Έκτακτη οικονομική ενίσχυση Δήμου Κω σε οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας… Γιατί τόση καθυστέρηση;;;

23
1587

Τι συμβαίνει τελικά με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 534 ευρώ ή 1.068 € για τα νοικοκυριά που είχε ανακοινώσει ο Δήμος Κω από τον Δεκέμβριο του 2020 ότι επρόκειτο να καταβάλει σε ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας και ακόμα ΔΕΝ έχει καταβληθεί;;;

Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς είναι οι δικαιούχοι, ξέρουμε όμως από πρώτο χέρι ότι τα έχουν μεγάλη ανάγκη, στις δύσκολες μέρες που περνάμε και το φάσμα της ανεργίας και της ανέχειας ολοένα και απλώνεται, δυστυχώς και στο νησί μας.

Εκτός από την ανακοίνωση πρόσκληση του δήμου (15 Ιανουαρίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία), ο δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς στην διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 9 Φεβρουαρίου το υπογράμμισε, ως ένα από τα κοινωνικά μέτρα της δημοτικής αρχής για την περίοδο της πανδημίας.

Η επικ. της παράταξης Όραμα & Δράση Ι. Ρούφα σε δελτίο τύπου στις 11/03/2021 το χαρακτήρισε… «πυροτέχνημα» …

Ενώ η απάντηση του δήμου Κω ήταν άμεση και κατηγορηματική ότι «οι διαδικασίες επεξεργασίας και ελέγχου των στοιχείων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα αποτελέσουν θέμα στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής«.

Για ποιο λόγο τόση μεγάλη καθυστέρηση σε ανθρώπους που έχουν τα χρήματα αυτά μεγάλη ανάγκη;;;

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι της αρχής του νησιού μας…εαν δεν καταλαβαίνετε το ποσό σημαντικό ποσό είναι αυτό για τον κόσμο είστε σε άλλο νησί!Δεν είστε πλάι στον λαό,αλλά απέναντι.Δεν ξεχνάει ο λαός όμως.

  2. Λόγια λόγια κ πάλι λόγια και δελτία τύπου κ καραγκιοζιλίκια…ψεύτες ανθωπακια της δημοτικής αρχής!Αναγκη βρε τα έχουμε..ΑΝΑΓΚΗ για να πάρουμε το τεράστιο ποσό των 534,00 ευρώ!

  3. Καλά περιμένετε τώρα οικονομική ενίσχυση από τον δήμο? Εδώ παρακαλάει την πρεσβεία της Ολλανδίας και τον κ. Κικίλια για να ερθουν τάχα τουρίστες … Σοβαρευτείτε …

  4. Κάτσε να δώσει πρώτα στους εργαζομένους αυτά που χρωστάει εδώ και πόσα χρόνια και μετά βλέπουμε για σας

  5. Ρε αντε ουστ..παλιοψευτες!Ανθροπακια ουστ άπο τον δήμο μας…Βρε Καϊσερλή κ που είσαι..να δεις τον θεοδοσακι!Κριμα ο Δηματχος ήταν είναι και θα είναι μόνο ο Καισερλης!

  6. Συμφωνώ με τον προηγούμενο με την επωνυμία «Ανώνυμος».Οχι μόνον πρέπει αλλά οφείλει να ενημέρωση ο Δήμαρχος και μάλιστα άμεσα!

  7. Νικηταράκκοοοοο η πανδημία λαμβάνει τελλλλοοοος!Καημενεεεε!Και εσυ κανείς πράξη τι βρε…;;;Τα προπέρσινα σταφύλια!

  8. Οποιος στο ευλογημενο νησι της κω εχει αναγκη 534 ευρω, ειναι η αρρωστος η τεμπελης. Μπο φαινεται πως οι πιο πολλοι που εκαναν αιτηση ειναι τεμπεληδες!!!

    • Κε,γνωρίζετε ποσο σημαντικό πόσον είναι τα 534,00 ευρώ για όσους τα έχουν ανάγκη;Πιθανόν κ να μη γνωρίζετε!!!Δυστυχως!Ποσοι συμπολίτες μας δεν έχουν φαγητό;Δυστυχώς…όχι.
      Παρ´αυτα,να είστε παντα καλα!

    • απάτη είναι και το κινο αλλά οι ψευτες πολιτικάντηδες είναι ακόμα μεγαλύτεροι

  9. Ούτε θα απαντήσει ούτε τίποτα.ντροπη τούς.αλλα ο τροχός γυρίζει.δεν πρόκειται να ξαναβγεί δήμαρχος.ο κόσμος δεν έχει να πάρει ψωμί κ ο δήμαρχος βλέπει τα (((i love Kos))).

  10. Ρε φιλαράκια, αυτός κοιτάει να μπουν λεφτά στο ταμείο του Δήμου, όχι να δώσει οικονομική βοήθεια στους ευάλωτους συμπατριώτες σας. Ολόκληρο ταμείο του Δήμου και δεν είχε pos για να πληρώσει κάποιος κλήσεις πέρσι το καλοκαίρι. Κο…μοιρος ράβδος που τους χρειάζεται και βρεγμένη σανίδα …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ