Η. Καματερός: ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, αντί να διαχέετε τις ευθύνες

17
5617

ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας,

αντί να διαχέετε τις ευθύνες

 

Το επικοινωνιακό τέχνασμα της ΝΔ με τους Αμερικανούς συμβούλους, να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να διαχέει τις ευθύνες της, αντί να απολογείται έχει και όρια.

Όχι, κύριοι της ΝΔ. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που «εκμεταλλεύεται» το τραγικό γεγονός της γυναίκας στην καρότσα αυτοκινήτου.

Οι αγανακτισμένοι συγγενείς και η κοινωνία της Κω είναι που το ανέδειξαν. Και είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Εσείς πρέπει να απολογηθείτε και ο κύριος Μητσοτάκης που πριν ένα χρόνο ήρθε και υποσχέθηκε στην Κω άμεση λύση των προβλημάτων.

Και από τότε πάμε από το κακό στο χειρότερο. Ούτε παθολόγος δεν υπάρχει, και το νοσοκομείο υπολειτουργεί, σε κατάσταση που δεν ήταν ούτε πριν από 30 χρόνια.

Τα ίδια υποσχέθηκε και στις 12 Μαΐου από τη Ρόδο. Γιατί να τον πιστέψουμε;

Εσείς να απολογηθείτε για τη διάλυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Και σταματήστε να ρίχνετε τις ευθύνες στην τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εσείς κυβερνήσατε δεκαετίες.

Αλλά ακόμα και έτσι, έχετε το θράσος να αναφέρεστε στις ελλείψεις του νοσοκομείου Κω επί ΣΥΡΙΖΑ, όταν εμείς παρότι μέσα στα μνημόνια τριπλασιάσαμε τον προϋπολογισμό, ενώ εσείς τον μειώσατε επί covid.

Εμείς με τη δέσμευση προσλήψεων 1 προς 3 κάναμε 15 μόνιμες προσλήψεις γιατρών, 9 επικουρικών και 15 βοηθητικού προσωπικού, ενώ εσείς με την αναλογία 1 προς 1 δεν κάνετε καμία πρόσληψη μόνιμου γιατρού.

Παραδώσαμε το νοσοκομείο με 2 καρδιολόγους και παιδίατρο που πριν δεν υπήρχαν.

Απολογηθείτε λοιπόν γιατί βάζετε το κόστος και τα κέρδη των ιδιωτών πάνω από τις ζωές των νησιωτών.

Εμείς έχουμε τις λύσεις και δείξαμε τις προθέσεις μας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

  • Αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με αύξηση δαπανών
  • Κίνητρα οικονομικά, επιστημονικά, διοικητικά, στέγασης και άλλα, για προσέλκυση και παραμονή γιατρών
  • Εφαρμογή του υγειονομικού ισοδύναμου
  • Έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και πρόληψη

Υπάρχουν λύσεις. Υπάρχει ελπίδα.

 

 

Ηλίας Καματερός

αρχιτέκτονας

υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ενδιαφέρον του Τσίπρα για το νησί και τα Δωδεκανησα ήταν για 28 μέρες;Δεν θα κατέβει ξανά εδώ;Καλα δεν ντρέπεστε να βγαίνετε να μιλάτε;Ο Τσιπρας νας είπε σαν λύση να συνεργάζεστε το σύστημα με τους ιδιώτες στο νησί εδώ.Ήρθε το κλιμάκιο προχθές το άκουσαν και τους σηκώθηκε η τρίχα.Έχετε αποφασίσει τι θέλετε η ανάλογα τον αερα;Να τελειώνουμε αλήθεια με ποιον πιστεύει ο κόσμος ότι μπορεί να δωθεί λύση στο πρόβλημα του νοσοκομείου;Με ΝΔ ημέρα τον ΣΥΡΙΖΑ;Μήπως με τον Βελόπουλο η τον Παισιο ;Μήπως με το ΚΚΕ;Σοβαρευτητε όλοι μαζί να λυθεί το πρόβλημα.Εγώ δεν ξέρω άνεργο γιατρό ούτε οδηγό ασθενοφόρου η τραυματιοφορέα;Εσείς ξέρετε να έχει κάνει αίτηση στο νησί μας και να μην προσλήφθηκε;

    • Για πες μας εσύ πολυξερή,με ποιον πιστεύεις ότι θα δωθεί λύση στο πρόβλημα του νοσοκομείου;;άσε τον παιδική χαρά του σφύριζα αυτός δεν παίζει καν.Με την νδουλα των Πινόκιο;;;τέσσερα χρόνια ποιος είναι κυβέρνηση και βρισκεται το νοσοκομείο σε πλήρη παρακμή;;με τα ψέματα και τις ψευτομακετες;;;για πες μας τέσσερα χρόνια τι έργο έχουμε δει κι απ’ τους δικούς σας;;;μόνο θα και θα.Αιντε σουργελα του καναπέ.μονο για τις τηλεοράσεις τις παρακολουθήσεις και κατασχέσεις της περιουσίας του κόσμου είστε καλοί.

    • Για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
      (ο Ανδρέας και ο Κ.Μητσοτάκης ήταν βλάκες που δεν υπογράφανε τόσα χρονια και ο Άλεξ ο «έξυπνος»? ευτυχώς στο τσακ γλυτωσαμε το Αιγαίο)
      Για την Ροδόπη
      Για τον Κατρουκάλο
      Για τον Παρασκευόπουλο
      Για τον Φίλη και το κατέβασμα των εικόνων
      Για την «αυτοψία» του Κουρουμπλη
      Για την αδειοδότηση ραδιοσυχνοτήτων με την «ευλογία» του Παπά.
      Για το μπλέξιμο καλογριτσα με τα βοσκοτόπια.
      Για τα ταξιδακια στην λατίνα αμέρικα
      Για την «απόλυση» όλων των βαρέων εγκληματιών από τις φυλακές
      Για το χαλι των νοσοκομειων από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ (τιμή και δόξα στον Νεκτάριο Γ. που προσπάθησε να σας βγάλει εδω στην Κω ασπροπροσωπους).
      Γιά…γιά … γιά…
      Άντε γειά αααααάάά…

    • Κοίτα ποιοι μιλάνε, ο ευκαιριακοί κατά λάθος ΒΟΛΕΥΤΕΣ της ΨΕΥΤΙΑΣ του ΛΑΪΚΙΣΜΟΎ και της Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

      Θλιβερά Ανθρωπάκια που το μόνο που κατάφεραν στην πολιτική τους καριέρα είναι να χώσουν ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΆΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΗΣ ΓΡΑΜΜΉΣ και το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ…Άρπαξαν την ευκαιρία για να ξεφουρνίσουν κορώνες λαϊκισμού οι τιμβορύχοι που στα 4,5 χρόνια παρουσίας τους ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ παρά ΜΌΝΟ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2019…. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΉΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ, στην απαξίωση και γρήγορα στο 3%…

  2. ΤΗΣ ΚΩ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ 30 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΠΕΔΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

  3. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  4. Τον δικό σου απολογισμό έκανες όσον αφορά τις ψήφους που πήρες; 3.300 άτομα σου γύρισαν την πλάτη, τυχαίο; Αδιόρθωτοι,αμετανόητοι και υποκριτές είστε.Για αυτο σε έστειλε ο κόσμος στο χρονοντούλαπο.Αποδειχθηκατε ελάχιστοι έως μηδαμινοι.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ….

  5. Κοίτα ποιοι μιλάνε, ο ευκαιριακοί κατά λάθος ΒΟΛΕΥΤΕΣ της ΨΕΥΤΙΑΣ του ΛΑΪΚΙΣΜΟΎ και της Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

    Θλιβερά Ανθρωπάκια που το μόνο που κατάφεραν στην πολιτική τους καριέρα είναι να χώσουν ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΆΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΗΣ ΓΡΑΜΜΉΣ και το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ…Άρπαξαν την ευκαιρία για να ξεφουνίσουν κορώνες λαϊκισμού οι τιμβορύχοι που στα 4,5 χρόνια παρουσίας τους ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ παρά ΜΌΝΟ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2019…. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΉΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ, στην απαξίωση και γρήγορα στο 3%…

  6. Παλι πεταχτηκε ο Ηλιας.
    Ο Ηλιας που εφερε τα ΜΑΤ κ εσπαγαν στο ξυλο το κοσμο στη λιμνη στο Πυλι
    Ο Ηλιας που εφερε τα ΜΑΤ που εσπαγαν αυτοκινητα μηχανακια και καταστηματα
    Ο Ηλιας που μονο να δειχνει με το δαχτυλο αλλα δε βλεπει την καμπουρα του
    Σταματα πια, το εχω επαναλαβει, οσο συνεχιζεις να ασχολεισαι με πολιτικη, εκτιθεσαι κ ο κοσμος θυμαται την ανικανοτητα σου και της κυβερνησης σου.
    Σταματα για το καλο ολων, ποσο πιο πατω θα πατε?

    Οχι δεν ειμαι ΝΔ, Οχι δεν ειμαι Χ.Α.. Ειμαι καποιος που τραβηξε τα πανδεινα εξαιτια σας.

  7. Δεν σε διαβάζω πια.Απλα φύγαμε απ’ τη σκύλα και μπλέξαμε στη Χάρυβδη.Την έκφραση ακροδεξιοί θα τη σέρνεις μια ζωή με ένα 3% και πολύ σου πέφτει.

  8. Εσύ για να χούμε καλό ερώτημα πότε θα απολογηθείς που μας κουβαλήσες χιλιάδες λαθρομετανάστες στα χρόνια της θητείας σου και αποκαλούσες τους συνδημότες σου ακροδεξιούς;;;Το νοσοκομείο που βρισκόταν σε πλήρη παρακμή κι επί δικής σου θητείας σε ποιον λογοδοτήσες;;;Όλα την ίδια μούρη έχουνε τέως βουλευτη

  9. Για πες μας εσύ πολυξερή,με ποιον πιστεύεις ότι θα δωθεί λύση στο πρόβλημα του νοσοκομείου;;άσε τον παιδική χαρά του σφύριζα αυτός δεν παίζει καν.Με την νδουλα των Πινόκιο;;;τέσσερα χρόνια ποιος είναι κυβέρνηση και βρισκεται το νοσοκομείο σε πλήρη παρακμή;;με τα ψέματα και τις ψευτομακετες;;;για πες μας τέσσερα χρόνια τι έργο έχουμε δει κι απ’ τους δικούς σας;;;μόνο θα και θα.Αιντε σουργελα του καναπέ.μονο για τις τηλεοράσεις τις παρακολουθήσεις και κατασχέσεις της περιουσίας του κόσμου είστε καλοί.

  10. οχι, δεν γουσταρω, εμεις και τα άλλα που λετε είναι ψεύτικα ….ρημάξατε τα ταμεία και την δημόσια περιουσία την δώσατε στους ξένους με τις μακακίες και τις ψευτομαγκιές σας. Γεμίσατε με αδιάφορους, άχρηστους τις δημόσιες υπηρεσίες. Ετσι και τους πεις τίποτα θα βρεις τον μπελά σου. Θελεις να βοηθήσεις πουλα την περιουσία σου αριστερέ ,προοδευτικέ και φτιάξε όχι λόγια

  11. Καματερέ δεν ντρέπεσαι να εκμεταλλεύεσαι το κάματο των συντοπιτών σου και να ψεύδεσαι; Ντροπή σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ