Γιαννακόπουλος: «Να πούμε συγγνώμη στον Πούτιν ως Ελλάδα – Πολεμά για να μας σώσει!» (vids)

30
6442
Γιαννακόπουλος: Ο Πούτιν πολεμά το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum για να μας σώσει

Ξεκάθαρη θέση επί της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία πήρε χθες μέσω Instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος..

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ο λόγος που δεν τα βάζω με τον εκάστοτε πρωθυπουργό, είναι γιατί όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος. Εντολές ακολουθούν. Μην πω κιόλας ότι τους έχουν κρατημένους κι από τα αρ#@δια κι αναγκάζονται και τα κάνουν. Το θέμα είναι ποιοι είναι από πίσω τους. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, αυτούς πολεμάει ο Πούτιν. Αυτούς προσπαθεί να ρίξει και να μας σώσει εμάς και όλη την ανθρωπότητα. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβετε.

Προφανώς και δεν πρέπει να πεθαίνει κόσμος. Ούτε Ουκρανός, ούτε Αφγανός, ούτε Έλληνας, ούτε Τούρκος, ούτε μουσουλμάνος, ούτε Εβραίος, κανένας! Όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία.

Από εκεί και πέρα όμως, διαβάστε, μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, τι θέλουν να μας κάνουν και για ποιο λόγο γίνεται αυτός ο πόλεμος στη Ρωσία, προτού βγούμε όλοι με τις κιτρινομπλέ σημαίες.

Κι όσον αφορά το τι θα έκανα: Θα έστελνα μια τεράστια συγγνώμη στον Πούτιν για αυτά που έχουμε κάνει σαν χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξιστές να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε μαζί με τη Ρωσία από το ΝΑΤΟ».

 

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σε εσάς όλους που τον βραβεύεται κιόλας!!! και τρέχετε γύρω του να βγάλετε φώτο!!!

    • …Ξεσκισε και τους ΕΛΛΗΝΕς τους ΓΑΛΛΟΥς – ΠΟΛΩΝΟΥς – ΟΛΛΑΝΔΟΥς- ΑΙΓΥΠΤΙΟΥς- ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥς – ΡΩΣΟΥς -και την μιση υφηλιο. Και στο τελος και τους ΙΤΑΛΟΥΣ. (σ.σ. και στο τελος ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ και Ο ΙΔΙΟς). Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

  2. καλός είσαι για τις δωρεές που κάνεις και μπράβο. Αλλά, πώς να το κάνουμε, διεθνολόγος δεν έχεις σπουδάσεις. Μη μας κάνεις τον έξυπνο και τον ειδικό. Έχε την άποψή σου και κράτα την. Και κυρίως: Μη μας λες «Διαβάστε». Γιατί έχουμε διαβάσει πολύ περισσότερο από σένα.

    • Ο ΠΟΥΤΙΝ δινει για καθε νεκρο ρωσο στρατιωτη 60.000 € στην οικογενεια του και καθαρισε.

      ΕΣΕΙΣ ποσο κοστολογητε το παιδι σας οτι κοστιζει?

      • Πες στον Γιαννακόπουλο να σου γράψει κάψουλες των 1000 mg και τρεις-τρεις μετά το φαγητό.

      • Καταλαβαίνετε ότι το ύφος αυτό ειρωνεύεται τον Πούτιν. Το κάθε παιδί είναι ανεκτίμητο. Και αυτός τα σκοτώνει για να επιβιώση ο ίδιος. Αυτός είναι ο υποτιθέμενος μέγα χριστιανός.

  3. Ο Γιαννακοπουλος καλα τα λεει εχει απόλυτο δίκιο δεν εχουν καμία δουλειά οι Αμερικανοί στην ουκρανια οι Αμερικανοί έκαναν 5 πολέμους τα τελευταία χρονια καμία αδερφή δεν μίλησε έδιωξε εκατομμύρια κόσμο από τις εστιες τους μηπως τα ξεχάσαμε.

  4. Σαν να τι λέει καλά το παλικάρι, κάτι θα ξέρει, κάτι θα έχει πάρει χαμπάρι από όλους αυτούς που τον γλύφουν.

  5. Όταν μας λέτε ΔΙΑΒΑΣΤΕ, μου έρχεται στο νου εκείνος ο παίκτης του survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ή Ντάνος) ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ με υπερηφάνεια δήλωσε ότι διαβάσει 8 βιβλία! Μήπως είστε του ίδιου επιπέδου;

  6. Μπραβο του! Επρεπε να τα πει και στην ομιλια του στο νοσοκομειο μπροστα στις καμερες να τον χειροκροτησουν οι γλυφτες που αλλα λενε κι αλλα κανουν

  7. Σε κάθε πόλεμο πάντα οι λαοί βγαίνουν χαμένοι, είτε το κράτος κερδίσει είτε χάσει τον πόλεμο. Ο Λαός πάντα θα είναι ο μεγάλος χαμένος σε καιρό πολέμου. Γι’αυτό είμαστε με την ειρήνη!

  8. Ο Γιαννακόπουλος τα λέει μια χαρά. Ο Πούτιν είναι είναι το τελευταίο εμπόδιο στη λαίλαπα των διεθνιστών. Νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι ζούμε σε πολύ περίεργα χρόνια

    • Τα φαινόμενα εξαπατούν.
      Εξάλλου για φαντάσου τον αρχηγό της εκκλησίας μας να έχει φυλακή όσους ιερείς τού πάνε κόντρα. Συν τον βασανισμό τους.

  9. Κάθε σιωπή είναι συνενοχή! Ακόμα χειρότερα είναι ένα έγκλημα. Πρέπει να πούμε δυνατά και καθαρά την αλήθεια για το πογκρόμ στην Οδησσό, να ξεσκεπάσουμε το Μεγάλο Ψέμα που έχει ήδη διαδοθεί από τους ηθικούς αυτουργούς και τους δράστες του εγκλήματος, τους Ναζί του Δεξιού Τομέα και της Σβομπόντα, τους συνεργάτες τους στην παράνομη «κυβέρνηση» του Κιέβου των φιλο-δυτικών ολιγαρχών και πάνω απ όλα τα ιμπεριαλιστικά κέντρα στις ΗΠΑ και την Ε.Ε συνεπικουρούμενα από τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

    • είσαι βλέπω. Μπαμ κάνεις. Έβγαλες και τον αφορισμό. Κάθε σιωπή είναι έγκλημα! Βρε άι παράτα μας.

    • Αν η σιωπή είναι έγκλημα, τότε ο φόνος αθώων πολιτών τί είναι? Εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας είναι ο Πούτιν και εσύ βλέπω στα ίδια χνάρια βαδίζεις.

  10. κυβέρνηση παραδέχθηκε, δια του υφυπουργού Εξωτερικών, Ανδρέα Καστανιώτη, ότι οι ομογενείς Έλληνες στην Ουκρανία ζούσαν μέσα σε κλίμα αστάθειας, αν όχι τρομοκρατίας, από Ουκρανούς νεοναζί,

  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΟΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  12. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ Κ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟ 49 ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ε?Ε ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Κ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

  13. Τή μεγάλη συγνώμη την οφείλουμε στα παιδιά τής Ουκρανίας πού ζουν την φρίκη του πολέμου

    Ευτυχώς που δεν ζεί για νά ακούσει…………………

  14. Μπούρδες μέρος της προπαγάνδας του ‘διαίρει και κυβερνά’ του διεθνής Εβραίου που ελέγχει εδώ και γενιές όλες τις δυτικές οικονομίες, κυβερνήσεις, κόμματα, μέσα ενημέρωσης, οργανώσεις, ιδρύματα, εκκλησίες, κουλτούρες, κτλ, κτλ. Όλα αυτά τα έχει καταφέρει ο διεθνής Εβραίος από τη διαχείριση της οικονομίας αλλά και την εμμονή προς εκπλήρωση των προφητειών για επικράτηση του περιούσιου λαού έναντι όλων των υπολοίπων λαών και διακυβέρνησης τους με σιδηρά πυγμή! Η Ρωσία και ο κομμουνισμός πάντα υπήρξαν από τα πιο σημαντικά πιόνια αυτής της πραγματικής παγκόσμιας συνωμοσίας!!!

  15. Ειρηνη εσυ η πρωτη στα σχολεια……….Ακου να δεις τα πραματα ειναι ετσι ακριβος οπως τα λεει το παλουκαρι διαβαστε μαθετε τη γινεται στον κοσμο και μετα πειτε την γνωμη σας βρε αρνια μπεεεε κρεμεστε απο της μπαλες του μητσοτακη και του αδωνη!!! α και μην ξεχασω οποιος πει για τα ορθογραφικα μου το εχω γραμενω…..

  16. κουμουνοφασιστες εκθειαζετε τον συγχρονο σταλιν, απλα επειδη ενας ////// βγηκε να υπερασπισει την τσεπη του.
    γουρουνια βομβαρδιζονται παιδακια και αμαχος πληθυσμος κι εσεις υποστηριζεται τον νεο χιτλερ ????
    ΦΤΟΥ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ