ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ στο νοσοκομείο Κω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

18
699

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

στο νοσοκομείο Κω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού με επιτελείο υπουργών και βουλευτών.

Πέρα από την εξαγγελία για νέο νοσοκομείο, που όλοι το θέλουμε, μας υποσχέθηκαν άμεση λύση στα κενά του νοσοκομείου με μετακινήσεις γιατρών.

Και όμως εξακολουθούμε να μην έχουμε παθολόγο, και όπως διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του Βήματος της Κω (Σάντυ Λαδικού) οι μαστογραφίες των γυναικών της Κω στο πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» θα γίνονται ή στην Κάλυμνο ή στη Ρόδο, γιατί κανένας ιδιώτης γιατρός δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα και το νοσοκομείο δεν έχει ψηφιακό μαστογράφο.

Κατά τα άλλα μας υπόσχονται ότι το νέο νοσοκομείο με τη συμμετοχή ιδιωτών θα μας λύσει τα προβλήματα, ενώ ξέρουμε ότι όλα γίνονται για να εμπορευματοποιηθεί και αυτός ο τομέας και έτσι όποιος πληρώνει θα έχει πρόσβαση στο δημόσιο αγαθό της υγείας.

 

Ηλίας Καματερός

πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι η χιλιοστή υπόσχεση πρωθυπουργού για νέο Νοσοκομείο.μεχρι την εκατομμυριοστη να έχετε υπομονή. Μην είστε ανυπόμονοι και απαιτητικοί.

    • Τα ΜΟΥΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ που παραμονές εκλογών ΕΤΑΖΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ...

      ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΊ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΈΣ ΤΣΈΠΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΊΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ… ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 70 ΕΔΡΑ…. Δεν ξεχνώ τους φασιστοαριστερούς Κ@λοτούμπες του ΣφΥΡΙΖΑ που με ευκολία ΈΧΩΣΑΝ ΦΠΑ 24% στα ΝΗΣΆΚΙΑ ΤΗΣ ΆΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ…

  2. Αλλά μετά απο 2 εβδομάδες θέλετε άμεση στελέχωση ιατρών λες και τους βρίσκει διαθέσιμους στο αμέσως. 4 χρόνια πέρασαν από την τραγωδία στο Μάτι που κάηκαν άνθρωποι ζωντανοί επί των ημερών σας. Οι αποζημιώσεις δόθηκαν?

    • Ξέχασες την φωτιά στην Ηλεία με τους τόσους 49 νεκρούς ανθρωπάκι.. θυμάσαι τον στρατηγό άνεμο;
      Όταν πας στον βιολογικό και προσπαθήσεις να ξεχωρίσεις τα κόπρανα ανά ξενοδοχείο,είναι αδύνατο, γιατί τα σκ..ά είναι όλα ΌΜΟΙΑ.

  3. Δεν έχει ξαναδεί το νησί μας …να μην υπάρχει παθολόγος …και να στέλνουν τον κόσμο σπίτι με πολύ σοβαρά περιστατικά….ντροπή που βαριά άρρωστοι άνθρωποι αφήνονται και στέλνονται σπίτι να πεθάνουν…

  4. Ο κύριος, που γέμισε επί θητείας του, την Κω με λαθρομετανάστες . Ο κύριος, που δεν ήθελε hot spot. Ο κύριος, που δεν τον τίμησε με την παρουσία του στο νησί, ο Τσιπρας. Ο κύριος που αποκαλούσε τους θιγομενους επαγγελματίες, από την λαθρομεταναστευση, φασίστες. Ο κύριος, που ντρεπονταν ότι ήταν από την Κω. Ο κύριος, που έφερε γιατρούς αμφιβόλου ικανότητας στο νοσοκομείο. Αυτός λοιπόν έχει το θράσος να κατηγορεί τον Μητσοτάκη που έχει έρθει στην Κω, τόσο προεκλογικά, όσο και σαν πρωθυπουργός πολλές φορές. Τον Μητσοτάκη που περιόρισε το μεταναστευτικο, που έφτιαξε δύο δομές φιλοξενίας. Που έφτιαξε το ΦΠΑ για εμάς. Που έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας, έχουμε τουρισμό αυξημένο. Που δεν ζηλεύει συμφωνία αλά Πρεσπων με την Τουρκία. Όταν μπορείς και μιλάς ακόμη, αυτό λέγεται ΘΡΑΣΟΣ. Για αυτό λοιπόν ο κόσμος σας έστειλε στην αντιπολίτευση και εκτός βουλής. Ο γερο Κακλαμάνης καλά σας τα είπε. Τα λύματα του ΠΑΣΟΚ, με τους γιαλαντζι ΑΝΕΛ(αλήθεια τους απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ;) μιλούν για την ΝΔ. Αν μη τι άλλο, είναι κωμικό. Περαστικά σας και υπομονή μέχρι τα εγκαίνια του νοσοκομείου. Ουστ κ@προσκυλ@…….

  5. Ενώ ο πρώην πρωθυπουργός, έφερε τόσους πολλούς γιατρούς που μας άφησε άφωνους!!!!Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ,όλοι σας μηδενός εξαιρουμένου, τίποτα δεν έχετε κάνει για τον τόπο σας τόσα χρόνια… κηφήνες!!!!

  6. ΑΝΤΕ ΒΟΛΕΨΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΧΑΙΔΕΨΤΕ ΚΑΝΑ ΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΗ Κ ΤΑΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΤΕ Κ ΨΟΦΟΥΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΒΟΛΕΨΤΕ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Κ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΤΑ Κ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΠΑ ΠΟΥ Θ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ Β ΕΘΝΙΚΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ?ΒΓΑΛΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ Η ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ Ε?ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ

  7. Γιατί όλοι αυτοί που φέρατε εσείς και ο ΣφΥΡΙΖΑ που πήγαν ????
    Έφυγαν ??????
    Γιατί θυμάμαι επί πολιτικής σας θητείας είχε γεμίσει το νοσοκομείο από γιατρούς , νοσηλευτές , ασθενοφόρα, ιατρικά εργαλεία .
    Αφού δεν ντρεπόσαστε να τα λέτε κι εμείς να σας ψηφίζουμε καλά κάνετε .Αλίμονο από τους πολίτες .Αλλά φταίμε κι εμείς που δεν σας παίρνουμε με τα γιαούρτια και τις ντομάτες .

  8. οι επαγγελματιες ΨΕΥΤΕΣ βγαινουν κατα καιρους απ τα λαγουμια τους για να πουν τι ?????
    τιποτα……
    απλα μας περνανε για αμνημονες..
    ο φασισμος στο μεγαλειο του,πολιτικος αμοραλισμος και σοβιετικη αναποληση..
    ευτυχως που πεσατε και φανηκε ποιοι ειστε..
    ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

  9. Κάντε λίγη υπομονή ο πρωθυπουργός ακόμα δεν πήγε στο γραφείο του και έπειτα υπάρχει το κέντρο υγείας της Αντιμάχειας που έκανε τα εγκαίνια πριν πολλά χρόνια ο κύριος Αβραμόπουλος.

  10. έρχονται… στο δρόμο είναι!!!! Χτές μπαρκάρανε στο καράβι….μα καλά, πιστεύετε ακόμα υποσχέσεις πολιτικών???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ