Δ. Ζερβός: Αξιότιμε κ. Έπαρχε όλοι αυτοί οι δρόμοι είναι επαρχιακοί; Και το μόνο χωριό πού δεν το συνδέει ο επαρχιακός είναι η Κέφαλος;

15
17446

 Αξιότιμε, κύριε Επαρχε, ο δρόμος που έκανε η περιφέρεια προς παλιό Πυλί προς Ζιά από μηνιερα ο δρόμος από Κονιαριο προς Αμανιού προς Καρδάμαινα από τό λατομείο στην Ζιά και τόσους άλλους είναι όλοι τους επαρχιακοί; Και το μόνο χωριό πού δεν το συνδέει ο επαρχιακός είναι η Κέφαλος. 

   Μήπως πρέπει να μας προσέξει ο δημος Αστυπάλαιας μιας και ήμασταν ενωμένοι; Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν γιατί μας θεωρούν εύκολους ψηφοφόρους και υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους. Πρωτού λοιπόν σας πείσουν με υποσχέσεις να κατεβείτε σύμβουλοι με τον έναν ή με τον άλλο, θα σάς παρακαλούσα να πάτε Τιγκάκι- Ζιά – Μαρμάρι – Καρδάμαινα και όσα έχω αναφέρει για τα ασφαλτικα πού έχει κάνει η περιφέρεια σέ συνενόηση με τον φίλο μου κύριο έπαρχο και έπειτα νά πάτε στον δρόμο πάνω από τα Balloon ο οποίος συνδέει τον Κάμπο με τον Λιμνιώνα.
  Επίσης να πάτε να δείτε τον περιφερειακό προς τον Λιμνιώνα μετά το βενζινάδικο του Ζερβου, τόν δρόμο του Ζαχαρία όπως τούς αρέσει νά τόν λένε, τον κεντρικό πού σε πιάνει ναυτία και θέλεις χάπι από τα κύματα που κάνει το ανώμαλο οδόστρωμα, τόν δρόμο προς τού Μουζουρη Βασίλη, προς το λιμάνι και γενικά σε όλους τους δροόμους της παραλίας της Κεφάλου. Δείτε τις σκάλες μπροστά από τα καταστήματα αν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα και έπειτα πηγαίνετε και στους αγροτικούς δρόμους να δείτε ότι δεν έχουν στρώσει κανέναν και για να πάει κάποιος επισκέπτης στην παραλία του Κατά προς Άγιο Θεολόγο να δείτε πού αφήνουν τα οχήματα τους για να μπορέσουν να πάνε στην θάλασσα για μπάνιο.
   Και πρωτού βγουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια του ενός και του άλλου και με σχολιάσουν σας λέω ότι καί οι δύο για το χωριό μου είναι πιάσε τον έναν και χτυπά τον άλλον, αλλά για τα χάλια του χωριού μου δεν φταίει μόνο ο προηγούμενος και ο νυν αλλά εμείς οι ίδιοι και αναφέρω τους λόγους παραπάνω.
                                                         Μετα τιμής,
                                              Δημήτρης Ζερβός

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΒΕΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ,ΙΔΟΥ Η ΚΩΣ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΝΑ?ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΜΟ,ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

      • όχι,που δε θα απαντούσες, πληρωμένο παπαγαλάκι ! Σαν τον κύριο Ζερβό πρέπει να έχουμε το θάρρος να σας τα λέμε για να έχετε λίγο ενσυναίσθηση πριν κατεβείτε στις εκλογές για την καρέκλα .

  1. Μόλις σήμερα ανακοίνωσε ο κύριος (Αβριθης )ότι θα κάνει λιμάνι στην κέφαλο ελπίζω μέχρι τις εκλογές να το’χει τελειώσει καλορίζικο λοιπόν

  2. Δημήτρη και λίγα του είπες Αλλά όσο υπάρχουν τέτοιοι ψηφοφόροι καλά μας κάνουν γιατί ο καθένας από εμάς ξανοίγει πος να βολευτεί η να βολέψει

  3. Ποιο χωριό της Κω έχει τις περισσότερες φυσικές ομορφιές;Ποιο χωριό είχε περιουσία πάνω από 40.000 στρέμματα γης;Ποιο χωριό δεν έχει σχέδιο πόλεως πάνω από 50 χρόνια;[με αποτέλεσμα οι κάτοικοι για να κτίσουν κατέφυγαν σε ανορθόδοξες μεθόδους με την συνδρομή βεβαίως και των πολιτικών μηχανικών[σεισμόπληκτα,παράνομα,αυθαίρετα κ.λ.π ].Ποιο χωριό έχει δρόμους με τις περισσότερες κακοτεχνίες και τις περισσότερες λακκούβες;Κανένας δήμαρχος,κανένας έπαρχος,κανένας περιφεριάρχης δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τα προβλήματα της Κεφάλου.Ξυπνείστε κεφαλιανοί και στις επερχόμενες εκλογές μαυρίστε τους όλους.Δείξτε τους ότι δεν πάει άλλο.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ…

  4. Πολύ ευχαρίστως νά κατέβαινα σέ ένα τρίτο σχήμα αν φυσικά θά με ήθελε ο υποψήφιος δήμαρχος αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και οποίος από τους δύο βγει η Κεφαλος θά στερειθει τίς υπηρεσίες ,τά έργα του ενιαίου δήμου για άλλα τέσσερα χρόνια .

    • Δημητρη γνωριζεις τον χαραχτηρα του ενος και του αλου,και φυσικα θα διαλεξεις τον χαραχτηρα που ταιριαζει με τον δικο σου.Με λιγα λογια εαν κατεβεις με τον τωρινο δημαρχο,την κεφαλο θα την κανεις να φυσαει γιατι θα εισαι διπλα σε ανθρωπο που ακουει και ΟΧΙ να βριζει.Οι κεφαλιανοι τοτε θα βλεπουν στο προσωπο σου την κεφαλο και οχι τον δ.ζερβο.

  5. ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .
    ΚΡΙΜΑ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΙΟ ΣΟΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ .
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΖΏΝΕΙ .
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ .
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  6. Λέγομαι Ζερβός Γεώργιος έχω τουριστικό πρακτορείο στην κέφαλο,και βλέπω τα οχήματα μου να καταστρέφονται από την ανικανότητα δύο δημάρχων,ολόκληρο το χωριό υπό κατάρρευση και όλοι μιλάτε για δύο ανίκανους,σταματήστε να μιλάτε για δύο ανίκανους.δεν έχουνε να δείξουν τίποτα.σκεφτείτε μόνο ότι 20 χρόνια είναι ανίκανοι να κάνουνε μία διάβαση πεζών ανικανότητα σε Όλο της το μεγαλείο Πρέπει να κατέβει κάτι καινούργιο,γιατί αλλιώς το νησί όλο θα καταστραφεί.οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνη

  7. Αααααχχχχχ και να ήταν μόνο η Κεφαλος…. Για ελάτε προς Πυλί μεριά… Και μιλάω για το κυριως χωριό. Κατσικόδρομος… Από την αρχή του χωριού μέχρι το τέλος του…. Παντού τρύπες, σκαψίματα, μπαλώματα και ξανά σκαψίματα και από την αρχή. Ακόμα και το κομμάτι των περίπου 400 μ που έφτιαξαν για να τρέχουν τα άλογα (οι πολίτες δεν έχουν σημασία) χάλια είναι πλέον και αυτό…

  8. Καλός σας είναι ο Νικηταράς πολύς μας είναι κιόλας καλά είναι τίποτα και θέλουν να τον βγάλουν ξανά ! Άξιοι της μοίρας μας !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ