ΒΙΝΤΕΟ Ξεκινά, επιτέλους η αποκατάσταση των εκκλησιών της Κω από την Περιφέρεια

7
1053

ΒΙΝΤΕΟ Ξεκινά, επιτέλους η αποκατάσταση των εκκλησιών της Κω από την Περιφέρεια, μετά και την έγκριση από το Ελεγκτικό συνέδριο και όλων των σχετικών μελετών.

Αυτό που απομένει είναι η υπογραφή των εργολαβικών συμβάσεων και η εγκατάσταση του εργολάβου για να ξεκινήσουν οι εργασίες…

πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΤΑ ΓΑΠΑ

    • Τις εκκλησιες τις φτιαχνει το κρατος…Στα ξενοδοχεια δανεια, επιδοτησεις, ενισχυσεις, χαρισμα χρεων. Για τις εκκλησιες δε δινει φραγκο.. θα μου πεις τοσα λεφτα εχει η εκκλησια απο τα παγκαρια. Τι τα κανει????

  2. Ελπίζω να μην περάσουν άλλα 4 χρόνια μέχρι να υπογράψουν τις εργολαβικές συμβάσεις……..ΈΛΕΟΣ έχουμε μπουχτησει από λόγια, πράξεις θέλουμε να δούμε και οι Εκκλησίες μας έπρεπε ήδη να είχαν φτιαχτεί!!!

  3. Δόξα τον Μεγαλοδύναμο. Κάλλιο αργά …
    Φαίνεται οι προσευχές μου πιάσανε τόπο.
    Αγιε μου Ανδρέα, με τις πολλές εκκλησίες σου στο νησί…

  4. Τα λεφτά από τα παγκάρια τόσων χρόνων τι τα έχουν κάνει και θέλουν την βοήθεια του κράτους;;;;

  5. Πέραν της θρησκευτικής σημασίας των δύο εκκλησιών έχουν και μια υπόσταση μνημειακή κατέχοντας σημαντική θέση στην ιστορική μνημειακή τοπογραφία της πόλης της Κω. Δεν είναι όμως ΜΟΝΟ οι εκκλησίες που κατέχουν αυτήν την ιδιότητα. Υπάρχουν και τα τεμένη. Έχουμε καταφέρει να γυρίσουμε τόσο πίσω σε περιόδους θρησκευτικού σκοταδισμού που η χριστιανική μας ταυτότητα μας κάνει να αδιαφορούμε για τα ισλαμικής προελέυσεως μνημεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ