Ολοκληρώθηκε στο 70% του φυσικού αντικειμένου εργασιών, ο Βιολογικός της Κω

12
8021
Φέτος θα λειτουργήσει μόνο η μηχανική αφυδάτωση
Μετά το καλοκαίρι θα δουλέψει στο 100%
Το έργο επέκτασης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας αστικών λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού της Κω, που βρίσκεται σε εξέλιξη, επισκέφτηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός.
Για την πορεία αυτού του μεγαλόπνοου  έργου, για την ενίσχυση των υποδομών του νησιού, ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Διευθυντή Περιβάλλοντος της ΔΕΥΑΚ Πέτρο Λιοδάκη.  Η κατασκευή του έχει ολοκληρωθεί κατά 70% του φυσικού του αντικειμένου επισήμανε ο δήμαρχος Κω  ο οποίος τόνισε πως το έργο επιβαρύνθηκε κατά 1,5 εκατ. λόγω των  ανατιμήσεων στην ενέργεια, ενώ σημείωσε την τεχνολογική αναβάθμιση του υφιστάμενου βιολογικού καθαρισμού με μηχανήματα αξίας περίπου 600 χιλιάδων ευρώ με ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΚ.
Η οικονομική επιβάρυνση του έργου θα χρηματοδοτηθεί είτε από το υπουργείο Ενέργειας ή από το Εσωτερικών τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κ.Ζαχαρός ο οποίος σημείωσε πως έχουν γίνει σχετικές επαφές με τα υπουργεία. Ερωτηθείς για την αποπεράτωση των εργασιών, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος της ΔΕΥΑΚ Πέτρος Λιοδάκης τόνισε πως φέτος θα λειτουργήσει μόνο η μηχανική αφυδάτωση, ενώ μετά το καλοκαίρι θα δουλέψει στο 100% .

Πηγή: https://www.kostv.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΗΞΕΡΕ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!

  2. ΑΛΛΑ @ ΑΛΛΑ. Κανένα εργάκι, ΟΛΟΚΛΗΡΟ, έστω της πλάκας, θα εκτελέσεις βρε ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ;;;;

    Ετοιμάζεται κόψιμο κορδέλας για το 70% ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ…. Μπετά και εκσκαφές πάει να πει το πολύ 35-40%…

  3. Βρήκατε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την προηγούμενη δημοτική αρχή και 5 χρόνια τώρα προσπαθείτε να τελειώσετε ένα έργο που αν είχατε ασχοληθεί πραγματικά σε ένα χρόνο, και πολύ λέω, θα έπρεπε να είχε τελειώσει. Άλλο ένα καλοκαίρι βρώμας λοιπόν και από Σεπτέμβρη, όραμα! Άχρηστοι! Μόνο για φωτογραφίες! Και εσείς που δίνετε συγχαρητήρια, μάλλον χειροκροτητές της πλάκας είστε! Αλήθεια , πόσο έφτασε το κόστος και συτού του έργου??? Καιϊλή, σύντομα θα έχεις παρέα!

  4. Αν γίνεται τέτοιος ντόρος για το 70%, τί ακριβώς έχει να γίνει με το 100%??? Πάρτι μέχρι πρωίας???
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είχε τελειώσει και έστω ένα έργο στο 100%, ίσως να γνωρίζαμε!!

  5. Τα συγχαρητήριά μου επίσης και στο εργολάβο και το μελετητή του έργου της Πειραιώς! Τέτοια έργα το νησί έχει χρόνια να δει! Νικηταρά συνέχισε έτσι και θα είσαι Δημαρχος για αλλα 100 χρονια! Και λίγα λέω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ