«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Νικόλαος Κατσαμούνδης | «Φτωχότερη» η ενορία του Αγίου Παύλου

4
4757

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας  Νικόλαου  Κατσαμούνδη σε ηλικία 89 ετών.

Μια εμβληματική μορφή του Αγίου Παύλου Κω, γείτονας και βασικός επίτροπος του ιερού ναού επί πολλά χρόνια, έχοντας τιμηθεί για τη σημαντική προσφορά του στην εκκλησία.

Εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης, με την αγαπητή συζυγό του κ. Φιλιά απέκτησαν τρία επίσης πολύ αξιόλογα παιδιά (την Ρένα, τον Γιάννη και τη Χρυσούλα) και εγγόνια (τον Γιάννη, τον Μικέ, τον Νίκο, τον Φίλιππο και τη Χρυσούλα).

Εργάστηκε ως δικαστικός επιμελητής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την υπευθυνότητα και την αφοσίωση στα καθήκοντά του, όπως και σε όλες τις υποθέσεις που αναλάμβανε να φέρει εις πέρας.

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κω, αφού κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη των συμπολιτών του με το ήθος και την προσωπικότητά του.

Αξιοπρεπής, χαμογελαστός, ευγενικός και με αγάπη για τον τόπο του.

Από χθες η γειτονιά της Αβέρωφ και η ενορία του Αγίου Παύλου Κω είναι ‘’φτωχότερη΄΄ χωρίς τον πολυαγαπημένο μας κ. Νίκο Κατσαμούνδη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  2. Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα σε σκεπάσει Νίκο. Τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ