ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εορτή των Αγίων Αναργύρων Κω στο νέο στάδιο Κω με τον Σεβασμιώτατο

2
1203

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορτή των Αγίων Αναργύρων Κω, στο νέο στάδιο Ανταγόρας, από την ενορία των Αγίων Πάντων Κω.

Στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο οποίος κήρυξε και το Θείο λόγο.

Με συλλειτουργό τον π. Αναστάσιο και Ιεροψάλτες τους Γιώργο Σανιδά, Μιχάλη Καρακιόζη, Μιχάλη Ευαγγελίδη και Παναγιώτη Βασιλείου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το διάστημα που πέρασε η Εκκλησία (της Ελλάδας τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη) εφάρμοσε άριστα και με επιτυχία τις υπουργικές αποφάσεις που αφορούσαν τα μέτρα σε κλειστούς χώρους,δημοσίων κτιρίων κτλ για τον κορονοϊό.Ενα τρανταχτό παράδειγμα ήταν και η εορτή της Αναστάσεως που κατ’οικονομια έγινε στις 21:00 σπάζοντας μια παράδοση χρόνων. Τώρα με τον επικείμενο διαχωρισμό χώρων τι θα πράξει; Θα συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη συνεργασία; Θα διαχωρίσει ναούς σε αμιγείς και μεικτούς;Θα ξεκινήσει η παρότρυνση από άμβωνος προς τους πιστούς για εμβολιασμό; Θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός ιερέων, όπως των σωμάτων ασφαλείας και των υγειονομικών που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο;Θα βγουν οι μάσκες να προσκυνάει ο κόσμος ελεύθερα χωρίς φόβο; Θα δείχνουμε το green pass στην πόρτα; Γιατί καθολικά μέτρα ξανά δεν πρόκειται να υπάρξουν είπαν οι κύριοι υπουργοί.Πολλά τα ερωτήματα. Ας ευχηθούμε για το καλύτερο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ