλος του Ίμραν Χαν, Ayub Afridi, είπε ότι το Πακιστάν έχει τεράστιες τουριστικές δυνατότητες και θα ήθελε να φιλοξενήσει Έλληνες τουρίστες στη χώρα του.

 

Με την ευκαιρία, οι δύο χώρες υπέγραψαν επίσης μνημόνιο συνεργασίας για την ανάσχεση της ροής λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και την παροχή ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα μέσω νόμιμων διαύλων μετανάστευσης και ισχυρής μεταναστευτικής πολιτικής.

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Ιμράν Χαν και του

μετέφερε πρόσκληση Μητσοτάκη να έρθει στην Ελλάδα

Ο κ.Μηταράκης συναντήθηκε χθες και με τον Πρωθυπουργό του Πακιστάν Ιμράν Χαν και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Κυβέρνησης του Πακιστάν:

«Ο Υπουργός Ν. Μηταράκης, μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάλεσε τον Πακιστανό Πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Ο Έλληνας υπουργός εκτίμησε τον παραγωγικό ρόλο της πακιστανικής κοινότητας στην οικονομία της Ελλάδας και περιέγραψε επίσης το προτεινόμενο σχέδιο για νόμιμους διαύλους μετανάστευσης μεταξύ των δύο χωρών”.

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο Ντουμπάι και σε όλα τα ΗΑΕ τους δίνουν μόνο δύο χρόνια visa. Ενώ έχουν ανάγκη εργατικό δυναμικό στα έργα που φτιάχνουν. Εδώ να μαζέψουμε κάθε καρυδιάς καρύδι να πάθουμε ότι έπαθε η Γαλλία η Γερμανία και η Αγγλία. Αλλοίωση του ντόπιου πληθυσμού λόγω υπογεννητικότητας και αύξηση των αλλοδαπών λόγω υπέρ γεννητικότητας.

    • Το έχουμε πάθει ήδη! Ο Σαμαράς επί Μητσοτάκη Α του Δράκουλα, γέμισε την Ελλάδα Αλβανούς ΜΟΝΙΜΟΥΣ «μετανάστες».. Ο ευγνώμων Ελληνικός λαός 20+ χρόνια μετα, τον έχρισε Πρωθυπουργό.. Όταν ήρθαν μαζικά οι πρώτοι Πακιστανοί (χειροτεροι κι απο τους Αλβανούς!), έπεσαν ακόμη πιο πολύ τα μεροκάματα.. Κατά τα άλλα οι πρόσφυγες μας ενόχλησαν… Γενικά η οικονομική Ελίτ (στη χώρα μας γνωστή ς «γαλαζια χολερα») , ψοφαει για δούλους, με την άγρια ρωμαϊκή έννοια και λατρεύει να υπάρχει ανασφάλεια και έγκλημα παντού στην κοινωνία, ωστε να αποσπαται η προσοχή από αυτούς που πραγματικά κινούν τα νήματα των ζώων μας και να γιγαντώνεται ο φασισμός/ ρατσισμός, που πολιτικά την ευνοεί! Να τη χαίρεστε την Ελλάδα έτσι όπως την γαλαζο- ξεφτιλισατε με την προσωπική σας ψήφο.

    • Σωστά τα λες με την μόνη διαφορά ότι οι Άγγλοι και οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά γιατί όλοι αυτοί ήταν από τις δικές τους αποικίες. Εμείς με ανεργία νέων στο 20% δεν χρειαζόμαστε Πακιστανούς. Απόδειξη ότι στο δημόσιο δεν δουλεύει αλλοδαπός. Γιατί να είναι Έλληνας αυτός που σκάβει για την εταιρεία ύδρευσης και να μην είναι αυτός που σκάβει στο χωράφι; Γιατί ο κηπουρός του δήμου να είναι Έλληνας και να μην είναι ο κηπουρός του ξενοδοχείου;

  2. γίναμε επίσημα αποικία του Πακιστάν
    ο σύντροφος Μηταρακης υπέγραψε τις ‘πρεσπες’ της ΝΔ

  3. Το Πακιστάν είναι αδελφή χώρα της Τουρκίας. Πακιστανοί πιλότοι πετάνε με τουρκικά F16 πάνω από τα νησιά μας, ανταλλάσουν όπλα και τεχνολογία, έχουν ταυτόσημη εξωτερική πολιτική, πάντα εναντίον μας, από τις ελάχιστες χώρες που έχουν αναγνωρισει την τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου (ψάξτε τα στο google).
    Ο Μηταράκης και ο Μητσοτάκης σίγουρα γνωρίζουν κι άλλα περισσότερα από μένα για την εχθρική συμπεριφορά του Πακιστάν εναντίον μας
    Αν χρειαζόμαστε εργάτες γιατί δεν έκανε συμφωνία με την Ινδία? Ήσυχοι άνθρωποι οι Ινδοί και ειρηνικοί λόγω θρησκείας
    Αναρωτιεμαι αν πράγματι υπάρχει σχέδιο ισλαμοποιησης της Ελλάδας
    Είμαι δεξιος ψηφίζω ΝΔ σχεδόν 20 χρονια αλλά τελειωσε δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιους που στηρίζουν ισλαμοφασιστες
    δεν θέλω η κόρη μου και η εγγονή μου να φοράνε μαντηλες και μπουργκες

    • Για να δεις αν η επιδοτούμενη Ισλαμοποιηση – Αντικατασταση Πληθυσμων είναι πραγματικότητα ή μύθος, απλά δες την πολιτικη που ακολουθούν Συριζα και ΝΔ για την Υπογεννητικότητα και συγκρινε τη με την πολιτικη για τη Μετανάστευση

  4. Επιτέλους να ξέρουμε πόσους έχουμε και να δουλεύουν νόμιμα.Ετσι και αλλιώς πολλές δουλειές χρειάζονται χέρια μιας και οι Έλληνες δεν καταδεχονται.Θα ξέρουν και αυτοί τι θα δικαιουντ και δεν θα πληρώνουν δουλεμπόρους

    • Αγαπημένε μπλε κομματικέ στρατέ θελω να ακούσω με επιχειρήματα τι θα γίνει μετα τη λήξη του 9μηνου της σκακιστικης βίζας που συμφωνήθηκε. Θα τους βρισκει η αστυνομία πχ και θα τους διωχνει; Ακούω….

  5. Από την στιγμή που οι πολίτες Πακιστάν δεν δικαιούνται άσυλο, πλην κάποιων εξαιρέσεων που μπορεί να διωχθούν για σεξιστικούς-πολιτικούς λόγους, η ΝΔ φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να παρακάμψει αυτό το «πρόβλημα» για να τους νομιμοποιήσει και να έρθουν κι άλλοι νόμιμα. Ήδη στα πακιστανικά σοσιαλ γίνεται χαμός.
    Βάλτε κάγκελα, συναγερμούς, κάμερες και οι γυναίκες να μην κυκλοφορούν χωρίς άντρα δίπλα τους
    έρχονται πολύ δύσκολες μερες

  6. Όποιος πιστός πλησίαζε σε ιερό ναό έπεφτε σε μπλόκο της Αστυνομίας. 150€ στην αρχή το πρόστιμο μετά πήρε αύξηση 300€. Αυτά γίνανε δεν αλλάζει η ιστορία. Πρόθυμοι διάφοροι εντός ναών έτοιμοι να καλέσουν το 100 . Το τι έχουν κάνει και τι έχουν πει οι εμπλεκόμενοι δύο χρόνια τώρα δεν περιγράφεται.Δεν υπάρχει λέξη να χαρακτηρίσει τα γεγονότα και τις συμπεριφορές. Συγχαρητήρια. Όχι Πακιστανοί να έρθουν αλλά όλη μέση ανατολή κανένα πρόβλημα.

  7. Μνημόνιο Κατανόησης και με το Μπανγκλαντές υπέγραψε ο υπουργός του Μητσοτάκη.
    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ όσων βρίσκονται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά και όποιος θέλει τώρα έρχεται νομιμα

    αλλά λέγατε πριν τις εκλογές σύντροφοι της ΝΔ

  8. Πολιτες :
    -υπαρχει προβλημα με το μετανατευτικο

    Κυβερνηση :
    -παω Πακισταν κ Μπαγκλαντες να φερω κι αλλους

    Οι ανθρωποι σβηνουν φωτια με φλογοβόλο.
    Μοναδικοί!

  9. Οι Πακιστανοί αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ελεύθερης οικονομικής ζώνης που ετοιμάζονται να κάνουν στα νησιά και στον Έβρο η Ευρώπη με τον Μητσοτάκη ούτως ώστε αυτά με το χρόνο και με την κατάληψη τους απ τους Πακιστανους να θεωρηθούν γκρίζες ζώνες απ του Τούρκους.

  10. Τελικά δεν διαφέρει απο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Ετοιμαστείτε να γεμίσουμε! Και μη νομίζετε οτι θα μένουν σε hot spot : Oχι! Θα παίρνουν τις θέσεις εργασίας ελλήνων και μεταναστών Αλβανών κλπ που πληρώνουν φόρους, ασφαλιστικά ταμεία κλπ. (Αλλωστε ήδη και οι διαμένοντες στο hot spot έχουν βρει πρόθυμους ξενοδόχους και άλλους επιχειρηματίες που τους δίνουν ψίχουλα( για αυτούς όμως είναι πάρα πολλά λεφτά σε σχέση με όσα βγάζουν στην πατρίδα τους) κ δουλεύουν μαύρα. Για την αλλοίωση πληθυσμού με μουσουλμανικό στοιχείο που δεν αφομοιώνεται όπως οι μουσουλμάνοι Αλβανοί ή οι μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής που μένουν από γενεές στην Κω, δεν …ξέρουν τίποτα.

  11. Ο Μηταράκης έκλεισε και τουριστική συμφωνία με το Πακιστάν. Όσες γυναίκες θέλετε εμπειρίες από ομαδικούς βιασμούς, μαστιγώσεις και λιθοβολισμούς μπορείτε να κλείσετε ευχάριστες διακοπές στο Πακιστάν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ